Jump to content

Καλό Καλοκαίρι

astrolabos

Recommended Posts

Καλό καλοκαίρι σε όλους και κουράγιο με τις εξετάσεις αλλά και για μας, στις εξεταστικές μας.

Πάλι καλά που έρχονται ονοματάρες για συναυλίες(Iron Maiden,Sabbath,Slayer,Queens of the Stone Age etc) και χαιρόμαστε λίγο.:banging:

Αυτά είναι τα κάλα των σχολείων.....

Δημοτικών- Γυμνσίων - Λυκείων

Εμείς 13/06 τελιώνουμε και εσείς νομίζω αρχίζετε:p :P :p :P :p :P :p

Πείχτε.....! Όχι ρε σεις καλά γραψίματα καλά αποτελέσματα και σας περιμένει μετά ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά σας:p :P

Καλοκαίρι; Πότε ήρθε και δεν το είδα ρε παιδιά; Μήπως πέρασε και δεν ήμουν σπιτι; Μάλλον... :hmm::hehe:

Καλό καλοκαίρι και κουράγιο με τις αυξημένες temps... :hehe: Αν και για αρκετούς είναι ακόμα εξεταστική περίοδος οπότε αργεί ακόμα το καλοκαίρι... :(

αυτο το καλοκαιρι προβλεπετε συναρπαστικο.

η εξεταστικη ειναι το λιγοτερο, 15/6 περιπου και εδω ξεκιναμε, μετα ξαναξεκιναμε διακοπες :D

καλο καλοκαιρι σε ολους και καλα αποτελεσματα σε οσου δινουν πανελληνιες, τα υπολοιπα ρεμαλια φοιτητες (και εγω μεσα) δεν εχουν αναγκη :D

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.