Alexisferos Ιούνιος 3, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ναι φιλε απιονισμενο απο τα πρατηρια χρησημοποιο. δεν ειναι οτι δεν θελω παραφλου απλα δεν πηγα να παρω οταν εστεισα το κυκλωμα κ ετσι δεν εβαλα.. λες να εχω προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr πολυ καλη δουλια.να σε ρωτισω αυτο που εβαλες γυρο απο το ψυγειο στο case πανο τι ακριβως ειναι και που τα βρισκεις??? ????????????????????????????????????????????????????????????????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Φιλαράκο χαμένος είσαι εσύ οκ? γκεγκε? όχι επειδή έγινες news poster άλλαξε κάτι έτσι?για να μπούμε στις θέσεις μας...... Εσύ που διαβάζεις καλά για πές μου.... Εκτός από την πρώτη γραμμή που αλλού αναφέρωμαι σε θερμοκρασίες? Καλή σου μέρα μαλλον πρεπει να χαλαροσεις λιγο. μια χαρα την κανει την δουλια του ο fragma οκ???? δεν φτεει αυτος που εσυ δεν διαβασες σωστα το 1ο ποστ Αρχική απάντηση από Alexisferosαπο θερμοκρασιες ξεκιναω με 38 κ φτανει στους 45 μετα απο 2 ωρες (toast) θερμοκρασια δωματιου 24 θερμοκρασια system 38.. ολα αυτα γιατι δεν εχω βαλει φουρφουρια στο ψυγειο. το δουλευω χωρις μεχρι να βρω τα φουρφουρια (Αθορυβα) που θελω. αλλες φωτο συντομα!!! οκ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 3, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:47] ????????????????????????????????????????????????????????????????? ????? ????? ????? φιλε μου μια σελιδα πισω.. οχι οτι εχει κ πολλες τσιμουχα ειναι... :Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 09:30] πολυ καλη δουλια. να σε ρωτισω αυτο που εβαλες γυρο απο το ψυγειο στο case πανο τι ακριβως ειναι και που τα βρισκεις??? (Post #15 of 25)ειναι μαυρη τσιμουχα απο αξεσουαρ αυτοκινιτου... θα του βαλω κ μαυρη σιτα αλλα δεν ειχε οταν πηγα να παρω κ θα κσαναπαω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 αυτο με την τσιμουχα για εξιγατο λιγο........................???τι ακριβος ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 3, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 λοιπον ειναι ενα μαυρο πλαστικο/λαστιχο που ειναι σχισμενο στιν μια πλευρα του...κ το πουλανε σε διαφορα χρωματα κ μεγεθει.. θα το βρεις οπου πουλανε αξεσουαρ αυτοκινιτου. (τσιμουχα για λαμαρινες ζητα.εγω ετσι το ξερω,ισως κανω λαθος στο name) ασε που θα το δεις εκει σε ρολο γιατι ειναι χυμα (με το μετρο) τις περισοτερες φορες.ελπιζω να βοηθησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Alexisferos λοιπον ειναι ενα μαυρο πλαστικο/λαστιχο που ειναι σχισμενο στιν μια πλευρα του...κ το πουλανε σε διαφορα χρωματα κ μεγεθει.. θα το βρεις οπου πουλανε αξεσουαρ αυτοκινιτου. (τσιμουχα για λαμαρινες ζητα.εγω ετσι το ξερω,ισως κανω λαθος στο name) ασε που θα το δεις εκει σε ρολο γιατι ειναι χυμα (με το μετρο) τις περισοτερες φορες.ελπιζω να βοηθησα.. εσυ απο που το πηρες κια ποσο???θυμασε σε τι χρωματα υπαρχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 3, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 :( :( δεν ειμαι ελλαδα ρε φιλε.. εγω το πηρα 0.30 το μετρο. ειχε σε μαυρο κοκκινο,χρυσαφι,ασιμι.. κ ειχε κ 3 διαφορετικα μεγεθοι. το δικο μου ειναι το ποιο μικρο. αλλα κ ελλαδα οπως σου λεω εχει σε αξεσουαρ αυτοκινιτων... τζαμπα ητανε κ παλια που ειχα παρει να βαλω στιν ποδια απο τιν παπια (ελλαδα) off topic edit for D.J.AleXXX_gr μπορεις να φτιαξεις κ μονος σου. ακου πως περνεις ενα καλωδιο κ με εναν χαρτοκοφτι κανεις μια καθετη τομη πανω του. επο εκει τωρα τραβας με προσοχη τα καλωδια απο μεσα με τροπο ετσι ωστε οπως βγενουν να σχιζουν κ το προστατευτικο καλωδιο κατα μηκος... [πχ ενα καλωδιο ρευματος (στερεοφονικου) ειναι οτι πρεπει.] μετα περνεις μια κολλα στιγμης (logo) κ βαζεις στιν ακρη τις λαμαρινας που 8ελεις να περασει η τσιμουχα,χωρις να χασεις χρονο, περνας στο καλωδιο,τσιμουχα που εφτιαξες πριν. το πατας καλα κ το ισιωνεις για να δειχνει σωστο. το αφηνεις να στεγνωσει κ ετοιμο... ελπιζω να βοηθησα. :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 09:32] Φιλαράκο χαμένος είσαι εσύ οκ? γκεγκε? όχι επειδή έγινες news poster άλλαξε κάτι έτσι?για να μπούμε στις θέσεις μας...... Εσύ που διαβάζεις καλά για πές μου.... Εκτός από την πρώτη γραμμή που αλλού αναφέρωμαι σε θερμοκρασίες? Καλή σου μέρα δεν σε παρεξηγω γιατι τελικα μαλλον εχεις προβλημα στην αναγνωση κειμενου και στην κατανοηση του. δεν ειπα οτι ποσταρετε ΣΑΝ χαμενα. αλλα οτι ποσταρετε ΣΤΑ χαμενα. εχει μεγαλη διαφορα ο χαρακτηρισμος. και πριν γινω νιους ποστερ θα δεις αρκετα σχολια μου σε ατομα οταν ΔΕΝ σεβονται την ομαλη λειτουργια του φορουμ. ειδικα οταν ειναι μελη παλιοτερα που υποτιθεται εχουν μαθει 5 πραγματα παραπανω. το quote που εκανα σε σενα και τον magicman εγινε σε ολοκληρη την απαντηση του καθενα σας. φυσικα ομως και ΔΕΝ αναφερομουνα σε ολο σου το ποστ περαν της 1ης ερωτησης. και κατι τελευταιο. διορθωσε το ποστ σου με τον χαρακτηρισμο σου προς εμενα γιατι σου εξηγησα παραπανω οτι δεν ξερεις να διαβαζεις και να κατανοεις το ΣΑΝ που ειναι παρομοιωση με το ΣΤΑ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. κοιτα να μπεις στη θεση σου εσυ λοιπον και ασε τις υποδειξεις για κανεναν πιο καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 3, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 11:35] που μπορουμε να τα βρουμε αυτα? εκτος απο εξωτερικο. το water wetter απο εξωτερικο το πηρες? Απο εξωτερικο μονο... Ελλαδα δεν ειμαι αυτην την στιγμη οποτε δεν ξερω κανενα μαγαζι που να πουλαει τετοια. Αγγλια ομως καργα... μπορεις να παραγγιλεις και να στο στειλουν.www.over-clock.co.uk (εαν αυτο ειναι spam let me know...)Ομως, πιστευω οτι τα μαγαζια σχετικα με λαδια αυτοκινητων και υγρα ψυγειων Ισως να εχουνε Water Wetter. Επιδη ειναι κυριως για "αγωνιστικη χρηση" ισως να το βρεις σε κανα "περιεργο" μερος οπως π.χ. σε κανα μαγαζι που πουλανε Go-Kart's και τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιούνιος 3, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Καλως ειρθες στον κοσμο των νερουλαδων!!! Πολυ ωραιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 3, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:26] το quote που εκανα σε σενα και τον magicman εγινε σε ολοκληρη την απαντηση του καθενα σας. φυσικα ομως και ΔΕΝ αναφερομουνα σε ολο σου το ποστ περαν της 1ης ερωτησης. δεν διαβαζετε τι λεει το παλικαρι?ε μα ελεος πια......μαθετε να διαβαζετε προσεκτικα και να απαντατε προσεκτικοτερα Για δίαβασε τι έγραψες και τι απάντησες πρίν...είσαι και νιους ποστερ παναθεμα σε και δεν ξερεις να χρησιμοποιεις το quote εκτός........ δεν ειπα οτι ποσταρετε ΣΑΝ χαμενα. αλλα οτι ποσταρετε ΣΤΑ χαμενα. εχει μεγαλη διαφορα ο χαρακτηρισμος. Σύμφωνοι και μπορώ να πώ ότι δεν το είδα και για αυτό ζητώ συγγνώμη.... και πριν γινω νιους ποστερ θα δεις αρκετα σχολια μου σε ατομα οταν ΔΕΝ σεβονται την ομαλη λειτουργια του φορουμ. ειδικα οταν ειναι μελη παλιοτερα που υποτιθεται εχουν μαθει 5 πραγματα παραπανω. κοιτα να μπεις στη θεση σου εσυ λοιπον και ασε τις υποδειξεις για κανεναν πιο καινουριο.Επειδής φίλε μου όπως λές ότι είμαι πιο παλιός και βλέπω αρκετους σαν και εσένα...εκνευρίζομαι....δεν σε παρεξηγω γιατι τελικα μαλλον εχεις προβλημα στην αναγνωση κειμενου και στην κατανοηση του. Φίλε...πρόσεχε τι γράφεις....γιατι θα γίνει της ...ανας και κατι τελευταιο. διορθωσε το ποστ σου με τον χαρακτηρισμο σου προς εμενα γιατι σου εξηγησα παραπανω οτι δεν ξερεις να διαβαζεις και να κατανοεις το ΣΑΝ που ειναι παρομοιωση με το ΣΤΑ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Sorry περιμένεις να το σβήσω μετά από αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιούνιος 3, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Παιδια δεν ηπαρχει λογος να χαλαμε το thread εγινε μια παρεξηγιση ας σταματισει εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 3, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ούτε εγώ φαίω που είσαι @@@@ και δεν διαβάζεις το ποστ μου....Γιατί εγώ μόνο εδω αναφέρομαι στους βαθμούς "Έχεις αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες...."Σε έχει βάλει δικογόρο? μαν χαλαρωσε λιγακι...δεν σου ειπε τιποτα ο αλεξ...τι τον βριζεις?και δεν υπαρχει λογος ουτε για συνομωσιες ουτε τιποτα μεσα στο φορουμ...ουτε για καχυποψιες...υποτιθεται οτι ειμαστε μια μεγαλη παρεα και ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον...σταματηστε το εδω...και μην χαλατε το θρεντ του παιδιου...για περαιτερω υπαρχει και το chat...peace dudes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 3, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Μιας και εγω δεν εχω διαφθαρθει απο την εξουσια του new poster ( εξουσια ειπα? τσπ) Δεν βγαζετε τον σκασμο με τις π@π@ριες σας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 3, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ο νονος μιλησε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 3, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Τεταμμένη τη βλέπω την κατάσταση... Χαλαρά La vie e belle:D Μην τσακωνόμαστε τώρα με ανοησίες, μου πες, σου πα και τέτοια. Φόρουμ υπολογιστών είμαστε Ας πιούμε καμιά και ας αφήσουμε τα :fight: ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 3, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Eγώ είμαι με τον Χάρη τον doubleχο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 3, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Λοιπόν...όσοι ενεπλάκησαν στο όλο σκηνικό που έγινε προτείνω να διαγράψουν τα ανάλογα ποστς...Εγώ έσβησα τα προϊγούμενα....και περιμένω να δώ και τους άλλους να τα σβήσουν για να σβήσω και το τελευταίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιούνιος 3, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 οριστε κ οι αλλες φωτο.. απο πανω εγω απο μπροστα/πανω τωρα :whistling μεσα του no comment: εδω ειμαστε ford transit & just :banging: αυτο ειναι σε γενικες γραμμες το pc μου.. ειχα 2 λαμπες. μια μπροστα κ μια πισω αλλα καηκε ι πισω κ τωρα οταν παρω ανεμιστιρια για το ψυγειο θα παρω κ λαμπιτσα... εχω κολισει μαυρη ζελατινα στα πλαγια του τζαμιου για να μην με τυφλωνει το φως.. αλλα μεσα απο κοντα το κουτι δειχνει τα εντοσθια του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.