Jump to content

FTP

aris1416003205

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από theodore80

Μπορείς να κάνεις connection σε FTP setver χωρίς προγραμμα, απλά χρησιμοποιώντας το Cmd. Βρες ένα manual (google it) και βρες τις εντολές (login, upload κλπ) kai eisai οκ.;)

Και πάλι χρησιμοποιείς το ftp πρόγραμμα των windows. Αλλά γενικά το command line ftp είναι μαζοχισμός και δύσκολο να κάνεις μερικά απλά πραγματάκια, όπως μετακίνηση ολόκληρου φακέλου.

Αρχική απάντηση από trendy

Και πάλι χρησιμοποιείς το ftp πρόγραμμα των windows. Αλλά γενικά το command line ftp είναι μαζοχισμός και δύσκολο να κάνεις μερικά απλά πραγματάκια, όπως μετακίνηση ολόκληρου φακέλου.

Και εγώ το ftp του cmd χρησιμοποιώ... Μια υπηρεσία από το παρελθόν όπως είναι το ftp πρέπει να το χρησιμοποιούμε με το ανάλογο... interface

Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 07:08]

UltraFXP. Δωρεαν παραλλαγή του FlashFXP

Αρκετα καλο αν και μερικες φορες λιγο δυστροπο :). Το προτεινω κι εγω ειναι απο τα καλυτερα free που εχω δοκιμασει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.