tigrakas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 Παίδες, Ανοίγω αυτό το θεματάκι καθώς οι ζέστες σφίγγουν και ο Αύγουστος πλησιάζει. Έτσι λοιπόν είπα να ρίξουμε εδω μέσα όλοι τις προτάσεις για απόδραση το καλοκαίρι καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Σκοπός δεν είναι η διαφήμιση αλλά η πληροφόρηση και μόνο. Μιας και το άνοιξα εγώ ας κάνω την αρχή για να σας δώσω μια δόση του τι εννοώ. Υ.Γ. Φυσικά η καλή παρέα κάνει τη διαφορά στις διακοπές όμως και τα παρεμφερή Υ.Γ. όποιος θέλει ας ρίξει και καμιά φωτό από τα μέρη που επισκέφτηκε αν αυτό ειναι δυνατόν να πάρουμε όλοι μια γεύση από τις διακοπές του. Πέρυσι επισκέφτηκα τη Ζάκυνθο για δέκα μέρες και η διαμονή μου ήταν στο Λαγανά. Μπορώ να πω ότι το νησί κατακλύζεται από πράσινο καθώς έχει και ορισμένες απόκρημνες παραλίες όπως το ναυάγιο για πιο relax καταστάσεις. Ο Λαγανάς μπορώ να πω δεν μου άρεσε καθώς έχει πλέον καταντήσει το "άντρο" της καφρίλας. (Φανταστείτε τώρα τίγκα στα club κάθε είδους ξένης μουσικής γεμάτο ΑΓΓΛΟΥΣ που πίνουν και μεθάνε και μετά γίνεται ένας χαμός στο δρόμο. Μύκονο στο χειρότερο της δηλαδή.) Το υπόλοιπο νησί έχει σημαντικά όμως σημεία που αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Όπως π.χ. η Μπόχαλη. Αυτό το λόφο μπορεί κανείς να επισκεφτεί μετά από το μπανάκι του στη θάλασσα για ούζα και τσίπουρα. Η θέα μαγευτική και σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι που βρίσκεται εκεί μπορεί κανείς να κάτσει σε τραπέζια σε μια βεράντα η οποία στηρίζεται σε δύο κολωνίτσες!!! και απο κάτω; ΓΚΡΕΜΟΣ!! απίστευτο μέρος πραγματικά. Γενικά το νησί αξίζει πολλά για κάποιον ο οποίος προτιμάει το Πράσινο Νησί από το Ξερονήσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι έναν γνωστό εκεί για να σε πάει στα "κρυφά" τους λημέρια καθώς τα καλά μέρη είναι λιγάκι δυσεύρετα. Τέλος είναι αρκετά οικονομικά εκτός από το Λαγανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.