Makis Hourdakis Ιούνιος 2, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Καλό αλλά πρέπει να φτιάξω ρε γμτ κάποια στιγμή υδρόψυξη και το κουτάκι που έχω στο μυαλό μου... Βασικά και αυτό σε γωνίες αλουμηνίου θα στηρίζεται αλλά οι τοίχοι θα είναι επίσης αλουμήνιο με στρωγγυλά τζάμια δεξιά και αριστερά μόνο, δυο λάμπες μέσα, ψυγείο διπλό απο πάνω, δικό του τροφοδοτικό (από αυτά που έχουν αλλού το μετασχηματιστή και αλλού την πλακέτα με τα καλώδια), tank, διακόπτες για ρύθμιση των ανεμιστήρων, θερμόμετρα και λοιπά καλούδια! Αλλά έχουν προτεραιότητα άλλα πράγματα οπότε δύσκολο το βλέπω και για φέτος... Καλλή δουλειά πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 2, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 εγω ηθελα να φτιαξω κατι γρηγορο και αποδοτικο. Γιαυτο πηρα δοκιμασμενα υλικα. Πχ 1/2 διατομες.. Απο εμφανιση προσπαθησα να γινει τουλαχιστον αποδεκτο. Δεν εχει τελειωσει ακομα βεβαια.@38-45 κολλα για μεταλλο με μετταλο. Μπορεις να βαλεις και αλουμινοκολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 2, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Πο ρε Κοπρίτη φωτιά που μου άναψες με το sketchup! Προσπαθώ να σχεδιάσω το wc case όπως το φαντάζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ερωτισει προς unseenμπορεις να μου πεις πια ειναι η μεγαλητερι γονια που μπορουν να παρουν οι tygon χωρις να τσακισουνε???και αν ειναι δηνατον μια φοτο για να εχω μια κατατοπιστικοτερι εικονα στο ολο θεμα.το ρωταω αυτο γιατι σε λιγες μερες θα ειμαι και εγω νερουλας αλλα ο σολινας θα πρεπει να περασι απο ενα πολυ περιεργο μερος αναμεσα τροφοδοτικο κια ρακορ ψυγειου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 alex να εχεις υποψην σου οτι η γωνιες κοβουν ροη. καλυτερα να ειναι 10 εκατοστα μακρυτερος σωληνας παρα να εχει γωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιούνιος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Πολυ καλο :T: !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Πολύ όμορφο και λειτουργικό. Μπράβο καλή πατέντα. Keep going..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούνιος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 απλο και λιτο μπραβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 15, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 offtopic: Ένα τέτοιο παρόμοιο ψυγείο, φθηνό, πού μπορούμε να βρούμε? Τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 15, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Χρηστο πραγματικα πολυ καλη δουλεια...απλο και γρηγορο στην κατασκευηκαι προσφερει πολυ συμαζεμενο αποτελεσμα...εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις το πλεξι κολλητο εξωτερικαωστε να κρυψει τα αλουμινια και να βαφτει κιολας (ή να χρησιμοποιειθει εξαρχης χρωματιστο αδιαφανες πλεξυ)ωστε να δενει ακομα πιο πολυ με το εκαστοτε κουτι που θα το φιλοξενει στην οροφη του...(αν αξιωθουμε να τελειωσουμε ποτε του Φραγμα το W/C κουτακι θα καταλαβεις καλυτερα τι εννοω)keep up the good work:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 15, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 thanks :flower: Tωρα ετοιμαζουμε κουτακια για τα phase change συστηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 7, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 πάρα πολύ καλό...τις γωνίες απο που τις προμηθεύτικες???στο πρακτικερ έχει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 7, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 ωπ... που το βρηκες αυτο το thread... ναι απο praktiker τις ειχα παρει αλλα μου τον επιασαν ελαφρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannakis1984 Ιούλιος 7, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 θέλω να μοντάρω και εγώ το κουτί μου και ψάχνοντας ιδέες διαβάζω όλα τα threads...(τωρα είδα οτι είναι περσινό...)πάντως είχες κάνει πολύ καλή δουλειά...ξέρεις αν στο πράκτικερ έχουν και γωνίες απο πλέξυ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiliconMan Ιούλιος 7, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2006 Απλά καταπληκτικό....Μικρό,όμορφο και δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα εξωτερικά συστήματα υδρόψυξης που κυκλοφορούν στην αγορά.Τοποθετείς το μπλοκ στη μητρική, το συνδέεις με τους σωλήνες, το γεμίζεις και έφυγες...Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου Unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Ιούλιος 8, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Πολύ καλό ! Εύγε, γλυτώνει κανείς πολύ χώρο αλλά κυρίως μπέρδεμα σωλήνες καλώδια κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 9, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Φοβερή δουλειά μπράβο άμα αποκτήσω και εγώ μία πολυπόθητη υδρόψυξη θα το κάνω και εγώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Ιούλιος 9, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 αλλη μια καλη δουλια απο unseen!μπραβο man!:worship: :worship: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 9, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 δεν μας το'δειξες τελειωμένο όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.