Jump to content

το νεο μου wc ειναι ετοιμο!! παρουσιαση... (56k=img)

Alexisferos

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Σημερα ειπα να δω αν δουλευει σωστα το συστημα νερου κ ετσι απλα ακουμπησα εναν 8αρι ανεμιστηρα στο ψυγειο. (φυσικα το εβγαλα παλι αφου πηρα τα αποτελεσματα)

κ αυτα ειναι:

3 ωρες toast :red: με θερμοκρασια δωματιου 25c η cpu στους 39-40 σταθερα απο 45c που ειναι χωρις ανεμιστηρα στο transit :worship:

και το system στους 37c απο 39c-40c που ειναι τωρα.

οποτε πρεπει να βρω να παρω τουλαχιστον εναν 12αρι (Αθορυβο) για να βαλω στο ψυγειο..

μια που θα μου δωσει καλυτερες temp και στην cpu αλλα και στο system...:cool:

Από πλευράς θορύβου , πάρε δοκίμασε κάνα 12άρι coolermaster silent , έχει μπόλικους το multirama , και πραγματικά , από πλευράς θορύβου είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος , ίσα που ακούγονται , και αυτό μόνο άμα στήσεις αυτί ακριβώς από δίπλα τους

εδώ

παντως αν σε ενδιαφερει εντελως αθορυβος 12αρης μην παρεις τον μπλε coolermaster....

με το wc και ολους τους ανεμισηρες αθορυβους βγαζουν ενα περιεργο τσιριχτο και οι 2 που μου σπαει τα νευρα...πολυ απαλο μεν αλλα στις 3 η ωρα το βραδυ που εχει απολυτη ησυχια ειναι ενοχλητικο στο 1μετρο που ειναι το πισι...και στα 5 βολτ να τους βαλω εξακολουθουν να το κανουν...grrrrrrr....

πως επεσαν οι θερμοκρασιες στο system? αφου το τσιπσετ δεν ειναι υδροψυκτο.. :S

εκτος κι αν δεν εχεις κανεναν ανεμιστηρα στο κουτι σου και μολις εβαλες τον 8αρη εφυγε ο ζεστος αερας απο το κουτι...

εχω μονο εναν (Χ8) να βγαζει αερα κ 2(Χ8) να βαζουνε..

τωρα πως επεσαν δεν ξερω αλλα σου λεω τι εγινε.. (μαλον εδιωξε παραπανω ζεστο αερα απο τοκουτι)

τωρα που θα μου κοψουν το νετ γιατι ειναι απληρωτο κ δεν θα εχω τι να κανω θα τιν ξαναλυσω τιν υδρο κ μαζι με το νερο (πρατηριου για ψυγεια) θα βαλω κ λιγο παραφλου αλλα θα μικρινω κ λιγο τα λαστιχα (οπου γινετε) γιατι δεν μου αρεσουν...

κ ισως αξιωθω κ παρω κ κανα ανεμηστιρη

θα σας πω παλι τα νεα μου...

• 2 weeks later...

σημερα εβαλα τιν 2λαμπα στο κουτι κ εκανα κ καποιες αλλαγες στο θεμα αρεροψυξη. εβγαλα τον 80αρι που εβγαζε αερα απο το κουτι κ τοποθετισα εναν 120 στο ψυγειο.

ετσι επεσε τρελα η 8ερμοκρασια του cpu αλλα εμεινε στα ιδια επιπεδα του chipset. τωρα σκευτομαι απο τελος του μηνα που θα κανω αναβαθμηση σε 64 να δανειστω παλι ενα δρεμελ κ να κανω μια 120αρα τρυπα μπροστα στο κουτι για να βγαλω τους 2χ80 που εχω να βαζουνε.

οριστε το νεο μου ρεκορ με εναν 120αρι στο ψυγειο. :T:

θερμοκρασια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.