doctor Ιούνιος 1, 2005 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 00:32] @Γιώργος_Μ Διόρθωσε σε παρακαλώ το ποστ σου, αν θες σβήστο καλύτερα, δεν προσφέρει κάτι στην συζήτηση. από αυτά που λέει πρέπει να είναι από αυτους που βρίζανε τον Μπασινά .......στο τζίγγερ όμως δεν μιλάει κανένας ........κότες......!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 1, 2005 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 αν και θα επρεπε να παει στο πιο κατω thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 1, 2005 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:26] φίλε 7 χρόνια είναι παρα πολλά ...είναι η εποχη τ...... ...του ΚΟΚΚΑΛΗ :whistling ΑΝ τα 7 είναι πάρα πολλά, τα 10 που είχατε να πάρετε πρωτάθλημα τι είναι? Και προσέχτε λίγο οι Ολυμπιακοί όταν ανεφέρεστε σε αριθμούς "5" και "7", γιατί δεν φέρνουν και τόσο ευχάριστα πράγματα στο μυαλό... και όσο για το φετινό, ΕΜΑΣ να ευχαριστείτε.. εμείς σας το χαρίσαμε (παρόλο που έχετε υπερομάδα με παιχταράδες, γηπεδάρα, λαό, πρόεδρο, κτλ κτλ... στο τσακ το πήρατε από εμάς τους "άχρηστους".. ) δεν σας τιμά και τόσο πολύ αυτό, σκάσατε και τόσα φράγκα ενώ εμείς στο τζάμπα τη βγάλαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 1, 2005 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 00:41] ...του ΚΟΚΚΑΛΗ :whistling ΑΝ τα 7 είναι πάρα πολλά, τα 10 που είχατε να πάρετε πρωτάθλημα τι είναι? Και προσέχτε λίγο οι Ολυμπιακοί όταν ανεφέρεστε σε αριθμούς "5" και "7", γιατί δεν φέρνουν και τόσο ευχάριστα πράγματα στο μυαλό... και όσο για το φετινό, ΕΜΑΣ να ευχαριστείτε.. εμείς σας το χαρίσαμε (παρόλο που έχετε υπερομάδα με παιχταράδες, γηπεδάρα, λαό, πρόεδρο, κτλ κτλ... στο τσακ το πήρατε από εμάς τους "άχρηστους".. ) δεν σας τιμά και τόσο πολύ αυτό, σκάσατε και τόσα φράγκα ενώ εμείς στο τζάμπα τη βγάλαμε... άντε λοιπον να ξεσπάσεις αλλου αν σε έχουν στο τσαμπα........ ρε σεις σε λίγο θα μαζευεστε πιο πολλοι στο μπασκετ παρά στο ποδοσφαιρο......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιούνιος 1, 2005 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Μετά τη σημερινή νίλα με το Ντούσκο,δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.Δεκέμβρη θα ψάχνουμε για Έλληνα αντικαταστάτη του Ευρωπαίου προπονηταρά (Χατζάρας,Ανάστο και σία) Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι 15000 τσουκαλάδες (Θορυβώδης μειοψηφεία) κατάφεραν να περάσουν το δικό τους.Αν όμως πάνε στραβά τα πράγματα τώρα που αυτοί κάνουν κουμάντο,θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.Ο Βαρδινογιάννης έκανε μεγάλη μαγκιά που διέλυσε τους συνδέσμους.Ο κόσμος βράζει με τα καραγκιοζιλίκια της διοίκησης και της Θ.7. Ήθελα να ήξερα ο τίτλος "μέλος" πού στο καλό έχει βαρύτητα?Ποιός θα ρωτήσει ποιόν θέλω εγώ προπονητή?Να βράσω τα μέλη αν κουμάντο μου κάνει ο τσουκαλάς και κάθε επαγγελματίας οπαδός. Ντούσαν σε ευχαριστώ,θα είσαι για πάντα στη καρδιά μου 4/4 πρωταθλήματα 2 Ντάμπλ. Μερικοί ξεχνάνε ότι κάναμε 10 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα. Πόσοι θαυμάσαμε την ομάδα του 99? Τέλος πάντων τελικά μάλλον Κύρ Κόλλιας και Σερ Τάκης μας αξίζουν φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 1, 2005 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:44] στο μπασκετ ......... τι ήθελες και το ανέφερες? έχει πέσει "λογοκρισία" σε αυτή τη λέξη, ΧΧΧ κτλ.. όσο για το άλλο δεν διαφωνώ... όντως δεν πέφτει χρήμα, και εσείς επαναλαμβάνω, παρόλα αυτά, και χωρίς αντίπαλο δλδ όπως λέτε, στο τσακ και με τα χίλια ζόρια... Που να πέσουν και λίγα φράγκα στην Πανάθα... δεν θα έχετε καμμία τύχη, αλλά έχε χάρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 1, 2005 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά??? Είδε ο κάθε πικραμένος Παοκ-Αεκ-Βάζελος τίτλο ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣ και θα πει την όποια μα***ια του κατέβει για να ξεσπάσει για την κατάντια των ομάδων τους?Και φέτος τι παραπάνω έκανε ο ΠΑΟ στην Ευρώπη??? Για φέτος μιλάω... όχι πριν 35+ χρόνια.... μήπως παραπάνω βαθμούς??? Ε? μήπως πήγε πιο μακριά στην Ευρώπη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 1, 2005 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Φιλε ο φιλτατος Σωκρατης εκανε ενα λαθος στις ανακοινωσεις του περι μελη, για μελι μιλουσε και αποτι καταλαβα εχει γλυκαθει πολυ πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 1, 2005 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel [Σήμερα, στις 00:48] Μετά τη σημερινή νίλα με το Ντούσκο,δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.Δεκέμβρη θα ψάχνουμε για Έλληνα αντικαταστάτη του Ευρωπαίου προπονηταρά (Χατζάρας,Ανάστο και σία) Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι 15000 τσουκαλάδες (Θορυβώδης μειοψηφεία) κατάφεραν να περάσουν το δικό τους.Αν όμως πάνε στραβά τα πράγματα τώρα που αυτοί κάνουν κουμάντο,θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.Ο Βαρδινογιάννης έκανε μεγάλη μαγκιά που διέλυσε τους συνδέσμους.Ο κόσμος βράζει με τα καραγκιοζιλίκια της διοίκησης και της Θ.7. Ήθελα να ήξερα ο τίτλος "μέλος" πού στο καλό έχει βαρύτητα?Ποιός θα ρωτήσει ποιόν θέλω εγώ προπονητή?Να βράσω τα μέλη αν κουμάντο μου κάνει ο τσουκαλάς και κάθε επαγγελματίας οπαδός. Ντούσαν σε ευχαριστώ,θα είσαι για πάντα στη καρδιά μου 4/4 πρωταθλήματα 2 Ντάμπλ. Μερικοί ξεχνάνε ότι κάναμε 10 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα. Πόσοι θαυμάσαμε την ομάδα του 99? Τέλος πάντων τελικά μάλλον Κύρ Κόλλιας και Σερ Τάκης μας αξίζουν φαίνεται... γιατί όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακου νομίζουμε οτι τον χειμώνα θα ψαχνουμε προπονητη, γιατί.......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιούνιος 1, 2005 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 όχι και όλοι.. εγώ πιστεύω πως επιτέλους θα βρούμε κάναν καλό και θα στεργιώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 1, 2005 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 00:54] Φιλε ο φιλτατος Σωκρατης εκανε ενα λαθος στις ανακοινωσεις του περι μελη, για μελι μιλουσε και αποτι καταλαβα εχει γλυκαθει πολυ πλεον ενώ εσας που σας έκλεινε τους συνδέσμους είναι καλός ε? καλά αν ο τζίγγερ πανηγυρίσει ποτε πρωτάθλημα με οπαδους του ΠΑΟ......εγω.......:whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 1, 2005 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:57] όχι και όλοι.. εγώ πιστεύω πως επιτέλους θα βρούμε κάναν καλό και θα στεργιώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη... φίλε και ο Μουρίνιο να έρθει προπονητής στον Ολυμπιακό μια ******* να κάνει θα βγουν να του την πουν οι Τσουκαλάδες .....δυστυχώς .....είναι τετοια η νοοτροπια στον Ολυμπιακο που τα θέλουν όλα αμέσως και τίτλους και μπάλα και Ευρώπη και να λεει και ο καθένας την μ@λ@κια του και να ακουγεται......αυτά δεν ισχυουν στις μεγάλες ομάδες της Ευρωπης ....δυστυχώς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιούνιος 1, 2005 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:53] Τι έγινε ρε παιδιά??? Είδε ο κάθε πικραμένος Παοκ-Αεκ-Βάζελος τίτλο ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΣ και θα πει την όποια μα***ια του κατέβει για να ξεσπάσει για την κατάντια των ομάδων τους? Γιατί, τι το περάσαμε εδώ? μονόλογο θα κάνετε? ούτε site του Ολυμπιακού είναι και όπως αναφέρεστε και εσείς στις άλλες ομάδες, έτσι και θα την ακούσετε κιόλας... δίκαια πράγματα.. και ούτε και ξεσπάμε και αφού λέτε εσείς όλα τα "έξυπνα", ας πούμε και εμείς τις μ**κίες μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 1, 2005 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ρε παιδια καντε μου μια χαρη..off topic ειναι μην τους απαντατε!Θα 'θελα να ακουω αποψεις για την ομαδα μου κι οχι λογομαχιες!Οποιος θελει τετοια πανηγυρια στον Τσουκαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Ιούνιος 1, 2005 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 doctor,την απάντηση στο ερώτημα που μου έθεσες,τη δίνεις 2 replies παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Ιούνιος 1, 2005 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ανέλαβε τον Ολυμπιακό την 1η Ιουνίου 2004. Πήγε πίσω στον Πειραιά το πρωτάθλημα, πήρε το Κύπελλο και ακριβώς 365 ημέρες μετά, την 1η Ιουνίου 2005 οδηγήθηκε στη γκιλοτίνα. Πιστεύω οτι ειναι μακράν ο πιο επιτυχημένος προπονητής που πέρασε απο το Θρύλο μας...και σεις τον διώξατε...μαγκια! Λοιπόν παρτε ξανά για προγευμα μια μερίδα Μπιγκον, για σαλάτα του Τάκη, για κυρίως πιατο Ματζουράκη για επιδόρπιο τον Κόλλια και για φρούτο το νούμερο τον Αλέφα...ολοι αυτοί σίγουρα είχαν την χαμένη σας ευρωπαίκη νοότροπια...θα ήθελα να σας ακούσω παίδες...ποια η αποψή σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 1, 2005 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Υπάρχει ίδη ένα θέμα με τον Ολυμπιακό και τα κατορθώματά του φέτος... μην τα κανουμε 2...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15949 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Ιούνιος 1, 2005 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 οκ βγαλτο δεν υπαρχει παρεξηγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 1, 2005 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Μετά απο τέσσερα post και ανοίγουμε θέμα για το double σε forum για τεχνολογία και υπολογιστές?????????????????????? Έλεος πια....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breakthru Ιούνιος 1, 2005 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Γι αυτο λεγεται Off topic!! Καταλαβαινω οτι θα εχετε εφιαλτες στον υπνο σας για την σπηλωση του τεχνολογικου σας forum αλλα θα πρεπει να περιμενετε να σκασει μυτη ο administrator φυλακας σας για να καθαρισει το σκουπιδι αυτο! Καληνυχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.