theHitma@n Μάϊος 30, 2005 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΛΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ???? ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ????σαν την εκπομπη του Τακη (δεν συμφωνω μαζί του σε όλα)..όλοι οι βάζελοι την κοροϊδεύουν, αλλά την παρακολουθούν κι όλας.... Την εκπομπη του Τσουκαλα την βλεπουμε(οχι εγω προσωπικα γιατι ειμαι επαρχια) γιατι λεει συνεχεια μ@λ@κιες ο ανθρωπος και μας κανει να γελαμε. Υ.Γ: Γιωργος Μ ωραια τα εχωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 30, 2005 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Kάντε καλύτερη αν μπορείτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 30, 2005 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 προτεινω στο βαζελο να παρει ταμπακη και τον αλλο το χοντρο να κανουν εκπομπη , θα σπασουν τα μηχανακια τησ AGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #104 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:02] προτεινω στο βαζελο να παρει ταμπακη και τον αλλο το χοντρο να κανουν εκπομπη , θα σπασουν τα μηχανακια τησ AGP Lol...παω στοιχημα οτι ειναι βαζελοι!!!Παντως επειδη το θεμα παει κατα δι@ολου θα προτιμουσα να σταλει στην μαυρη τρυπα.Ειναι κριμα πραγματικα να βλεπω ανθρωπους να τσακωνονται καθε μερα για τις ομαδες τους! Ακομη και διαφορετικα θεματα να υπηρχαν με τιτλους ομαδων μεσα στα OFF TOPIC για να μιλαει ο καθενας για την ομαδα του,δυστυχως παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε.Βεβαια πως να περιμενεις κατι αλλο αφου το φορουμ απαρτιζεται απο πολλα μελη και μικρης ηλικιας!Αυτα ειχα να πω....ειρηνη υμιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 30, 2005 #105 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 εχμ το μικρής ηλικίας είναι για μένα???αν ναι σε παρακαλώ πες μου που είπα κάτι που δεν έπρεπε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 30, 2005 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Lol...παω στοιχημα οτι ειναι βαζελοι!!!Παντως επειδη το θεμα παει κατα δι@ολου θα προτιμουσα να σταλει στην μαυρη τρυπα.Ειναι κριμα πραγματικα να βλεπω ανθρωπους να τσακωνονται καθε μερα για τις ομαδες τους! Ακομη και διαφορετικα θεματα να υπηρχαν με τιτλους ομαδων μεσα στα OFF TOPIC για να μιλαει ο καθενας για την ομαδα του,δυστυχως παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε.Βεβαια πως να περιμενεις κατι αλλο αφου το φορουμ απαρτιζεται απο πολλα μελη και μικρης ηλικιας!Αυτα ειχα να πω....ειρηνη υμιν :clap: :clap: ναι ρε παιδια λες και οι ομαδες νοιαζονται για σας,καλα κανετε και ειστε φιλαθλοι και υποστηριχτες μιας ομαδας αλλα δεν βλεπω τον λογο για τσακομους:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 30, 2005 #107 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 εγώ προτέινω να μην παέι στην μαυρη τρυπα και άμα θέλουν οι βάζελοι να φτιάξουν ένα δικό τους θέμα στα off topic ....και να συζητησουν για τους τίτλους που έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια .....τις μεγάλες μεταγραφές που έχουν κάνει ......την αγάπη που τρέφουν για τον ιδιοκτήτη τους ......Παυλο θεε πάρε την ΠΑΕ.....το μπασκετάκι.....το ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα και πουλάει παίχτες σε όλη την Ευρώπη γιατί φυσικά δεν τους έχει ανάγκη ....και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 30, 2005 #108 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:52] ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΛΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ???? ΘΡΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ????σαν την εκπομπη του Τακη (δεν συμφωνω μαζί του σε όλα)..όλοι οι βάζελοι την κοροϊδεύουν, αλλά την παρακολουθούν κι όλας.... Αμα θες να μην ποσταρουμε καποιοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ σε αυτο το θρεντ τοτε πρεπει :(1) Να ζητας απο τους Intelακιδες να μην ποσταρουνε σε θρεντ που ασχολουνται με πλατφορμα AMD και το αντιστροφο(2) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ , Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 30, 2005 #109 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 15:56] Αμα θες να μην ποσταρουμε καποιοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ σε αυτο το θρεντ τοτε πρεπει :(1) Να ζητας απο τους Intelακιδες να μην ποσταρουνε σε θρεντ που ασχολουνται με πλατφορμα AMD και το αντιστροφο(2) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ , Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ ......α λες τότε που εβγαζε φωτογραφίες και η γυναίκα του δικτάτορα ....με την ομαδα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 30, 2005 #110 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ... τις φωτογραφίες τις έβγαζε ο δικτάτορας νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 30, 2005 #111 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:21] ......α λες τότε που εβγαζε φωτογραφίες και η γυναίκα του δικτάτορα ....με την ομαδα..... Λεω κατι τελευταιο σε αυτο το θρεντ και δεν ξανασχολουμαι , ΤΕΛΙΚΑ δεν μου κανει καθολου εντυπωση η ανευθυνη λοιδωρια γιατι ειναι που ειναι οι ελληνες προβατα ΕΙΔΙΚΑ οταν τους βολευει κιολας μπαινουν απο μονοι τους στο μαντρι χωρις τον τσομπανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #112 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 15:34] εχμ το μικρής ηλικίας είναι για μένα??? αν ναι σε παρακαλώ πες μου που είπα κάτι που δεν έπρεπε..... Οχι φιλε chros26 δεν πηγαινε σ'εσενα,αλλα μιλαω γενικοτερα(δεν ξερω καν την ηλικια σου)!Δεν θελω να ποσταρω ξανα εδω γιατι δεν βγαζω ακρη!Απλα επειδη με ρωτησες προσωπικα σου απανταω οτι ειναι ευνοητο να μην μπορει να γινει συζητηση οταν δεν υπαρχει διαλογος(παρα μονο τσακωμοι,ειρωνικα σχολια,προκλησεις,κτλ).Θα μ'αρεσε να συζητησω με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ,αλλα οχι σ'αυτο το θεμα κι οχι υπο τετοιες συνθηκες!Doctor αυτο που λες το εχω σκεφτει καιρο,αλλα εχω κατασταλαξει οτι δεν αξιζει..περισσοτερες τριβες θα προκαλεσει!Οσο για το σχολιο μου και παλι για να μην κατακριθει απο τις μικροτερες ηλικιες εχω να πω οτι αλλιως συμπεριφερομουν οταν ημουν 15,αλλιως τωρα που ειμαι 23(δεν ειμαι και παππους) κι αλλιως μετα απο 20 χρονια.Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μην εθιξα καποιον..:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 30, 2005 #113 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Παιδιά, αν και Ολυμπιακός παραδέχομαι την ένδοξη και τίμια ιστορία του βάζελουΞέρετε εσείς άλλη ομάδα που έπαιζε φιλικά παιχνίδια με τα SS???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 30, 2005 #114 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 16:35] Λεω κατι τελευταιο σε αυτο το θρεντ και δεν ξανασχολουμαι , ΤΕΛΙΚΑ δεν μου κανει καθολου εντυπωση η ανευθυνη λοιδωρια γιατι ειναι που ειναι οι ελληνες προβατα ΕΙΔΙΚΑ οταν τους βολευει κιολας μπαινουν απο μονοι τους στο μαντρι χωρις τον τσομπανη ...όχι μην φεύγεις .....κάτσε να μας πεις γαι τα πρωταθλήματα που έχεις πάρει τα τελευταια χρόνια....μην πηγαίνεις τόσο πίσω στο Χουντεμπλει............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 30, 2005 #115 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Εγω θα πω κατι αλλο που παρατηρησα λιγο OFF TOPIC. Λοιπον στο αλλο thread που εχει γινει για τη Παπαριζου που νικησε στην Eurovision εχει γινει χαμος για την νικη της. Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι αντιθετοι με αυτην την νικη. Λενε οτι μας εφαγε λεφτα, οτι γιατι πανηγυριζουμε για μια νικη σε ενα τσιρκο, αντι να πανηγυριζουμε επρεπε να διαμαρτυρομαστε για την οικονομια και αλλες τετοιες βλακειες!! Τωρα που πηρε το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος χιλιαδες γαυροι βγηκαν στους δρομους για να πανηγυρισουν την κατακτηση, το ιδιο βεβαια θα γινοταν και με τις αλλες ομαδες. Εδω γιατι δεν διαμαρτυρεστε για οτι καποιοι ανθρωποι πανηγυριζουν για βλακειες???? Για το οτι οοοοοολα αυτα τα χρονια ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης μας πηδ@νε κανονικα. Για το οτι παμε και τα σκαμε στα γηπεδα για να δουμε καποιους ανθρωπους να παιζουν ακομα και ξυλο για ενα τοπι. Για το οτι βγαινει ο προεδρος καποιας ομαδας ριχνει λαδι την φωτια και μετα εμεις τα προβατα τσακωνομαστε μεταξυ μας... κ.α.ΑΑΑΧΧΧΧ μερικοι θελεται πολυ βρισιμο εδω μεσα. (Τα παραπανω δεν πηγαιναν βεβαια σε καποιο συγκεκριμενο ατομο.) Υ.Γ: Ποιος σας ειπε ρε σεις οτι δεν εχει εκπομπη ο ΠΑΟ? Ειναι το Green TV που ασχολειτε μονο με τον Βαζελο. Δεν ξερω αν παιζει ακομα παντως πριν λιγο καιρο επαιζε. Ειχε και κατι _ουνια!! Αλλο να σας λεω και αλλο να τα βλεπεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 30, 2005 #116 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Καλώς η Κακώς, όλες αυτές οι εκδηλώσεις μας τρώνε λεφτά. Μέχρι και η κατάκτηση του Euro 2004 λεφτά μας έφαγε. Αλλά μας έδωσαν και μεγάλη χαρά. Με αυτή τη λογική δεν θα πήγαινε κανείς στο γήπεδο....Στο κάτω κάτω δες τα μάτς απο τη τηλεόραση, ή σε μια καφετέρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 30, 2005 #117 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Δεν θέλω να λέω στους mods τι να κάνουν αλλά κατά την γνώμη μου το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορεί να γίνει είναι να μεταφερθεί αυτό το thread στην μαύρη τρύπα.Αν είναι δυνατόν σε δημόσιο forum να υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζονται έτσι όπως μερικοί σε αυτό εδώ το thread... Θέλουμε να γίνουμε και Ευρωπαίοι τρομάρα μας δεν βλέπουμε πως αν μας αφήσουν μπορούμε να μαλώνουμε όλη μέρα για το τίποτα...ΑΙΣΧΟΣ σε μερικούς που εκφράστηκαν με πολύ απρεπή τρόπο. Το "επίπεδό" συζήτησης ταιριάζει μάλλον σε πρωτόγονους παρά σε πολιτισμένους ανθρώπους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 31, 2005 #118 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ενώ ας πούμε η λογοκρισία και η διαγραφή συζητήσεων είναι πολιτισμένη κίνηση μας λές έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 31, 2005 #119 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 Καλώς η Κακώς, όλες αυτές οι εκδηλώσεις μας τρώνε λεφτά. Μέχρι και η κατάκτηση του Euro 2004 λεφτά μας έφαγε. Αλλά μας έδωσαν και μεγάλη χαρά. Με αυτή τη λογική δεν θα πήγαινε κανείς στο γήπεδο....Στο κάτω κάτω δες τα μάτς απο τη τηλεόραση, ή σε μια καφετέρεια. ΑΑΑΑΑ μπραβο chris. Εδω συμφωνουμε(να και καπου που συμφωνουμε). Με ολες αυτες τις επιτυχιες καταφερε ο κοσμος να ξεφυγει απο την καθημερινη του μιζερια. Να ξεχασει λιγο το προβληματα του. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα ουτε να παω στο γηπεδο ουτε τιποτα αλλο. Απλα επισημενο αυτο το γεγονος γιατι στο αλλο thread εγινε χαμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 31, 2005 #120 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Όπως πάντα γράφονται πολλές @@ιές εδώ μέσα ή .....να το πώ στα ελληνικά..."Μπλέξαμε πάλι τις βίρτσες με τις πίτσες" ...Keep up παιδιά...keep up....:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.