GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 το εκανε παλι το θαυμα της η msi.....τα εβαλε ολα μαζι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 τι ειν τούτο πάλι; :-O μέχρι να καταλάβω, διόρθωσε και τον τίτλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Καλή πατέντα! Αλλά πρέπει να 'χει κάπως τσιμπιμένη τιμή... edit: ο τίτλος πρέπει να λέει "σε υλοποίηση της MSI" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 31, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spc τι ειν τούτο πάλι; :-O μέχρι να καταλάβω, διόρθωσε και τον τίτλο το διορθωσα....μην βαρατε... απο την πανω πλευρα ειναι AGP και απο την κατω PCI-E χε!χε!μεχρι να τελειωσει η computex θα δουμε τα απειρα κουλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 μου φαινεται δουλεια δεν εχουνε στις εταιριες και μαλακιζονται οι μηχανικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Κριμα και ηθελα μια PCI... .Κατι μου λεει οτι δεν θα συναγωνιζεται τις υπολοιπες καρτες και θα υστερει!Αν παλι εχω αδικο ειναι κορυφαια πατεντα!! "απο την πανω πλευρα ειναι AGP και απο την κατω PCI-E" Μαλλον το αναποδο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Μάϊος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:10] μου φαινεται δουλεια δεν εχουνε στις εταιριες και μαλακιζονται οι μηχανικοι Όχι απαραίτητα ρε συ.Εγώ π.χ. δεν έχω λόγο να πάω σε 939 τώρα, γιατί στη συχνότητα που παίζω λίγες διαφορές θα δω. Κάρτα θέλω όμως σιγά σιγά η οποία προφανώς δεν θα κρατήσει ούτε χρόνο λόγο AGP. Αν βγει καλή και στην πράξη ίσως να είναι μια καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 η οποια καρτα σε 6 μηνες θα θεωρειτε ηδη παρωχημενη ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Μάϊος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Έχουν φαντασία όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Μάϊος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka η οποια καρτα σε 6 μηνες θα θεωρειτε ηδη παρωχημενη ομως Ποια? X800XL είναι, θα αντέξει άνετα 1 χρονάκι πιστέυω.Εδώ η 9800pro σε μετρημένα στα δάχτυλα παιχνίδια κωλώνει.Υ.Γ. Ανάλογα την οθόνη και την ανάλυση πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Tέτοιες κινήσεις με dual play κάρτες θα έπρεπε να βγάλουν όλες οι εταιρίες εξαρχής.. Καλή κίνηση.Και εννοείται ότι η XL έχει μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Φοβερή ιδέα. Αρκεί να μην χάνει σε επιδόσεις (δεν είναι εμφανές το γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά συχνά συμβαίνει σε "υβριδικές" λύσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Μάϊος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Παντως οτι και να λεμε MSI και ASUS ειναι παντα κορυφη σε ολα... Και μη μου πει κανεις επιδοσεις και αλλα τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Μάϊος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Πολύ καλή πατεντα αλλά μάλλον θα μεινει εκει και δε θα περασει ποτε στη παραγωγη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Δε βγάζουν καμια μητρική 939 της προκοπής καλύτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Μάϊος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 να και μια ιδέα που σέβεται τον καταναλωτή.Μακάρι να βγει στην παραγωγή, γιατί η ιστορία με agp kai pci-x είναι λίγο τραγελαφική. Δηλαδή όσοι έχουν μητρική με agp και πάρουν μια καλή κάρτα γραφικών, μετά γιατί να πρέπει να την πετάξουν όταν πάνε σε άλλη μητρική;Για να δούμε....η ιδέα παντως είναι καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 31, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 καλα οταν σας εδειξε ο βασιλης το μητρικη που τα παιρνει ολα και συμφερει γιατι ξυνισατε? και 479 και 478 και 939 και 754 και 775 , μονο εμενα δεν παιρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 σεβασμος στον καταναλωτη? ... παο να λιωσω στα γελια μια και επανερχομαι...... μαλιστα... παλι καλα που βγηκε η MSI να μας σωσει με τα AGP και PCI-E... εξυπνη κινηση :alien:αν και αχρηστο απο την αποψη οτι οσοι εχουνε ηδη PCI-E δεν πανε σε AGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ναι αλλά είναι κάποιοι που θέλουν π.χ. μια τελευταία κάρτα χωρίς να αλλάξουν Mobo (αν και η x800 βγαίνει σε AGP) αλλά και άλλοι που θέλουν να πάρουν τώρα μια κάρτα και να την κρατήσουν και στο μέλλον σκοπεύοντας να κάνουν αναβάθμιση... Προσωπικά μάλλον δεν θα την έπαιρνα πάντως αλλά σαν πατέντα καλή φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Δεν καταλάβατε...Θα βάλεται μια μητρική από πάνω με agp και μια από κάτω με pci-e. (ταυτόχρονα)Μπορείτε να βάλεται από την μια Intel και από την άλλη AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.