Jump to content

"system failed vga test"

Makis Hourdakis

Recommended Posts

SOS!!! Μου λέει σήμερα ο πατέρας μου οτι δεν ανοίγει το μηχάνημά του. Πάω λέγοντας το κλασικό προβλημά του είναι και πρέπει απλώς να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα γραφικών. Ανοίγω, ακούω πρώτο μνμ "system failture due to CPU oc". Τέσπα, κάνω clear CMOS, πάει αυτό το μνμ. Ωστόσο από τότε μου βγάζει άλλο... "system failed vga test" λέει η κοπελιά της asus απ'τα ηχεία... Έχω δοκιμάσει clear CMOS και με την καλλή και την ανάποδη, έχω βγάλει κι έχω βάλει την κάρτα 5-6 φορές, τι άλλο να κάνω;

Το σύστημα είναι

mobo: ASUS P5GD2

vga: ASUS AX300SE

Σημείωση οτι παρόμοιο πρόβλημα έκανε από την αρχή και λυνόταν άμα έβγαζα και ξαναέβαζα την κάρτα ή με τα πολλά restart. Το πρόβλημα είχε καιρό να εμφανιστεί και το ξαναέκανε πρώτη φορά πάλι σήμερα. Μη μου πείτε να δοκιμάσω άλλη κάρτα ή την κάρτα σε άλλη mobo, το σκέφτηκα, αλλά δεν έχω άλλη pci express κάρτα ούτε άλλη pci express mobo... PLEASE HELP ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! :help:

Και τα δυο είναι από Πλαίσιο. Λέτε άμα πάω την κάρτα να μου την αλλάξουν επιτόπου ή θα περάσω από 40 κύμματα;

Αμ δε! Αυτό μου το κάνει πριν κάν κάνει post! Αυτό είναι το πρόβλημά μου! Και έτσι δεν μπορώ να κάνω πολλά οπότε γι'αυτό ρωτάω εδώ... Τέσπα, θα ξαναδοκιμάσω τώρα μπας και κάνω τπτ και αν δε γίνει τπτ θα πάρω ένα τηλ. στο Πλαίσιο να ρωτήσω αν δικαιούμαι αλλαγή...

Υ.Γ.: Να αναφέρω οτι έδειχνε από την αρχή συμπτώματα ή δε με συμφέρει; Είναι 2-3 μήνες που το έχει το σύστημα...

Αφου ειναι προβλημα hardware πες τους ολη την ιστορια και ειναι υποχρεωμενοι να βρουν τι φταιει!Επειδη δεν ξερεις τι απ'τα δυο μπορει να ειναι..δωσε και τα δυο να το βρουν αυτοι..μπορεις να το κανεις αφου τα πηρες και απο το ιδιο καταστημα!(το εχω κανει με cpu+mobo)

Όλα ΟΚ. Την αλλάξαμε! Και έχει και infineon τσιπάκια πάνω σε αντίθεση με τα Hynix της άλλης! :D Και έχει και ψύκτρα που γράφει ASUS... :p ΤΗΝΧ πάντως! :)

Αρχική απάντηση από def

Maki ενα φορματ δοκιμασες;

Προς admins: Βάλτε κανένα κουμπί που να το πατάς και να γράφει κατευθείαν τη φράση "κάνε format" γιατί χρειάζεται... :p (χωρίς παρεξήγηση def... :) )

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:13]

Προς admins: Βάλτε κανένα κουμπί που να το πατάς και να γράφει κατευθείαν τη φράση "κάνε format" γιατί χρειάζεται... :p (χωρίς παρεξήγηση def... :) )

Πλακα πλακα αυτο μου θυμιζει τους "μαστορες" που "επισκευαζουν" τους υπολογιστες.

Η μονη λυση τους σε καθε προβλημα ειναι το φορματ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.