aris1416003205 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2005 Ποιο ειναι το καλυτερο free FTP client?Θελω να ανεβασω κατι αρχεια σε εναν server και δεν ξερω με ποιο προγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 FileZilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpamparos Μάρτιος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Ούτε warez ούτε greeklish επιτρέπονται, μην ξαναγίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Μάρτιος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Μπορείς να κάνεις connection σε FTP setver χωρίς προγραμμα, απλά χρησιμοποιώντας το Cmd. Βρες ένα manual (google it) και βρες τις εντολές (login, upload κλπ) kai eisai οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Μάρτιος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 και εγώ filezilla προτείνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από theodore80 Μπορείς να κάνεις connection σε FTP setver χωρίς προγραμμα, απλά χρησιμοποιώντας το Cmd. Βρες ένα manual (google it) και βρες τις εντολές (login, upload κλπ) kai eisai οκ. Και πάλι χρησιμοποιείς το ftp πρόγραμμα των windows. Αλλά γενικά το command line ftp είναι μαζοχισμός και δύσκολο να κάνεις μερικά απλά πραγματάκια, όπως μετακίνηση ολόκληρου φακέλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Και πάλι χρησιμοποιείς το ftp πρόγραμμα των windows. Αλλά γενικά το command line ftp είναι μαζοχισμός και δύσκολο να κάνεις μερικά απλά πραγματάκια, όπως μετακίνηση ολόκληρου φακέλου. Και εγώ το ftp του cmd χρησιμοποιώ... Μια υπηρεσία από το παρελθόν όπως είναι το ftp πρέπει να το χρησιμοποιούμε με το ανάλογο... interface Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2006 http://www.web2ftp.com/Για web ftp. Χωρίς client, απλά εύκολα και γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 UltraFXP. Δωρεαν παραλλαγή του FlashFXP Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Μάρτιος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 WZ_FTP πολύ καλό και μάλιστα κάνει FTP και σε router χωρίς προβλήματα (κάποια άλλα δε μπορούσαν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάρτιος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 SmartFTP ίσως????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 07:08] UltraFXP. Δωρεαν παραλλαγή του FlashFXP Αρκετα καλο αν και μερικες φορες λιγο δυστροπο . Το προτεινω κι εγω ειναι απο τα καλυτερα free που εχω δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.