koulis13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 Καλησπέρα. Τις τελευταίες τρείς μέρες έχω πρόβλημα με το MSN Messenger. Χρησιμοποιώ τη τελευταία έκδοση του προγράμματος και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι δέ μπορώ να κάνω login ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα βάζω το user name και το password και κρατάει πολύ η διαδικασία της εισόδου και μετά απο ένα σημείο με πετάει disconnected. Έχω απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει πολλές φορές το πρόγραμμα χωρίς να έχω αποτέλεσμα. Επίσης, για να βοηθήσω, έχω απενεργοποιημένα firewall, antivirus κτλ που μπορούν να το αποτρέψουν να λειτουργήσει. Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 μηπως εχεις εγκατεστημενο το zonealarm?ειχα το ιδιο προβλημα...και οταν εμπενε δεν μου εμφανιζε τη λιστα μου....το επαθε μολις περασα το za...και οταν εκανα to εκανα uninstall τα ιδια...εκανα φορματ εν τελη και ολα καλα με kaspersky oμως τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Ιούνιος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Το zone alarm έχω, ναι.Το πρόβλημα που περιγράφεις το έχω συναντήσει κι εγώ.Στο firewall έχω δώσει όλα τα access για το messenger ούτως ή άλλως.Βέβαια έχω δοκιμάσει και με το firewall απενεργοποιημένο όπως λέω πιο πάνω.Μήπως υπάρχει κάποιο <<κόλπο>> στο zone alarm για να τρέχει σωστά το messenger; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Ιούνιος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Νομίζω οτι βρήκα τη λύση και τη λύση τη βρήκα εδώ . Δοκιμάστε τη και πείτε εάν λειτούργησε σε εσάς που αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Σε εμένα δούλεψε το <<κόλπο>> :clap: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Παιδια δεν ξερω τι παιζει,αλλα προβλημα δεν εχω με το msn 7!Εχω kaspersky και ΖΑ(μονο για ιντερνετ..δεν υπαρχει λογος να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούνιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Gaim (open-source και freeware) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείται... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Με το GAIM έχω πρόβλημα νσ συνδεθώ στο ICQ, ενώ τα υπόλοιπα πρωτόκολλα δουλεύουν κανονικά. Δεν έχω firewall, αλλά συνδέομαι μέσω gateway (εταιρικό) το οποίο προφανώς έχει... Ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα? (πχ με αλλαγή port?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.