Jump to content

Norton Ghost Αντιγραφο Boot Disc

mstaras

Recommended Posts

Καλησπέρα, θαθελα να μάθω αν έχει χρησιμοποιήσει κανέις το Norton Ghost 9.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι ένα αντίγραφο του boot partition του σκληρού (εκεί που έχω το λειτουργικό) μαζί με τα όποια προγράμματα έχω βάλει.

Να το κάψω σε ένα Dvd και να το χρησιμοποιώ όταν θέλω να κάνω φορματ. Πώς μπορεί να γίνει αυτό? Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να φτιάξω και μια δισκέτα για boot η οποία θα τραβάει το image - backup του δίσκου απο dvd

(ή από αλλο partition) και θα το εγκαθιστά εκεί που θέλω. Γίνονται όλα αυτα με το Norton Ghost 9 ? Οποιαδήποτε αναλυτική περιγραφή θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Ευχαριστώ...

αν έχεις σατα δίσκους κτλ μπορει να μην μπορεις να μπουταρεις στο λειτουργικο επειδη είναι πολύ πιθανό να μην υποστηρίζει τον κοντρόλερ.τι σύστημα έχεις και πως έχεις συνδεμένους τους δίσκους?κατα τα άλλα με ide δίσκους είναι θεικό,κάνεις μια κυριλέ εγκατάσταση,την γκοστάρεις και τελείωσες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.