Reaper Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Το εβαλε κανενας?? μολις τωρα το περασα και επαθα πλακα με τις απαιτησεις που θελει!! Εχω το συστημα που φαινετε στην υπογραφη και δεν μπορω να το παιξω στο High(χωρις antialiasing και τα σχετικα)!! Δεν λεω εχει πολυ ωραια γραφικα αλλα οχι και να χρειαζεται τετοιες τρελες απαιτησεις. Ουτε DOOM3 να ηταν Ελε0ς!! Κατα τα αλλα λιγο που το επαιξα φαινετε να εχει πολυ καλο gameplay... Ακουω τα δικα σας σχολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Οι μικροσυντεχνιακές λογικές των εταιρειών κατασκευής παιχνιδιών τις έχει οδηγήσει σε ανίερες κάτω από το τραπέζι συμφωνίες με τις εταιρείες κατασκευής σχετικού υλικού ώστε να μην προσέχουν καθόλου τον κώδικά τους για να ανεβαίνουν οι απαιτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Μάϊος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Απο ενα review που διαβασα στα + του παιχνιδιου ειναι το πρωτοποριακο gameplay που συνδιαζει στοιχεια fps+rpg και στα μειον ο κακογραμμενος κωδικας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιούνιος 1, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Εχετε ακουσει αν κυκλοφορει κανενα πατς που να διορθωνει τετοιου ειδους προβληματα? και παλι ΕΛΕΟΣ και ειναι καλο παιχνιδακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούνιος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Reaper [30-05-2005 20:24] Το εβαλε κανενας?? μολις τωρα το περασα και επαθα πλακα με τις απαιτησεις που θελει!! Εχω το συστημα που φαινετε στην υπογραφη και δεν μπορω να το παιξω στο High(χωρις antialiasing και τα σχετικα)!! Δεν λεω εχει πολυ ωραια γραφικα αλλα οχι και να χρειαζεται τετοιες τρελες απαιτησεις. Ουτε DOOM3 να ηταν Ελε0ς!! Κατα τα αλλα λιγο που το επαιξα φαινετε να εχει πολυ καλο gameplay... Ακουω τα δικα σας σχολια. H μηχανη γραφικων του ειναι κακογραμμενη δεν φταιει το συστημα σου Ακομα και σε ΥΠΕΡ-συστημα τυπου Αthlon64 4000+ με Χ850ΧΤ-PE δεν τα παει και πολλη καλα σε Ηigh Quality Ισως αμα βγαλουν κανενα patch το φτιαξουνε Ως τοτε παιξε κανενα αλλο παιχνιδι η αναγκαστικα παιξτο σε Medium Quality γραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούνιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Το εχω παρει και εγω εδω και λιγες μερες και το εχω βαλει στην ακρηλογω του κακοπρογραμματισμου του.Σε AMD64 3500@ 2600,1 gb OCZ,6800GT και το παιχνιδι ψιλοσερνεται.Ειδικα το swapping στο σκληρο ειναι ανυποφορο.Αλλαζοντας το lightning απο regular σε vertex πηγαινει καπως καλυτερα.Καλο ειναι οσοι εχουν το παιχνιδι να το δοκιμασουν.Eιδη παντως κυκλοφορει το αμερικανικο patch και αναμενεται το ευρωπαικο.Κατα τ'αλλα φαινεται να ειναι καταπληκτικο παιχνιδι με πολυ ελευθερο gameplay και απιστευτα γραφικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 http://www.boiling-point.net/index.php?forum=2&x_action=forum/phorum.php?read,1,11916 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιούνιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Απο οτι διάβασα και στο Link το παιχνίδι τελειώνει, πάντως το patch του βοηθάει αρκετά την κατάσταση, το παιχνίδι γίνεται λίγο ελαφρύτερο και "παιζετε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Το κατέβασα.... ένα έχω να πώ... τσάμπα οι ώρες... ΣΚΕΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!! Τι να πρωτο πώ!!?? Το χάλια gameplay?? Ο ελεινός τρόπος που οδηγείς οχήμτα?? Το μόνο ωραίο είναι το menu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 του ριξα το 1.1 patch αλλα μια απο τα ιδια.......κριμα και εχει τρομερα γραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 Πολύ καλό παιχνίδι με υπέροχα γραφικά 5+1 ήχο και ελεύθερο παίξιμο. Έχει ότι θάθελα να έχει ένα παιχνίδι. Έχει όμως κάποιες ιδιαιτερότητες. 1. Τα βίντεο δεν παίζουν και κολλάει ο υπολογιστής σε SLI με τους 77.72, αλλά παίζουν με τους 77.13 beta, 2. κολλάει αραιά και που για κλάσματα του δευτερολέπτου η κίνηση και 3. υπάρχει πρόβλημα με corrupted saved games (το πολύ σφιχτό memory timing και η υπερθέρμανση του chipset είναι οι κύριες αιτίες). 4. χάνονται τα αυτοκίνητα (είναι bug που υποτίθεται διορθώνει το patch).5. έχει τεράστιες απαιτήσεις από μνήμη και CPU (100% CPU usage ακόμα και στο menu)Κατά τα άλλα σε μένα παίζει σταθερά. Το patch μάλλον χειροτερεύει την κατάσταση στην περίπτωση μου. Το έβγαλα. Έφτιαξα και ένα profil για SLI που δουλεύει μια χαρά και επιταχύνει πολύ τα γραφικά αλλά μόνο σε πολύ μεγάλες αναλύσεις (1600Χ1200) όταν βάζω τα πάντα στο full. Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών. Μάλλον κακογραμμένο κώδικα έχει και επιβαρύνει πολύ τη μνήμη και τον επεξεργαστή. Ίσως κάποιο πρόγραμμα απελευθέρωσης της μνήμης να βελτιώνει την κατάσταση. (EDIT: Δοκίμασα ένα πρόγραμμα απελευθέρωσης μνήμης και δεν κάνει τίποτα)Εϊναι τόσο ευαίσθητο παιχνίδι που το χρησιμοποιώ για να ελέγχω στα γρήγορα αν είναι εντάξει ο υπολογιστής μου και αν είμαι σταθερός σε δεδομένο υπερχρονισμό. Πολλές φορές νόμιζα οτι ήμουν εντάξει σε κάποιο επίπεδο υπερχρονισμού και το boiling point με ανάγκασε να χαλαρώσω λίγο και να δω τι φταίει. Ο κακός χρονισμός της μνήμης για παράδειγμα δεν φαίνεται άμεσα, αλλά είναι αιτία καταστροφής σταδιακά κάποιων αρχείων, που σε κάποια φάση θα προκαλέσει δυσλειτουργίες και γενικότερη κατάρρευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούλιος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Που μπορώ να βρώ αυτό το παιχνίδι...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Computer4u και Multirama περίπου 40Δες και στη Στουρνάρη (και στις παρόδους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonys Ιούλιος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 12:30] Computer4u και Multirama περίπου 40Δες και στη Στουρνάρη (και στις παρόδους) Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice Computer4u και Multirama περίπου 40Δες και στη Στουρνάρη (και στις παρόδους) 40e??ναι ναι τρεχω τρεχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούλιος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 16:07] 40e??ναι ναι τρεχω τρεχω... Φίλε ΑμαρτωλέΔιάβασες μόνο την πρώτη γραμμή ή το όνομα τόχεις για πλάκα;Στην Κούμα δεν έχετε άλλους αμαρτωλούς;Έχω και δυο φωτο από το Boiling PointΠΡΟΣΟΧΗ είναι 250Κ η κάθε μια (1600Χ1250 συμπιεσμένες 40% jpg).Η πρώτη είναι αφιερωμένη στη Λάρισα.Striptease Girl El Jaguar Οι πράσινες γραμμές (εμφανίζονται όταν το επιλέξουμε στον οδηγό της κάρτας γραφικών) δείχνουν οτι σε πολύ μεγάλη ανάλυση (1600Χ1200, antialiasing 8Xs, Anisotropic filtering X16, image setting High Quality και όλα στο full μέσα από το boiling Point) ενεργοποιείται το SLI και κατανέμει το φόρτο και στις δυο κάρτες.Στα 1280Χ960 και ίδια τα υπόλοιπα δουλεύει μόνο η μια κάρτα και η απόδοση είναι ίδια ανεξάρτητα από την ανάλυση. Γι αυτό είπα σε προηγούμενο ποστ οτι το BP δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών.Το παιχνίδι παίζεται μια χαρά στα 1600Χ1200 με τις ρυθμίσεις που ανέφερα. Ίσως να οφείλεται στα 2Gb μνήμης που έχω. Πάντως δεν βρίσκω διαφορά στο gameplay με μικρότερες αναλύσεις. Τα μικρο? προβλήματα είναι τα ίδια.Είναι γεγονός οτι αποσύρεται το παιχνίδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimisballjohn Ιούλιος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Το Boiling Point με έχει απογοητεύσει διότι στον παλιό μου Η/Υ δεν επαίζε εξαιτίας των απαιτήσεων και επείδη στον καινούριο έσβηνε η οθόνη συνέχεια μετά από 20 λεπτά. Τέσπα έβαλα τους 77.72 και παίζει κανονικά αλλά το βαρέθηκα. Όσοι όμως το γουστάρουν ΠΡΟΣΕΞΤΕ: μην βάλετε τους drivers για NVIDIA 66.93 γιατί θα σας κάνει το ίδιο πράγμα να σβήνει η οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos_30 Ιούλιος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΕ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 6-7 ΠΟΤΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.