computerofilos1416003258 Νοέμβριος 6, 2006 #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2006 Συνχαρητηρια και από εμενα, τρομερό κουτάκι, τρομερή δουλεια και μεράκι........Είσαι κορυφαίος, περιμένουμε εξελίξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUSTOMADE Ιανουάριος 14, 2007 #182 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 :drool: :drool: :drool: οτι και να πω ειναι λιγο θελω και γωωωωωωω:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 3, 2007 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 κοπριτη τωρα το ξεθαψα και γωδιαβαζω διαβαζω και εχω παθει πλακαθυμαμαι οτι πριν 2-3 χρονια ειχα δει ενα παρομοιο κουτι -πλητρολογιο - μαους και ειχα σωσει ολη την ιστοσελιδα και την χαζευαη δικια σου κατασκευη ειναι καλυτερη πιστευωτο ολο μιλιταρυ λουκ ειναι απαιχτο , ζηλευω θανατηφορα !προτεινω κατι , αν θες ακουσε μεαπομονωσε ολη την κατασκευη σε ενα thread το οποιο πρεπει οπωσδηποτε να γινει STICKYειναι το καλυτερο κουτι που εχει το φορουμ , αναλυτικο ,με πολυ φωτογραφικο υλικο και αν ειναι να φτιαχτει καλυτερο θαναι απο σενα και παλιεισαι εκτος συναγωνισμου εκτος και αν θες να μοιραστεις μερικες τεχνικες και με μαςπροτεινω επισης να εξηγησεις τιπς για τα κοψιματα -στοκαρισματα -βαψιμοενα thread για την καθε ενοτητα σαν "how to"ας πουμε πως κοβεις το πλεξυ , πως το κολας , με τι μυτη σκαβεις με το dremel , ακομα και οι πηγες σου για υλικα ειναι καλο να τις ξερουμεημουν και εγω πολλα χρονια μοντελιστης και ξερω για στεγνα πινελα και "wash" αλλα πολυς κοσμος δεν εχει ιδεαεισαι μια κατηγορια απο μονος σουτα ρεστα μου ρε κορμαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Φεβρουάριος 3, 2007 #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Κοπρίτη τι έγινε τελικά;Το τελείωσες τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaspiou Μάρτιος 14, 2007 #185 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2007 παιδια ο κοπριτης δεν ειναι απαιχτος, απιστευτος και ολα τα αλλα επιθετα...Ειναι καλλιτεχνης. Τα cases ειναι σαν καμβας. Ναι να το σκεφτεσαι αλλα να μπορεις να το υλοποιησεις κιολας, και εγω σκεφτομαι να ζωγραφισω κατι αλλα αμα παω θα φτιαξω μια τεραστια καρικατουρα. Γι'αυτο λοιπον ο κοπριτης μπορει να δει σημεια, σκιες και χρωματα σαν να ηταν πανω σε καμβα. Το ιδιο πραγμα ειναι. Απλως εχει περασει την γραμμη Case Modding στην Τεχνη και δεν το λεω καθολου κοροιδευτικα.Ο Κοπριτης ΕΙΝΑΙ καλλιτεχνης. Μπραβο σου φιλε μου. Θα ηθελα να σε δω και σε τπτ πιο Abstract...Παντα καλα...Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Οκτώβριος 18, 2007 #186 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 S. El greco:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 9, 2008 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Κοπρίτης κατ αρχάς να πω ότι είσαι άπαιχτος και βγαίνεις άνετα ο master της μόνταςΦοβερές όλες σου οι δουλειέςΕιδικά εδω που έκανες αυτό το κουτί έκτρωμα σε υπερσύγχρονη πολεμική μηχανη.ΠροσκυνώΜια ερώτηση.Τα διακοπτάκια για να ανοίγεις και να σβήνεις τους ανεμηστήρες κτλ που τα πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 4, 2008 #188 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Kopriti πηπως μπορεις να μας δωσεις κανενα λινκ για το αλλο σου project MPC-02 το οποιο ειναι με το Cosmos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 4, 2008 #189 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 τρομερη δουλεια και μεγαλο μερακι! φιλε μου εισαι απαιχτος! keep going! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 4, 2008 #190 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 Kopriti πηπως μπορεις να μας δωσεις κανενα λινκ για το αλλο σου project MPC-02 το οποιο ειναι με το Cosmos? http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=9&t=7950&st=0&sk=t&sd=a&sid=0e29f65a41be8ee46d11a9954b4c53f9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Απρίλιος 4, 2008 #191 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2008 ευχαριστω παρα πολυ ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Μάϊος 6, 2008 #192 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2008 κοπριτη multirama δουλευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Μάϊος 20, 2008 #193 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2008 Κοπριτη το κουτακι τα σπαει και απο κοντα που το βλεπω στο extreme :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Ιούνιος 26, 2008 #194 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2008 Κοπριτη ευγε. εισαι απαιχτος απλα. Εχω ενα Heroichi & Stacker STC-T01S που θελουνε κατι απο πλεξυ γκλας....Οχι βαφες και συναφη. Θα ασχοληθεις σε παρακαλω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 28, 2008 #195 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2008 το είδα και γώ από κοντά..respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Δεκέμβριος 2, 2011 #196 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Με μπογια η σπρει το έβαψες? Και τι χρησιμοποιησες για να βγει τοσο "ψοφιο" το χρωμα?Sorry για το bump αλλα έπρεπε να ρωτήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Δεκέμβριος 2, 2011 #197 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Δεκέμβριος 2, 2011 #198 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2011 ψοφιο????? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Δεκέμβριος 14, 2011 #199 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μετά από τόσα χρόνια τώρα το είδα το θέμα και εγώ.... το διάβασα όλο και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά.. Ότι και να πω θα είναι λίγο.. Συγχαρητήρια συγχαρητήρια συγχαρητήρια... Είσαι τιτατομεγιστοτεράστιος και όπως είπε και κάποιος άλλος Καλλιτέχνης με όλη την σημασία της λέξης.. Εξαιρετικά ενδιαφέρον μιας και είχα ασχοληθεί και εγώ κάποτε με τον μοντελισμό, όμως το επίπεδο εδώ έχει ξεφύγει απείρως.. Αν μου έλεγαν να το βαθμολογήσω πάντως τότε χωρίς πολύ σκέψη θα σου έδινα 100/100 :T: ΥΓ: Τελικά έχει ολοκληρωθεί το project; γιατί φαίνεται ότι σταμάτησε από κάποιο σημείο και μετά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 14, 2011 #200 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 ΥΓ: Τελικά έχει ολοκληρωθεί το project; γιατί φαίνεται ότι σταμάτησε από κάποιο σημείο και μετά..Η συνέχεια εδώ: http://www.slackerxl.com/el/gallery :dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.