giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 Λοιπον,εχω ενα μεγαλο προβλημα με το router μου,το thomson speedtouch series 500(ποιο ακριβως δεν ξερω ).Λοιπον πριν κανα 3 μηνες που το πηρα δεν ειχα προβλημα με τα ports.Τωρα πλεον ουτε active μπορω να γινω στο DC ουτε το Azureus μπορω να χρησιμοποιησω και γενικα με πολλα προγραμματα εχω προβλημα με το NAT settings.Bαζω τη εσωτερικη μου ip στον explorer παω στη σελιδα με τις ρυθμισεις του router παω NAPT settings προσθετω ας πουμε για το dc και tcp θυρα και udp το ανοιγω και απο το firewall(kerio) και παλι δεν γινεται τιποτα το ιδιο και με το azureus.Τι φταει επιτελους με εχει πριξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Πρόσεξε να έχεις ανοίξει τις σωστές θύρες σε : router, software firewall και windows XP (άν έχεις SP2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 31, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αφου το azureus για παραδειγμα λεει οτι θελει την 6881 αν θυμαμαι καλα,ε φτιαχνω ενα tcp και ενα udp με 6881 τι μπορει να κανω λαθος στις θυρες ρε power? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 http://portforward.com/alcatel/stfw-portforwarding.htmhttp://portforward.com/cportsnotes/azureus/azureus22.htmhttp://portforward.com/cportsnotes/dc++/dc++setup.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάϊος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Στο firewall των ΧΡ τις ανοίγεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Δοκιμάζεις πρώτα μόνο με το Hardware firewall απενεργοποείς για πάντα αυτό των xp αλλά και για λίγο το Kerio. βλέπεις τι γίνεται στο log του φιρεγαλλ ξαναθέτεις του Virtual servers αν δεν παίζει έτσι , περνάς και καινούριο firmware μετά k χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 1, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Wrong Method εχω κανει οτι λενε οι παραπανω οδηγιες αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα.Kagelar πως κανω αλλαγη firmware?αν το κανω μετα θα ειναι ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιούνιος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Καταρχην δοκιμασε να βαλεις μια οποιαδηποτε θυρα στο azureus (και οχι οποιαδηποτε official) και ανοιξε την και στο router (udp+tcp με inside 10.0.0.1 και οutside 0.0.0.0) να δεις αν ετσι πιανεις ψαρια.Το ιδιο μπορεις να κανεις κ με το dc++ (εγω εχω 1412 port in+out) αλλα την θυρα να την ορισεις εκτος απο το router ΚΑΙ στα settings του dc.Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι: ενα backup τα settings του router (advanced-system-backup απο την σελιδα του router), ενα manual reset στο router (google it-δεν θυμαμαι πως) κ επειτα ενα load τα settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Kagelar πως κανω αλλαγη firmware?αν το κανω μετα θα ειναι ok? Μπορεί να στρώσει. πάντως το συνιστώ οποσδήποτε. δεν έχω ιδέα από το router σου.Πήαγαινε adslgr.com και ψάξε εκεί μέσα. Αλλιώς πήγαινε στη σελίδα της εταιρίας και κατέβασε το από εκεί και δες τις οδηγίες που έχει.Στην ουσία κατεβάζεις ένα αρχείο και μέσα από το web interface του router το φλασάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Ιούνιος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ειχα και εγω προβλημα με τις θυρες του US9105 αλλα απο οτι αποδειχτηκε δεν εφταιγε το router.το προβλημα ηταν στους drivers του nf4 chipset(στο nvidia firewall).τελικα με ενα φορμαρισμα και καθαρη εγκατασταση λυθηκε το προβλημα χωρις να βαλω καν θυρες στο menu για port forwarding.μηπως αλλαξες τους drivers της μητρικης σου?υπαρχει καποια πιθανοτητα να εγινε εμπλοκη.οταν σε ρωτησε το firewall στην αρχη να αφησει το προγραμμα να μπει στο ιντερνετ πατησες ναι?απ την αλλη μπορει να μην ειναι τιποτα απο αυτα και απλα να φταιει το keryo firewall που χρησιμοποιεις καθως δεν εχω ακουσει και λιγα προβληματα απ αυτο . καθαρη εγκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.