Jump to content

ποιό cpu waterblock

nikos

Recommended Posts

λοιπόν boys ,

μου φέρανε από Αμέρικα ένα cooling kit της εταιρείας Swiftech .Τελικό κόστος 140 ευρώ. Τα είχε όλα μέσα εκτός από block για τον επεξεργαστή . Τι block να ταιριάζει με την εταιρεία αυτή ( σαν εταιρεία δεν την ξέρω , λέει τίποτα? ) Απέξω γράφει για σωλήνες 1/2'' OD και 3/8'' ID , όποιος κατάλαβε -κατάλαβε . Μπορώ να βάλω όποιο μπλόκ θέλω ή πρέπει να βρω δικό τους μπλόκ .

Και αυτό το 1/2'' και 3/8'' τι είναι ίντσες , mm ?

1/2'' OD ειναιι η εξωτερικη διαμετρος των σωληνων

3/8'' ID ειναι η εσωτερικη διαμετρος των σωληνων

Ειναι ιντζες 1/2 =12,7 μμ 3/8=9,5μμ

Τα λαστιχα με αυτες τις διαστασεις χρησιμοποιουνται για ταχυσυνδεσμους

Λογο της ιδιαιτεροτητας των συνδεσμων που χρησιμοποιει η εταιρια αυτη το καλυτερο νομιζω ειναι να αγορασεις απο εδω το cpu block και να φτιαξεις το συστημα σου

Διαφορετικα θα χρειαστει να αλλαξεις αρκετα πραγματακια στο setup σου

ευχαριστώ παιδιά για την απάντηση . Το θέμα είναι που θα βρω τελικά μπλόκ και που θα βρω και τους ταχυσυνδετήρες . Αν κατάλαβα καλά το μπλόκ πρέπει να έχει υποδοχή για να δέχεται σωλήνα με εσωτερική διάμετρο 9,5 χιλ. Πουλάει κανείς τέτοια πράγματα ?

Ε, ρε γλέντια , βλέπω τελικά να τα κάνω μπάχαλο και να τα κάψω όλα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.