Jump to content

Μια απορία που θέλει απάντηση...

planetman

Recommended Posts

Υποθέστε ότι 2 μήνες είμαι χωρίς format και κάθε μιά βδομάδα κάνω update για το Norton Antivirus. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που κάνω το format.

Η ερώτησή μου είναι: Πώς θα περάσω όλα τα updates που είχα κατεβάσει τόσο καιρό στα καινούρια Windows χωρίς να τα ξανακατεβάζω πάλι από την αρχή; :wassat:

Αρχική απάντηση από planetman

Υποθέστε ότι 2 μήνες είμαι χωρίς format και κάθε μιά βδομάδα κάνω update για το Norton Antivirus. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που κάνω το format.

Η ερώτησή μου είναι: Πώς θα περάσω όλα τα updates που είχα κατεβάσει τόσο καιρό στα καινούρια Windows χωρίς να τα ξανακατεβάζω πάλι από την αρχή; :wassat:

Τι update ηταν αυτα? για το προγραμμα ή virus definitions?

αν ηταν virus definitions το τελευταιο μονο σου χρειαζεται. Οχι ολα.

γαιτί δεν κάνεις ένα image το partition του δίσκου που έχεις το λειτουργικό .....και να ανανεώνεις κάθε τόσο το image.......έγω έχω να κάνω format από τότε που έστησα την μητρική.....και άμα γίνει καμιά στραβή γυρνάω στο αμέσως προηγούμενο image .....και είμαι οκ:)

Ρε παιδιά, δεν με καλύψατε. Αφήστε στην άκρη το image, αν και θα ήθελα να μάθω πώς γίνεται.

Jax, αν κάνω format και ξαναβάλω το norton και κάνω update, θα βρει πολύ μεγάλο μέγεθος αρχείο για να κάνει update, οπότε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.