planetman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Υποθέστε ότι 2 μήνες είμαι χωρίς format και κάθε μιά βδομάδα κάνω update για το Norton Antivirus. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που κάνω το format.Η ερώτησή μου είναι: Πώς θα περάσω όλα τα updates που είχα κατεβάσει τόσο καιρό στα καινούρια Windows χωρίς να τα ξανακατεβάζω πάλι από την αρχή; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Υποθέστε ότι 2 μήνες είμαι χωρίς format και κάθε μιά βδομάδα κάνω update για το Norton Antivirus. Έρχεται λοιπόν η στιγμή που κάνω το format.Η ερώτησή μου είναι: Πώς θα περάσω όλα τα updates που είχα κατεβάσει τόσο καιρό στα καινούρια Windows χωρίς να τα ξανακατεβάζω πάλι από την αρχή; :wassat: Τι update ηταν αυτα? για το προγραμμα ή virus definitions?αν ηταν virus definitions το τελευταιο μονο σου χρειαζεται. Οχι ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 γαιτί δεν κάνεις ένα image το partition του δίσκου που έχεις το λειτουργικό .....και να ανανεώνεις κάθε τόσο το image.......έγω έχω να κάνω format από τότε που έστησα την μητρική.....και άμα γίνει καμιά στραβή γυρνάω στο αμέσως προηγούμενο image .....και είμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αν ηταν για το νορτον υπαρχει το intelligent updaterΑν παλι ηταν για win υπαρχει ενα προγραμμα το autopatcher;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάϊος 31, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ρε παιδιά, δεν με καλύψατε. Αφήστε στην άκρη το image, αν και θα ήθελα να μάθω πώς γίνεται. Jax, αν κάνω format και ξαναβάλω το norton και κάνω update, θα βρει πολύ μεγάλο μέγεθος αρχείο για να κάνει update, οπότε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Τότε φροντίζεις να κατεβάζεις τις ενημερώσεις όχι μέσω update αλλά κατεβάζοντας τα νέα αρχειάκια που προσφέρονται και από τη Symantec,και από το download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.