Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2005 Τι θα γίνει ρε Πατρινοί ... θα μαζωχτούμε επιτέλους για κανέναν καφέ ????? Εχουμε κάτι μήνες να τα πούμε από κοντά, δε νομίζετε ότι είναι καιρός να βρεθούμε και πάλι ????? Προτείνω Γεροκωστοπούλου την Κυριακή στις 4:30 όπως πάντα... Για να δούμε ..... Ρίχτε ιδέες για τόπο συνάτησης ΥΓ... Θα είστε τυχεροί αφού θα σας αποθανατίσω με μία DSLR NIKON D-70.... :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ωραία περίοδο βρήκες Dag, κατευθείαν μεσα στην εξεταστική. Σε κόβω να τα λέτε τετατετ με τον SLN... Πάντως ίσως μπορέσω να περάσω κατά τις 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Εγω μεσα ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούνιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 και εγώ μάλλον θα έρθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούνιος 3, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 SLN - SLN θα έρθεις και εσύ ????? Αντε βρε παιδιά... και ένα διάλειμμα για 1-2 ώρες δε θα σας κάνει και ζημιά στο διάβασμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 ναι ναι θα ερθω... εχω παρει 3G κινητο, και θα κανουμε video conference απο Αθηνα που θα ειμαι... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.