Jump to content

Κύριος ήρθε, νταμπλούχος έφυγε

morius

Recommended Posts

Παιδιά, οι τσουκαλάδες υποστήριζαν με 1000 τον Μπάγεβιτς μέχρι τη Λίβερπουλ. Μετά ήρθαν και οι +7 που έγιναν -3...έ δεν είναι και λίγο. Ο Λεμονής και ο Προτάσωφ φύγανε απο μία γκέλα....Ο Μπάγεβιτς φέτος έκανε ρεκόρ. Και πάλι όμως τον προτιμώ απο Λεμονή και Προτάσωφ.

2ον Όταν κάναμε 9 χρόνια και όχι 10 να πάρουμε πρωτάθλημα...πήραμε έστω κάτι κύπελλα. Ο παναθηναϊκός δεν πήρε τίποτα 7 χρόνια ας μή ξεχνάμε πως μια χρονιά δε κατάφερε να βγεί ΟΥΤΕ ΟΥΕΦΑ.

Όσο για τη πορεία στον Ημιτελικό....παίζατε με κάτι τελειωμένες ομάδες...μετά παίξατε προημιτελικό με ποιά? τη ΛΕΓΚΙΑ!!! Έλεος δηλαδή. Μόλις στον ημιτελικό εμφανίστηκε μια σοβαρή ομάδα (’γιαξ) σας έφτιαξε....

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Breakthru

Γι αυτο λεγεται Off topic!! Καταλαβαινω οτι θα εχετε εφιαλτες στον υπνο σας για την σπηλωση του τεχνολογικου σας forum αλλα θα πρεπει να περιμενετε να σκασει μυτη ο administrator φυλακας σας για να καθαρισει το σκουπιδι αυτο! Καληνυχτα!

:T: :T: :T: :T:

Αρχική απάντηση από Breakthru

Γι αυτο λεγεται Off topic!! Καταλαβαινω οτι θα εχετε εφιαλτες στον υπνο σας για την σπηλωση του τεχνολογικου σας forum αλλα θα πρεπει να περιμενετε να σκασει μυτη ο administrator φυλακας σας για να καθαρισει το σκουπιδι αυτο! Καληνυχτα!

Ειλικρινά, δεν έχω κάτι ούτε μαζί σου αλλά ούτε με το θέμα σου και σίγουρα δεν προσπαθώ να προτρέψω admins ή mods για παρέμβαση, πιστεύω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να τα βρίσκουμε μόνοι μας.

Απλά σε μια στιγμή αδυναμίας ήσουν ο κουβάς που ξεχύλησε το ποτήρι.

Φανερή απόδειξη της αγάνακτησης μου είναι οτί ξέχασα τους καλούς μου τρόπους.

Καλώς ήρθες στο ΤheLab.:daisy:

κάτι τέτοια thread βλέπω και χαίρομαι που δεν είμαι γαυροβαζελοχανούμι.... ξεκολλάτε και και μάθετε να αγαπάτε το άθλημα ρεεεεεεεεε!!!!! τόσες σελίδες βρίζεστε, και δουλεύεστε ποιός έχει ευνοηθεί περισσότερο και ποιός λιγότερο, και ποιός έκανε περισσότερα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα... ήμαρτον ρε! αφου ένας από τους δύο θα το πάρει πάντα, άντε και κανένα η άεκ κάθε 10 χρόνια να σπάει η μονοτονία!μπάλα όμως έχουμε να δούμε χρόνια... άντε,κολλημένοι όλοι.....

Αρχική απάντηση από Breakthru [Σήμερα, στις 01:48]

loool

ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι. παντως εχεις δικιο. γι αυτο λεγεται Off topic το συγκεκριμενο κομματι, για να χωρεσουν ολα οσα δεν εχουν να κανουν με υπολογιστες και τα λοιπα.

Ρε παιδια εχω μια απορια σχετικα με τον γαυρο και σκεφτικα πως μονο εδω θα μπορεσεται να μου την λυσεται. Ετσι και ξαναερθει ο Μπιγκον θα χαρειται?? Εγω πιστευω οτι θα ειναι μαγαλη μ@λ@κια ετσι και τον ξανερεται. Κατι γαυροι με εχουνε πρηξει πως αν ερθει ο Μπιγκον θα καταφερει να παρει ακομα και Champions League!!! (λεμε τωρα)...

Πλάκα πλάκα όταν είχε φύγει ο Μπάγεβιτσ στο παρελθόν ο Ολυμπιακός δεν πήγαινε και πολύ καλά,τώρα που έφυγε:( :(

Όντως ήταν κορυφή:T:

Υ.Γ. Κάτι :OT: στο :OT: πως και ποιος και κυρίως γιατί άλλαξε τον τίτλο του thread?????:wassat:

Εντελώς φιλικά και μετά από προσεκτική μελέτη των επιχείρημάτων του thread....κατέληξα στο εξής συμπέρασμα..:

GYPSY KINGS are back in town

Αφιερωμένο σε όλους εσάς που με κάνατε να τους θυμηθώ....:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

OFF TOPIC πάντα ε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.