Jump to content

Κατασκευη Mini Watercooling Box

unseen

Recommended Posts

Καλό αλλά πρέπει να φτιάξω ρε γμτ κάποια στιγμή υδρόψυξη και το κουτάκι που έχω στο μυαλό μου... Βασικά και αυτό σε γωνίες αλουμηνίου θα στηρίζεται αλλά οι τοίχοι θα είναι επίσης αλουμήνιο με στρωγγυλά τζάμια δεξιά και αριστερά μόνο, δυο λάμπες μέσα, ψυγείο διπλό απο πάνω, δικό του τροφοδοτικό (από αυτά που έχουν αλλού το μετασχηματιστή και αλλού την πλακέτα με τα καλώδια), tank, διακόπτες για ρύθμιση των ανεμιστήρων, θερμόμετρα και λοιπά καλούδια! :D Αλλά έχουν προτεραιότητα άλλα πράγματα οπότε δύσκολο το βλέπω και για φέτος... :( Καλλή δουλειά πάντως! :T:

εγω ηθελα να φτιαξω κατι γρηγορο και αποδοτικο. Γιαυτο πηρα δοκιμασμενα υλικα. Πχ 1/2 διατομες.. Απο εμφανιση προσπαθησα να γινει τουλαχιστον αποδεκτο. Δεν εχει τελειωσει ακομα βεβαια.

@38-45 κολλα για μεταλλο με μετταλο. Μπορεις να βαλεις και αλουμινοκολλα.

ερωτισει προς unseen

μπορεις να μου πεις πια ειναι η μεγαλητερι γονια που μπορουν να παρουν οι tygon χωρις να τσακισουνε???

και αν ειναι δηνατον μια φοτο για να εχω μια κατατοπιστικοτερι εικονα στο ολο θεμα.

το ρωταω αυτο γιατι σε λιγες μερες θα ειμαι και εγω νερουλας αλλα ο σολινας θα πρεπει να περασι απο ενα πολυ περιεργο μερος αναμεσα τροφοδοτικο κια ρακορ ψυγειου...

• 2 weeks later...

Χρηστο πραγματικα πολυ καλη δουλεια...

απλο και γρηγορο στην κατασκευη

και προσφερει πολυ συμαζεμενο αποτελεσμα...

εναλλακτικα θα μπορουσες να βαλεις το πλεξι κολλητο εξωτερικα

ωστε να κρυψει τα αλουμινια και να βαφτει κιολας

(ή να χρησιμοποιειθει εξαρχης χρωματιστο αδιαφανες πλεξυ)

ωστε να δενει ακομα πιο πολυ με το εκαστοτε κουτι που θα το φιλοξενει στην οροφη του...

(αν αξιωθουμε να τελειωσουμε ποτε του Φραγμα το W/C κουτακι θα καταλαβεις καλυτερα τι εννοω)

keep up the good work:T:

• 1 year later...

θέλω να μοντάρω και εγώ το κουτί μου και ψάχνοντας ιδέες διαβάζω όλα τα threads...(τωρα είδα οτι είναι περσινό...)πάντως είχες κάνει πολύ καλή δουλειά...ξέρεις αν στο πράκτικερ έχουν και γωνίες απο πλέξυ???

Απλά καταπληκτικό....

Μικρό,όμορφο και δεν νομίζω ότι έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα εξωτερικά συστήματα υδρόψυξης που κυκλοφορούν στην αγορά.Τοποθετείς το μπλοκ στη μητρική, το συνδέεις με τους σωλήνες, το γεμίζεις και έφυγες...

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου Unseen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.