Jump to content

Κύριος ήρθε, νταμπλούχος έφυγε

morius

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από haris1984

φιλε zul...εγω δεν θα σου πω τιποτα...θα σου δειξω το μπλουζακι που φορουσα...αν θες στο στελνω με το παπι...

img09512kq.jpg

Eσείς τουλάχιστον τα ΕΠΤΑ τα μετρήσατε απο την Γιούβε πολύ γρήγορα και δεν καταλαβαίνατε απο που ερχόντουσαν

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 23:50]

Eσείς τουλάχιστον τα ΕΠΤΑ τα μετρήσατε απο την Γιούβε πολύ γρήγορα και δεν καταλαβαίνατε απο που ερχόντουσαν

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

ενώ εσείς τα τρια στη Ριζούπολη............:p

Το ωραίο με τους παναθηναϊκούς είναι ότι έχουν γίνει Real, Juventus, Liverpool, Newcastle, μέχρι και Γαλατάσαράι, για να πανηγυρίσουν εις βάρος του Ολυμπιακού γιατί αλλιώς δε μπορούνε.

Εμείς τους λέμε σας ρίξαμε 3άρα και 4άρα και αυτοί μας λένε φάγατε 7 απο τη Juventus kai 5 απο τη Ρεάλ...τίποτα για τα μεταξύ μας δεν μας λένε....

καλα ασε τους ''εσω'' εσυ και κοιτα να εισαι στο ραντεβου σου.

@καμμενους οπαδους στο λαμπη:.......καλα ρε......ακομα να ξεχαστει το θρεντακι?????ημαρτονννννννννν...........καντε κανα διαλλειμα....απο σεπτεβρη παλι

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ανεξακριβωτες πληριοφοριες "εκ των εσω" αναφερουν οτι ο Ντουσκο παραιτηθηκε απο μονος του. Ειδωμεν...

κοιτα...αν ημουν ο κοκκαλης θα τον κραταγα τον ντουσαν...αν ημουν ο ντουσκο θα εφευγα...αφου δεν το στηριξαμε εμεις οι οπαδοι της ομαδας καλα να παθουμε...μας εφερε το νταμπλ να μας κλεισει τα στοματα και τωρα θελει να φυγει και μπραβο του...

αν και εγω εκ των εσω εχω ακουσει οτι θα μεινει για εναν χρονο ακομα το πολυ και θα αποχωρησει μεσα στον χρονο αν βρεθει αλλος προπονητης να τον αντικαταστησει... ισως να ειναι π@π@ριες...για να δουμε...

έγω δεν ήθελα να φυγει ο Μπαγιεβιτς.....τον εφαγε όμως η θυρα 7 και οι φωνες των Τσουκαλαδων.....που έχοντας την δυνατότητα να ακουγεται η φωνή τους μέσα απο την Tv δυστυχως διαμόρφωναν απόψεις ......

εύχομαι ο νέος προπονητής που θα έρθει να πετύχει στο έργο του..... και αυτά που λένε οι Τσουκαλάδες ότι σκεφτονται μονο το συμφέρον της ομάδας ....να τα σκεφτουν και στα πρωτα στραβοπατήματα του νέου προπονητή..... γιατί σίγουρα θα υπάρξουν.....

δυστυχώς η παρουσία τα τελευταία χρόνια ξένων προπονητών στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν για κλάματα........έφυγαν κακήν κακώς .....ελπίζω να μην το ξαναδούμε αυτο ....εκεί γύρω στα Χριστουγεννα και μας δω μετά με κανέναν Αλέφαντο......Αναστόπουλο........:(

Ρε παιδια μην μας παρεξηγειτε εμας τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ,

εγω δηλαδη που δεν εχω κοπελα να μην βλεπω τις Ποδόσφαιρο? (Edit : καλα μη βαρατε τις τεταρτες απο του χρονου θα νοικιαζω τπτα απο το videoclub oxi τπτα αλλο αλλα καταντησατε η συνηθεια που εγινε λατρεια :D)

:devil:

το ότι δεν έχεις κοπέλα δεν είναι τίποτα.....μπροστά στο σκηνικό ότι επτά χρόνια περίμενες να δείς πρωτάθλημα και το είδες περυσι και ποιος ξερει τωρα πότε πάλι.........

φίλε 7 χρόνια είναι παρα πολλά ...είναι η εποχη των Pentium I............:p

για φαντάσου ......

Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:27]

ρε φίλε γυρευοντας πας μου φαίνεται.. μην trollαρεις τόσο πολύ πια....

ας τον μωρέ.......αφού στην ομάδα του ο πρόεδρος τους έχει γραμμένους κανονικά .....και αυτοι δεν έχουν που να ξεσπάσουν και τα λένε με μας τους γαυρους και την εκπομπή του Τσουκαλα!

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:26]

το ότι δεν έχεις κοπέλα δεν είναι τίποτα.....μπροστά στο σκηνικό ότι επτά χρόνια περίμενες να δείς πρωτάθλημα και το είδες περυσι και ποιος ξερει τωρα πότε πάλι.........

φίλε 7 χρόνια είναι παρα πολλά ...είναι η εποχη των Pentium I............:p

για φαντάσου ......

Δλδη εσυ ξεχασες τα 9 χρονακια , αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα,

σκεψου κατι μακαβριο οτι ισως να μην προλαβεις να ζησεις στιγμες 96 του ΠΑΟ ,

Κατι που δεν εχει ζησει κανεις ολυμπιακος απο καταβολη ιδρυσης της ομαδας του στολου :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.