greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 οποιο καλο παιδακι μπορει να μου δανεισει για λιγες μερες εναν 120αρη ή και παραπανω χωρητικοτητας σκληρο δισκο θα του ημουν υποχρεως.δεν με νοιαζει τι θα ειναι.αρκει να μπορεσω να χωρεσω 120γιγα δεδομενα και να τα κρατησω μεχρι το σαββατοκυριακο.......τον χρειαζομαι καπως αμμεσα ευχαριστω προκαταβολικα......:hi: (στειλτε μου ενα πμ να συννενοηθουμε οποιος μπορει-θα τον επιστρεψω γεματο.....χεχεχεχεχεχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Mε τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αντιγραφα ασφαλειας....ή εκπαιδευτικες ταινιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 22:32] Mε τι? εννοω οτι δεν θα λειπει τιποτα.....π.χ. κανα μοτερ καμια πλακετα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 160seagate ncq SATA....αμα σου κανει στειλε μνμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 160gb σε εξωτερικο usb 2.0 Αν θες, στειλε ρμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Εαν καιγεσαι παρα πολυ σου χαριζω ενα πακο με δισκετες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 1, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:05] 160seagate ncq SATA....αμα σου κανει στειλε μνμ... να σαι καλα μπιλακο.αλλα μαλλον ο δινοπουλος με τον εξωτερικο με βολευει ακομα πιο πολυ.Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 00:41] 160gb σε εξωτερικο usb 2.0 Αν θες, στειλε ρμ :worship: (εχεις πμ γιαννακη)Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 01:55] Εαν καιγεσαι παρα πολυ σου χαριζω ενα πακο με δισκετες.... η προσφορα σας κερδισε αγαπητε βαγκουριδη:devil: παρακαλω να μου τα στειλετε με δικα σας εξοδα αποστολης(κανεις που κανεις το καλο.....καντο ολοκληρο):daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.