Chris2004 Ιούνιος 1, 2005 #161 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Παιδιά, οι τσουκαλάδες υποστήριζαν με 1000 τον Μπάγεβιτς μέχρι τη Λίβερπουλ. Μετά ήρθαν και οι +7 που έγιναν -3...έ δεν είναι και λίγο. Ο Λεμονής και ο Προτάσωφ φύγανε απο μία γκέλα....Ο Μπάγεβιτς φέτος έκανε ρεκόρ. Και πάλι όμως τον προτιμώ απο Λεμονή και Προτάσωφ.2ον Όταν κάναμε 9 χρόνια και όχι 10 να πάρουμε πρωτάθλημα...πήραμε έστω κάτι κύπελλα. Ο παναθηναϊκός δεν πήρε τίποτα 7 χρόνια ας μή ξεχνάμε πως μια χρονιά δε κατάφερε να βγεί ΟΥΤΕ ΟΥΕΦΑ.Όσο για τη πορεία στον Ημιτελικό....παίζατε με κάτι τελειωμένες ομάδες...μετά παίξατε προημιτελικό με ποιά? τη ΛΕΓΚΙΑ!!! Έλεος δηλαδή. Μόλις στον ημιτελικό εμφανίστηκε μια σοβαρή ομάδα (’γιαξ) σας έφτιαξε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 1, 2005 #162 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Breakthru Γι αυτο λεγεται Off topic!! Καταλαβαινω οτι θα εχετε εφιαλτες στον υπνο σας για την σπηλωση του τεχνολογικου σας forum αλλα θα πρεπει να περιμενετε να σκασει μυτη ο administrator φυλακας σας για να καθαρισει το σκουπιδι αυτο! Καληνυχτα! :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 1, 2005 #163 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Breakthru Γι αυτο λεγεται Off topic!! Καταλαβαινω οτι θα εχετε εφιαλτες στον υπνο σας για την σπηλωση του τεχνολογικου σας forum αλλα θα πρεπει να περιμενετε να σκασει μυτη ο administrator φυλακας σας για να καθαρισει το σκουπιδι αυτο! Καληνυχτα! Ειλικρινά, δεν έχω κάτι ούτε μαζί σου αλλά ούτε με το θέμα σου και σίγουρα δεν προσπαθώ να προτρέψω admins ή mods για παρέμβαση, πιστεύω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να τα βρίσκουμε μόνοι μας. Απλά σε μια στιγμή αδυναμίας ήσουν ο κουβάς που ξεχύλησε το ποτήρι. Φανερή απόδειξη της αγάνακτησης μου είναι οτί ξέχασα τους καλούς μου τρόπους. Καλώς ήρθες στο ΤheLab.:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούνιος 1, 2005 #164 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 κάτι τέτοια thread βλέπω και χαίρομαι που δεν είμαι γαυροβαζελοχανούμι.... ξεκολλάτε και και μάθετε να αγαπάτε το άθλημα ρεεεεεεεεε!!!!! τόσες σελίδες βρίζεστε, και δουλεύεστε ποιός έχει ευνοηθεί περισσότερο και ποιός λιγότερο, και ποιός έκανε περισσότερα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα... ήμαρτον ρε! αφου ένας από τους δύο θα το πάρει πάντα, άντε και κανένα η άεκ κάθε 10 χρόνια να σπάει η μονοτονία!μπάλα όμως έχουμε να δούμε χρόνια... άντε,κολλημένοι όλοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Ιούνιος 1, 2005 #165 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Καλως σας βρηκα!So gud morning...and in case i don't see u gud afternoon gud evening and gud nite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 2, 2005 #166 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Να δω ποιος θα ερθει ανταξιος του "πριγκιπα"ΓΜΤ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 2, 2005 #167 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Breakthru [Σήμερα, στις 01:48] Γι αυτο λεγεται Off topic!! Καταλαβαινω οτι θα εχετε εφιαλτες στον υπνο σας για την σπηλωση του τεχνολογικου σας forum αλλα θα πρεπει να περιμενετε να σκασει μυτη ο administrator φυλακας σας για να καθαρισει το σκουπιδι αυτο! Καληνυχτα! looolειπαμε, αλλα οχι κι ετσι. παντως εχεις δικιο. γι αυτο λεγεται Off topic το συγκεκριμενο κομματι, για να χωρεσουν ολα οσα δεν εχουν να κανουν με υπολογιστες και τα λοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιούνιος 2, 2005 #168 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Ο Καλύτερος προπονητής που πέρασε ποτέ από το Θρύλο.Η διοίκηση δε του φέρθηκε καλά.Λυπάμαι που τον χάσαμε,φοβάμαι πολύ για το μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 4, 2005 #169 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Ρε παιδια εχω μια απορια σχετικα με τον γαυρο και σκεφτικα πως μονο εδω θα μπορεσεται να μου την λυσεται. Ετσι και ξαναερθει ο Μπιγκον θα χαρειται?? Εγω πιστευω οτι θα ειναι μαγαλη μ@λ@κια ετσι και τον ξανερεται. Κατι γαυροι με εχουνε πρηξει πως αν ερθει ο Μπιγκον θα καταφερει να παρει ακομα και Champions League!!! (λεμε τωρα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 4, 2005 Author #170 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Πλάκα πλάκα όταν είχε φύγει ο Μπάγεβιτσ στο παρελθόν ο Ολυμπιακός δεν πήγαινε και πολύ καλά,τώρα που έφυγε :( Όντως ήταν κορυφή Υ.Γ. Κάτι :OT: στο :OT: πως και ποιος και κυρίως γιατί άλλαξε τον τίτλο του thread?????:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 4, 2005 #171 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από moriusΥ.Γ. Κάτι :OT: στο :OT: πως και ποιος και κυρίως γιατί άλλαξε τον τίτλο του thread?????:wassat: Μπέρδεμα κατά την συγχώνευση θεμάτων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 4, 2005 #172 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Εντελώς φιλικά και μετά από προσεκτική μελέτη των επιχείρημάτων του thread....κατέληξα στο εξής συμπέρασμα..: GYPSY KINGS are back in town Αφιερωμένο σε όλους εσάς που με κάνατε να τους θυμηθώ.... :tomato: :tomato: OFF TOPIC πάντα ε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.