Jump to content

το νεο μου wc ειναι ετοιμο!! παρουσιαση... (56k=img)

Alexisferos

Recommended Posts

λοιπον τα πραγματα εφτασαν δευτερα αργα το βραδυ ετσι τιν τριτη το μεσημερι αρχισα να φτιαχνω το κουτι κ χ8ες το τελειωσα.¨

ola.jpg

σημερα καθομαι κ το κοιταω :D

τιν δευτερα το εκανα βιδες κ το αφησα ετσι για να κανω τιν δουλεια μου

xyma.jpg

εκανα μια τρυπα στιν οροφη κ με κατι λαμακια βιδωσα το ψυγειο να ειναι καλα το ντρεμελ..

psygeio.jpg

εφτιαξα και μια βαση για τιν αντλια σε ενα απο τα 2 (rack) για τους δισκους που ειχε το κουτι μου.

hydor.jpg

η ολη η ιστορια εφτασε μεχρι εδω.

install.jpg

τωρα φυσικα εχω δεσει το pc :jump: αλλα περιμενω τιν φωτογραφικη σημερα για να το φωτογραφισω σαν συνολο. :worship:

απο θερμοκρασιες ξεκιναω με 38 κ φτανει στους 45 μετα απο 2 ωρες (toast)

θερμοκρασια δωματιου 24

θερμοκρασια system 38..

ολα αυτα γιατι δεν εχω βαλει φουρφουρια στο ψυγειο. το δουλευω χωρις μεχρι να βρω τα φουρφουρια (Αθορυβα) που θελω.

αλλες φωτο συντομα!!! :T:

οι νεες φωτο εδω click me....

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Alexisferos [Σήμερα, στις 12:47]

ολα αυτα γιατι δεν εχω βαλει φουρφουρια στο ψυγειο. το δουλευω χωρις μεχρι να βρω τα φουρφουρια (Αθορυβα) που θελω.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:15]

Έχεις αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες....

έχεις βάλει παραφλού?

Αντλία Λ30?

Ψυγείο?

Δοκίμασε τους σωλήνες να τους κάνεις όσο το δυνατο κοντότερους....

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 23:36]

ελενξες για αερα στο κυκλωμα? μηπως υπαρχει αερας στο ψυγειο? οι θερμοκρασιες ειναι λιγο υψηλες.

αληθεια ρε παιδια εχω μια απορια...........ποσταρετε στα χαμενα?δεν διαβαζετε τι λεει το παλικαρι?ε μα ελεος πια......μαθετε να διαβαζετε προσεκτικα και να απαντατε προσεκτικοτερα :TD:

μια χαρα θερμοκρασιες εχεις αδερφε και πολυ τακτοποιημενο το συνολακι σου.....περιμενουμε UPDATE:T:

Αρχική απάντηση από Athens2004

1700+ @ 11x220 θα έχει και κανα 2vcore το παιδί . . . . .

Και με ανεμιστήρες να ήτανε πάλι καλές θα ήταν οι temps .

Μπά....

Μπορεί και με 1,8-1,9

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

πολυ καλη δουλια.

να σε ρωτισω αυτο που εβαλες γυρο απο το ψυγειο στο case πανο τι ακριβως ειναι και που τα βρισκεις???

Πρέπει να ελιναι το καπάκι από το κουτί το οποίο βγαίνει....

Πάντως είναι καλή και σημαζεμένη δουλειά...

Κάτι άσχετο και σχετικό ταυτόχρονα

Το παραφλού , ο ρόλος του είναι να μειώνει / αυξάνει το σημείο πήξης / βρασμού του νερού αν δεν απατώμαι έτσι?

Δηλαδή , αν πχ.γεμίσεις όλο το κύκλωμα με παραφλού , στην ουσία θα έχεις -10 C θερμοκρασία πήξης , 110 C βρασμού

Τώρα , όταν βάζεις μια λίγη ποσότητα , στην ουσία πας σε -2 / 102 όρια

Ποιος ο λόγος ύπαρξής του ως μέσο ψύξης? Βοηθάει στην ταχύτερη απαγωγή της θερμότητας , ή χρησιμοποιείται μόνο για τα γνωστά , δηλ. αντιμικροβιακή/για άλατα/παρασιτική-και-δεν-συμμαζεύεται δράση? Γιατί βλέπω μονίμως αρκετά παιδιά να το προτείνουν ώς λύση για τις υψηλές θερμοκρασίες :unsure:

Πάντως , πολύ ωραία και συμμαζεμένη δουλεία ο φίλος , ωραία πατέντα με την θέση της αντλίας . Λογικά τους ανεμιστήρες του ψυγείου θα τους έχεις να βγάζουν αέρα από το κουτί έτσι?

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 09:30]

πολυ καλη δουλια.

να σε ρωτισω αυτο που εβαλες γυρο απο το ψυγειο στο case πανο τι ακριβως ειναι και που τα βρισκεις???

ειναι μαυρη τσιμουχα απο αξεσουαρ αυτοκινιτου... θα του βαλω κ μαυρη σιτα αλλα δεν ειχε οταν πηγα να παρω κ θα κσαναπαω...

παιδια παραφλου δεν εχω βαλει καθολου.. (πειραζει)? :...:

οι θερμοκρασιες μου ειναι τοσες χωρις ανεμιστιρα στο ψυγειο

υ.γ.

σημερα το βραδυ θα εχει φωτος απο τιν σονυ....

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 10:27]

Αλεξισφαιρε με χρηση χωρις ανεμηστηρες το συστεμ αποδιδει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! :T:

Βαλε εναν 12αρι να δεις ποσο θα κατεβουν οι θερμοκρασιες ομως... ;)

θα βαλω αλλα θελω να παρω εναν αθορυβο γι`αυτο το εχω αφησει ετσι...

αερα δεν εχει στο κυκλωμα το εχω ψαξει αρκετα κ το ψυγειο ζεστενετε σε ολο το μηκος/πλατος του...

αλλα δεν εχω κ παραφλου. (λες να πειραζει πολυ):blink:

vcore: 1.7v στα 11χ220 η 1,5 στα 11χ200. και στα 2 εχω παρομοιες θερμοκρασιες 2 πανω 2 κατω

Παρεπιπτώντος , επείδη βλέπω ότι χρησιμοποιείς συνδυασμό eheim/noname άσπρου διαφανούς , αν τα πήρες από μαγαζί στην Αγγελάκη (θεσ/νίκη) , λίγο προσοχή στον διαφανή σωλήνα , καθώς εμένα μου έκανε σχισμή στα πλάγια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο :(

Πάλι καλά που το παρατήρησα κατά την δοκιμή της αντλίας και δεν είχαμε τρεχάματα

Δεν θες παραφλου... ψαξε να βρεις ενα υγρο που "μαλακωνει" την επιφανια του νερου (απιονισμενο ελπιζω να χρησιμοποιεις...) ετσι ωστε και εξαερωνεται πιο ευκολα και δεν μενουν φυσαλιδες στο κυκλωμα. Επισης σε μερικες περιπτωσεις μεταδιδουν την θερμοτητα καλυτερα.

Αμα βαλεις παραφλου βαλε ελαχιστη ποσοτητα ;) αλλα δεν θα κανει ιδια δουλεια με ενα απο τα παρακατω additives που "μαλακωνουν" την επιφανια του νερου.

Εγω χρησιμοποιο το Water Wetter και δουλεβει πολυ καλα.

Επισης πολυ καλα additives ειναι MCT-5, Zerex & Purple Ice.

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 13:26]

Δεν θες παραφλου... ψαξε να βρεις ενα υγρο που "μαλακωνει" την επιφανια του νερου (απιονισμενο ελπιζω να χρησιμοποιεις...) ετσι ωστε και εξαερωνεται πιο ευκολα και δεν μενουν φυσαλιδες στο κυκλωμα. Επισης σε μερικες περιπτωσεις μεταδιδουν την θερμοτητα καλυτερα.

Αμα βαλεις παραφλου βαλε ελαχιστη ποσοτητα ;) αλλα δεν θα κανει ιδια δουλεια με ενα απο τα παρακατω additives που "μαλακωνουν" την επιφανια του νερου.

Εγω χρησιμοποιο το Water Wetter και δουλεβει πολυ καλα.

Επισης πολυ καλα additives ειναι MCT-5, Zerex & Purple Ice.

που μπορουμε να τα βρουμε αυτα? εκτος απο εξωτερικο. το water wetter απο εξωτερικο το πηρες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.