fantacid Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Ξερει κανεις εαν λειτουργουν κ πως τα κουμπια που εχουν τα φαναρια για τους πεζους??Ακομα ξερει κανεις εαν υπαρχει συσχετιση μεταξυ των φαναριων ή ειναι αυτονομα?δεν εννω εαν συσχτιζονται τα φαναρια μεταξυ τους στις διασταυρωσεις αλλα το προηγουμενο με το επομενο κτλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αυτό σου κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Δε ξερω κατα ποσο ισχυει κ για τα ελληνικα φαναρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Γιατί το θέμα είναι στο: Internet, web works & programming?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάϊος 31, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 lol εδώ που το είδα μου θύμισε ένα πρόγραμμα σε μικροεντολές(0101.....01000) που γράψαμε κάποτε για ελέγχει 4 φανάρια.φαντάζομαι ο fantacid θα στήσει τα επόμενα φανάρια της πολης του σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 31, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Γιατί το θέμα είναι στο: Internet, web works & programming?? εχω την εντυπωση πως εχουν ενα ειδος programming..... δεν ηξερα που αλλου θα μπορουσα να το χωσω,μπορεις να το κανεις remove αν νομιζεις οτι ταιριαζει καπου αλλου Αρχική απάντηση από kagelar34lol εδώ που το είδα μου θύμισε ένα πρόγραμμα σε μικροεντολές(0101.....01000) που γράψαμε κάποτε για ελέγχει 4 φανάρια.φαντάζομαι ο fantacid θα στήσει τα επόμενα φανάρια της πολης του σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού. σχεδον........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.