morfeas-dsl- Μάϊος 26, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 greekfragma απο που εισαι?Το πρωταθλημα το πηραμε δικαια (δικαια εννοω με βαση αεκ-παναθηναικο οχι τις αλλες ομαδες).Ας ελπισουμε να ερθει ο νταβιτς και καποιοι αλλοι που εταξε ο "θειος" γιατι ο "παπους" ριβαλντο παει πολυ καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 26, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 ΟΛΕ ΟΛΕ.......απλα 33...................Ξερει κανεις τι εχει ακουστει για μεταγραφες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάϊος 26, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 26, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan ΟΛΕ ΟΛΕ.......απλα 33...................Ξερει κανεις τι εχει ακουστει για μεταγραφες? ronaldo zidan.:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 26, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Θρυλε για πάρτη σου, θρύλε μαζί σουεμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου... στιγμες της δοξας σου χαρες δικιες μαςθρυλε μου σ'εχουμε μες στις καρδιες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 26, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan ΟΛΕ ΟΛΕ.......απλα 33...................Ξερει κανεις τι εχει ακουστει για μεταγραφες? ακουγονται πολλα για davids,figo & ailton Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 26, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 01:20] ΣΚΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απολαύσαμε και έναν υπέροχο τελικό champions league! Που το είδες το υπέροχο τα νεύρα μου είχαν γίνει κουρέλια μέχρι και το τέλος προσευχόμουν:worship: Αλλά.... :tomato: Δεν πειράζει πάντως και τα 2 χθεσινά ντέρμπυ ήταν ΔΙΚΑΙΑ και είχαν suspence Καλά για τον Ολυμπιακό το score ήταν σίγουρο :P Πάντως άξιζε που έχασα 7 με 8 ώρες από το διάβασμα(και να δω τι θα γράψω Ιστορία:cry: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 26, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Eμενα γιατι δεν μ'αρεσε το πρωταθλημα ρε παιδια?Σαφως χαρηκα για τον Θρυλο της Ελλαδας,αλλα ειδε κανει μπαλα φετος?(γενικα μιλαω).Οπως και να 'χει ο τελικος champions league με αποζημειωσε! ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ,ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ,ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ 'ΧΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ,Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ,ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΑΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 26, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Πες τα ρε deadlock. Τι σας αρεσε απο το φετινο πρωταθλημα?? Το οτι ο Βαζελος(και εγω βαζελος ειμαι) και γαυρος παιξανε φετος την χειροτερη μπαλα των τελευταιων 5 χρονων? Το οτι η θεωρητικα κατεστραμενη ΑΕΚ κατεφερε να φτασει τα φαντασματα των αλλων 2? Το μονο που μου αρεσε φετος ηταν η ανωδικη πορεια της Ξανθης. Ας χειροκροτησω :clap: :clap: για αλλη μια φορα στην ζωη μου τον καταπληκτικο Rivaldo. Ο οποιος παροτι ειναι γερος, και ΠΑΡΑ πολυ αργος καταφερε να λαμψη και παλι. Πιστευω γαυροι πως πολλα χρωστατε σε αυτον τον ανθρωπο. Βεβαια μην περιμενεται οτι αν ερθεται με την ιδια ομαδα και του χρονου προκειτε να παρετε πρωταθλημα. Παρτε το χαμπαρι, η ομαδα σας εχει κατακληστει απο γεροντια. Πρεπει να τα σταξει γερα ο Θεος( εεεε ο Κοκκαλης ηθελα να πω). Εχω ενα μικρο παραπονο ομως. Με δυσαρεστησε η ΠΟΛΥ κακη διαιτητια στον αγωνα Ηρακλης-ΟΣΦΠ. Μπορω να πω οτι ισως να ητανε το ποιο κραυγαλεα στημενο ματς τα τελευταια 2 χρονια ή πολυ απλα να ηθελε απο μονος του ο διαιτητης να βοηθησει τον γαυρο λογω αγαπης προς αυτον. Αλλα δεν θα το συνεχισω αυτο γιατι εμεις οι Βαζελοι καλα να παθουμε που παμε και περνουμε παιχτες που τα ονοματα τους τελειωνουν σε ΙΤΣ. Μα ειναι δυνατον να απαιτουμε πρωταθλημα και καλη πορεια σε Champions League με ΟΛΑ τα αναπειρα. Αντε ευχομαι του χρονου καλυτερο πρωταθλημα απο το φετινο(ΑΝ το παρει βεβαια και ο Βαζελος ακομα καλυτερα ) και καλυτερους παικτες στα ελληνικα γηπεδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 26, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 15:12] Ξερει κανεις τι εχει ακουστει για μεταγραφες? Πελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάϊος 26, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 20:22] ...εμεις οι Βαζελοι καλα να παθουμε που παμε και περνουμε παιχτες που... εμείς οι Παναθηναικοί (όχι βάζελοι).. και βέβαια καλά να πάθουμε, μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.. και γιατί να πάρουμε πρωτάθλημα? και γιατί να πάμε καλά στην Ευρώπη? Με τι budget? Με τί παίχτες? Τα έσκασε ο πρόεδρος? Οι άλλοι καλά έκαναν και το πήραν, και καλώς τους βοηθάει η διαιτησία και δεν ξέρω γω τι άλλο... μην παραπονιόμαστε! είναι ο χειρότερος Παναθηναικός των τελευταίων χρόνων, διώχνουμε παίχτες αντί να φέρνουμε, και μας παραμυθιάζουν με το γηπεδικό και έχεις και τον Γκούμα να κλαψουρίζει για διαιτησία! ΚΑΛΑ κάνει και τους βοηθάει! Ας νικούσες ’ρη ή Ηρακλή στη Λεωφόρο να τελειώνει η ιστορία - όλα τα υπόλοιπα είναι επιεικώς κουραφέξαλα Και για πρώτη φορά οφείλω να παραδεκτώ παίχτη του Ολυμπιακού - ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι, γιατί εκτός από ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης, έχει και ΗΘΟΣ είναι και μετρημένος, και ανέβασε πάρα πολύ τον Γαύρο σε ποιότητα... Και πάλι το ξαναλέω - ο Γαύρος το άξιζε το νταμπλ και καλα έκανε και το πήρε και μην ασχολούμαστε με δικαιολογίες, διαιτησίες κτλ... Καμμία ένσταση από μένα... και το ότι βγήκαμε δεύτεροι και ΠΟΛΥ μας είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 26, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 14:16] Η καραμέλα με τον Δούρο είναι η απάτη του αιώνα (μαζί με τα λουλούδια και τις γούνες για να μη ξεχνιόμαστε). Είναι η ΜΟΝΗ φορά που βγήκε διαιτητής και παραδέχθηκε ότι στέρησε το πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι καραμέλα γιατι υπάρχει ΟΜΟΛΟΓΙΑ. Καραμέλα είναι τα 7 στημένα κτλ. Δε πειράζει στα 9 το 1 δώρο. Δεν είδα όμως κανέναν να μιλάει για τον αγωνίστικό χώρο που ήταν πολύ μεγαλύτερη αδικία για τον ολυμπιακό απο κάθε σφύριγμα. ΜΙΑ φάση έδωσε λάθος ο Τεροβίτσας. Ο Στεφανής που έπρεπει να βγεί έξω με 2η κίτρινη δεν το έδωσε ενώ μπορούσε άνετα. Μου αρέσει που βγαίνετε και λέτε ότι έπαιξε ολυμπιακό φούλ ο τεροβίτσας ενώ δεν λέτε ΜΙΑ φαση που αδικήθηκε ο Ηρακλής. Εδώ δε διαμαρτυρήθηκε ο Ηρακλής και διαμαρτύρονται οι Βάζελοι. Τί άλλο θα δούμε. Δηλαδή το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ που δεν δώθηκε στην ΑΕΚ στο 90+ δεν ήταν αδικία έτσι; Μιλάμε για σφύριγμα που ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και όχι για 1 Offside στη γραμμή του κέντρου. εισαι απλα εριστικος.και μην λες οτι θες.......ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ δεν τα ριξαμε στον τεροβιτσα.ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ νομιζεις οτι η αθλητικη ηχω εκφραζει ολους τους παναθηναικους ο στεφαης με 2η?ο ταραλιδης ποσες επρεπε να φαει δηλαδη?4?αντε γεια γαυρακο πορωμενε......τραβα να δεις τσουκαλα σε λιγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 26, 2005 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ δεν τα ριξαμε στον τεροβιτσα. Αρχική απάντηση από theHitma@nΜε δυσαρεστησε η ΠΟΛΥ κακη διαιτητια στον αγωνα Ηρακλης-ΟΣΦΠ. Μπορω να πω οτι ισως να ητανε το ποιο κραυγαλεα στημενο ματς τα τελευταια 2 χρονια ή πολυ απλα να ηθελε απο μονος του ο διαιτητης να βοηθησει τον γαυρο λογω αγαπης προς αυτον. Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτα που λές; Σε διαψεύσανε ΠΡΙΝ το πείς ακόμα.Όσο για το ερειστικός....άλλοι βγήκανε και μιλήσανε για διατησία.@Hitman, Η διατησία του Βασσάρα με την ΑΕΚ σε στενοχώρησε καθόλου δεν μας είπες. Η διαιτησία του Δούρου πέρυσι μήπως; Δεν νομίζω.Μιλαμε για 2 φασεις ξαναλέω ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. Πέρυσι ο Δούρος σας πήρε πρωτάθλημα (ο ίδιος το παραδέχτηκε). Φέτος ο Βασσάρας σας πήγε Champions League. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 1 OFFSIDE ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....Δεν μου λέτε; Το μάτς το είδατε και έχετε άποψη? Ή το διαβάσατε στο Derby και το ακούσατε στο STAR? Γιατί έχω την εντύπωση ότι σας ενδιέφερε το μάτς με τον ΟΦΗ. Η μήπως το είχατε σίγουρο το παράρτημά σας και βλέπατε Ολυμπιακό. Βγαίνετε και μιλάτε με γενικότητες και δεν ανεφέρετε ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ που να αδικήθηκε ο ΗρακλήςΌσο για τα γερόντια εμείς το παραδεχόμαστε ότι εδώ και 3 χρόνια θέλουμε ανανέωση. Βέβαια τα γερόντια κερδίσανε τα πιτσιρικια για άλλη μια φορά.Τέλος να πώ πως το μάτς το πήραμε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ μέσα σε ΕΝΑΝ ΒΟΥΡΚΟ ο οποίος σαφώς βολεύει ομάδες με κλειστές άμυνες σαν του Ηρακλή και δεν επιτρέπει τεχνίτες παίχτες να κάνουν τη διαφορά.Υ.Γ Ο Ηρακλής φέτος είχε Μ.Ο 4000 εισητήρια. Ξαφνικά πώς εμφανίστηκαν 16.000 οπαδοί του Ηρακλή στο γήπεδο; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Υ.Γ 2 Ο Ηρακλης παρόλο που έχανε ο ΠΑΟΚ 2-4 τα έδωσε όλα στο 2ο ημίχρονο...Υ. Γ3 Ο ΟΦΗ μου θύμισε όπως είπε και ο Doctor to παλιό ποδοσφαιράκι στα ηλεκτρονικά που οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας κάνανε τάκλιν όπου νά ναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 26, 2005 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Ρε παιδια ηρεμα!Δεν μιλαμε για να κανουμε αντιπαραθεσεις!Αν ειναι να φτιαχτει τετοιο θεμα σιγουρα πρεπει 1)να αλλαξει τιτλο,2)θα παρει χροοονια να κλεισει,3)το αποτελεσμα θα ειναι σαν τη ποιοτητα του πρωταθληματος μας=μηδενικο!(δεν θιγω καμια ομαδα και κανενα φιλαθλο-οπαδο..αλλα σαν συνολο ετσι ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 26, 2005 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Γεγονος ειναι οτι , ετσι οπως εξελιχθηκανε τα πραγματα σας δωσαμε το πρωταθλημα, αλλαοχι και να ειστε και τοσο περηφανοι για την 'υπερομαδα' εγω θα σας θυμισω τον τιτλομιας εφημεριδας καλη ωρα σαν την περσινηΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ (Α ρε Γιουβε σου στερησε το χομπι σου η Νιουκαστλ φετος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 26, 2005 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Chris2004 δεν θα ασχοληθω και πολυ μαζι σου γιατι διαβαζεις φανατικα Πρωταθλητη και βλεπεις Τσουκαλα. Λοιπον, βεβαια και με χαλασε ο Βασσαρας γιατι δεν αφηνει ποτε να εξελιχθει μια φαση χωρις να σφυριξει. Επισης μην μου πεις οτι εννοεις την βουτια του Μπουρμπου γιατι θα καραφλασιω. Ο Δουρος στο μεταξυ μας ντερμπυ ειχε κανει οτι ηταν δυνατον για να φερει το ματς Χ αν θυμασε καλα. Και μην μου μιλας εμενα για διαιτητες γιατι τοσα χρονια με τις παραγκες του Κοκκαλη εχει βουηξει ο τοπος. Ειστε οι μονοι που δεν πρεπει να μιλατε για διαιτησια. Το ματς του Ολυμπιακου βεβαια και το ειδα γιατι εκει υπηρχε το πραγματικο ενδιαφερον. Ωραια θα σου πω μια φαση αφου γουσταρεις. Εχει ο Ριβαλντο την μπαλα και τον μαρκαρει ενας του Ηρακλη. Ο Ριβαλντο τον σπρωχνει με το χερι αλλα ο διαιτητης τιποτα. Στην συνεχεια χανει την μπαλα ο Ριβαλντο και καθως πεφτει τραβαει με το δεξι του χερι την φανελα του αμυντικου. Στο τελος ο Τεροβιτσας δινει φαουλ υπερ του γαυρου :toomuchne . Ημαρτον δηλαδη. Αυτο εγινε καπου 6-7 μετρα εξω απο την περιοχη του Ηρακλη. Οσο για το οφσαιντ το ειπες μονος σου. Κια δεν ηταν το μονο...Ή μηπως ειναι τυχαιο οτι μεσα στον βουρκο και στο τελος του πρωτου ημιχρονου ο Ηρακλης ειχε κανει 30 φαουλ και ο Ολυμπιακος μολις 3!!!!!!! Γι'αυτο ασε...μην μιλας για διαιτησια. ΤΕΛΟΣ , εγω δεν ξανασχολουμαι με αυτο το thread γιατι οτι και να πουμε το πρωταθλημα τελειωσε και δεν γυριζει πισω. Αρα καλυτερα να κοιταξουμε τι πρεπει να κανουμε για να φτιαξουμε ομαδες σαν την Μπαρτσελονα και την Τσελση και να αφησουμε τις μαλ@κιες για τις οποιες μιλαμε καθε χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 27, 2005 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Χωρίς να έχω διαβάσει τα παραπάνω, τα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό μιας και είναι ίσως η πρώτη φορά που πραγματικά άξιζε το νταμπλ. Ίσως για αυτό βγήκε και ο Τζόρτζεβιτς και είπε ότι ήταν το ποιο γλυκό πρωτάθλημά του με τον ΟΣΦΠ.Τώρα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ απλά είχαν το πρωτάθλημα στα χέρια τους, αλλά το πέταξαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Μάϊος 27, 2005 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 χε, χε , χε , σιγά μη δώσει λεφτά ο κόκκαλης . Γιατί , νομίζετε ότι του περισσεύουν ? Τώρα που τελείωσαν και οι δουλειές με τον ΟΤΕ . Θα βγάλει μια ανακοίνωση , ότι δεν μπορείς να διώξεις παίκτες και προπονητή (τώρα έχει και προπονητή ο ολυμπιακός , όλο το χειμώνα τον έβριζαν ) και το θέμα τελείωσε . ’ντε να φέρει και κανέναν Ailton για να συμπληρώσει ένσημα , και είμαστε εντάξει. Ρε , τόχει βρει το νόημα ο βαρδής . Βγάζεις παίκτη "πιασάρη " , καπάκι τον πουλάς . Ξέρετε πόσα έχει γβάλει έτσι? πολλά . Τουφτιάχνει και η Ντόρα τώρα γήπεδο τζαμπέ στο Βοτανικό , και είναι ο τύπος ο πρώτος του χωριού (γιατί για χωριό πρόκειται) . Τώρα θα μου πείτε ότι δεν τραβάει η ομάδα , ε , τι να κάνουμε , δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα σε αυτόν τον κόσμο . Σιγά μην την ξαναπατήσει όπως έγινε με την περίπτωση Κωνσταντίνου , που τον δούλεψε ο ωραίος και νέος .....ο Μυτηληναίος . ’κου 7 δισ. δρχ για αυτόν τον παίκτη. Είναι τρελλοί αυτοί οι....ρωμαίοι ,που έλεγε και ο Asterix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάϊος 27, 2005 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Hitman μιλάμε για φάσεις που Διαμορφώνουν αποτέλεσμα και κατάταξη, όχι για ένα φάουλ που έγινε μεταξύ πλαγίου και μεγάλης περιοχής. ’λλωστε ο ολυμπιακός δεν πήρε ούτε 1 φάουλ σε ευνοική θέση για τον Ριβάλντο. Μου φαίνεται μας δουλεύεις κανονικά. Οι μέγάλοι παίχτες ΠΑΝΤΑ προστατεύονται...αλλα δεν ήταν ούτε σφύριγμα που διαμόρφωσε αποτέλεσμα, ούτε κάν βοήθησε στο ελάχιστο. Όσο για το οφσαίντ που είπα ίσα ίσα που σε αυτή τη φάση ανέκοψε αντεπίθεση του ολυμπιακού γιατί εκείνη την ώρα είχε χαθεί για τον Ηρακλή η μπάλα και ο Ταραλίδης έδιωχνε μπροστάΌσο για τα 30 φάουλ του Ηρακλή μου φαίνεται φυσιολογικότατο, καταρχήν μονίμως αμυνόταν οπότε είναι λογικό να κάνει περισσότερα φάουλ. Κατα δεύτερον είναι ο μόνος τρόπος που ΟΛΕΣ οι ομάδες παίζουν απέναντι στον ολυμπιακό, κάνοντας φάουλ γιατί μόνο έτσι μπορούν να τον σταματήσουν. Στον ημιτελικό με την ΑΕΚ τελείωσε με 60 φάουλ η ΑΕΚ και 20 ο ολυμπιακός.Πάντως χαίρομαι που παραδέχτηκες ότι ο Δούρος έκανε ότι μπορούσε για να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕ ΕΣΑΣ. Κατα συνέπεια παραδέχεσαι ότι το πρωτάθλημα το περυσινό ήταν κάλπικο.Αν θες να μιλήσουμε για διαιτησία πές μου για τον αγώνα με τη Ξάνθη στο πρώτο γύρο και τα 2 γκόλ που έβαλε.....αν θεωρείς ότι ήταν δίκαια τότε δεν ξανασχολούμαι μαζί σου γιατί είσαι απο τα γνωστά βαζελάκια που έχουν υποστεί τη πλύση εγκεφάλου "το κράτος του Κόκκαλη κτλ".Για να κλείσω, φέτος κερδίσαμε και 1 φορά τον Πρωταθλητή Ευρώπης, εσείς τι κάνατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Μάϊος 27, 2005 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Καταρχήν εκτός του οτι κατά την γνώμη μου τα offside ητανε 3 και όχι ένα και αν σκεφτούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τους πιο αργούς αμυντικούς (ανατολάκης και σια) ειναι σφυρίγματα που κρίνανε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ έτσι και αλλιώς.Αλλα και αυτά να μην ήτανε στο 46+ του πρώτου ημιχρόνου θυμηθήτε και το χέρι του Κωστούλα στην σεντρα του Επαλλέ που όλα τα κανάλια δεν το δείξανε εκτός απο την ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.