cherryman Ιούνιος 8, 2005 #101 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Παιδιά λίγη ηρεμία, αν προσέξετε τα ποστ του greekfragma θα δείτε πως ακόμα περιμένει απαντήσεις από κάποια μαγαζιά. Δεν αναφέρει πουθενά πως τελείωσε το θέμα ομαδική. Αν έχετε την καλοσύνη μην ποστάρετε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό το θέμα και με τα συγκεκριμένα ηχεία.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 11, 2005 #102 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Το θέμα δλδ έχε ι λήξει τώρα? ή περιμένουμε κάποια ακόμη απάντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 11, 2005 #103 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αν κοιταξεις το παραπανω ποστ θα δεις οτι περιμενουμε μια απαντηση. Προφανως αν λεω αν ακυρωθει η παραπανω παραγγελια αφου ειμαστε τοσα ατομα που ψαχνουμε για ηχεια ισως γινει κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 11, 2005 #104 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αν αλλαξει το μοντελο τοτε αναγκαστικα αλλαζει και το αγοραστικο κοινο. Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει αλλο σετ 5,1 , γνωστου κατασκευαστη, 200-300 W RMS κατω των 200 οποτε δεν ειναι δυνατον να ενδιαφερονται τα ιδια ατομα. Επομενως μενει να αφησουμε τον fragma να κανει οτι μπορει ωστε να εξυπηρετηθουμε ολοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 11, 2005 Author #105 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 περιμενω απαντηση απο 3 καταστηματα........και τα 3 ψαχνουν για εισαγωγη εκτος ευρωπης.μολις θα εχω περισσοτερα θα σας πω.παντως μην νομιζετε οτι το παρατησα το θεμα επειδη δεν ποσταρω τελευταια στο εν λογω θρεντ......απλα περιμενω χειροπιαστα πραγματα πανω στα οποια να μπορουμε να μιλησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 11, 2005 #106 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Ωραίος ρε man προχώρα σε θέλει όλη η χώρα(λέμε τώρα....το thelab στανταρ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2005 Author #107 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 ----------------------κυριες και κυριοι εχουμε τα τελικα αποτελεσματα--------------- _______________________(το φακελο παρακαλω)_______________________ Τα Ζ-5300 εχουν εξαντληθει απο παντου και δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρουμε πουθενα πλεον εκτος αμα κανουμε απευθειας παραγγελια απο την ΛΟΤΖΗ για Ελλαδα. δεν στεναχωριεμαι ομως και δεν πρεπει ουτε και σεις γιατι εχουμε καλα νεα για οποιον μπορει να περιμενει 2μηνες περιπου. εχω διασταυρωσει τα εξης καλα νεα :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ''μεσα στον επομενο μηνα η ΛΟΤΖΗ θα παρουσιασει το νεο μοντελο των 5.1 το οποιο θα ειναι στα βατ των 5300 θα ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ 5500 και θα εχουν τιμη των 5300'' :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: οποτε πουλακια μου μιας και ερχεται καλοκαιρι και οι περισσοτεροι θα την κανουμε απο τα πισια μας προτεινω να περιμενουμε να παρουμε κατι πολυ καλυτερο απο αρχες σεπτεμβρη και μαλιστα απο ελλαδα μιας και θα υπαρχουν σε ΟΛΑ τα μαγαζια.......ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:clap: Υ.Γ.θα προσπαθησω να μαθω λεπτομερειες για τα καινουρια ηχεια (βατ/εμφανιση/κλπ κλπ) και οταν εχω κατι θα επανελθω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 17, 2005 #108 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Οταν λες "τιμη των 5300" εννοεις αυτη που βρισκει ο μπαρμπα-σκρουτζ ~280 ή αυτη που ειχαν προτου εξαφανιστουν δηλ ~150 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2005 Author #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από tasosmos [Σήμερα, στις 22:37] Οταν λες "τιμη των 5300" εννοεις αυτη που βρισκει ο μπαρμπα-σκρουτζ ~280 ή αυτη που ειχαν προτου εξαφανιστουν δηλ ~150 ? 280-300 θα κανουν τα 5500 σιγουρα μετα το καλοκαιρι(αυτη τη στιγμη κανουν 330-350)......οποτε δεν βρισκω λογο γιατι τα νεα 5.1 με την ισχυ των 5300 να μην ερθουν στα 170-200ευρω........εγω εκει υπολογιζω την τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 17, 2005 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 καλη φαση...να μπει και κανα φραγκο στην παντα να το σιγουρεψουμε...μπραβο γιωργο και σ'ευχαριστουμε... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 18, 2005 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=305679&cks=SPC29 κομματια ακομα στα 180 ευρωhttp://www.rankhour.com/product_view.php?category_id=29&product_id=1481&partner=shopzilla175 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Ιούνιος 18, 2005 #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Καλη ιδεα να περιμενουμε για τα καινουρια.Ας ελπισουμε να μην τα 'φανε' ολα τα κομματια μολις κυκλοφορισουν και τρεχουμε παλι!!!:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 :OT: Έχει αποθήκη η logitech στο μοσχάτο?Πέρασα της προάλλες και είδα μια απόθηκη γεμάτη με κούτες logitech. Έμεινα μλκς...:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 18, 2005 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired :OT: Έχει αποθήκη η logitech στο μοσχάτο?Πέρασα της προάλλες και είδα μια απόθηκη γεμάτη με κούτες logitech. Έμεινα μλκς...:OT: TΙ logitech !?!?!? 5300???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 18, 2005 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 TΙ logitech !?!?!? 5300???? Ήταν γκρι κουτιά. Μάλλον ήταν βιομηχανικά και όχι retail. Απλά έγραφαν logitech με τα γνωστά γράμματα και το λογότυπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Ιούνιος 19, 2005 #116 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 TΙ logitech !?!?!? 5300???? Αρχική απάντηση από totally_wired :OT: Έχει αποθήκη η logitech στο μοσχάτο?Πέρασα της προάλλες και είδα μια απόθηκη γεμάτη με κούτες logitech. Έμεινα μλκς...:OT: DESPEC SA... διανομέας είναι, όχι η ίδια η Logitech.... και αυτά που είδες σε γκρί κουτιά είναι 99.99% τα Logitech Black Label προϊόντα, τα φτηνά OEM δηλαδή της Logitech.. σημ.. Η Logitech κυκλοφορεί σε retail, OEM, black label ενώ για πιο φτηνά ακόμη μπορεί κανείς να πάρει Labtec που ειναι ή τμήμα της Logitech ή προϊόντα από το ίδιο -κινέζικο- εργοστάσιο με άλλη μάρκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 19, 2005 #117 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από oktech DESPEC SA... διανομέας είναι, όχι η ίδια η Logitech.... και αυτά που είδες σε γκρί κουτιά είναι 99.99% τα Logitech Black Label προϊόντα, τα φτηνά OEM δηλαδή της Logitech.. σημ.. Η Logitech κυκλοφορεί σε retail, OEM, black label ενώ για πιο φτηνά ακόμη μπορεί κανείς να πάρει Labtec που ειναι ή τμήμα της Logitech ή προϊόντα από το ίδιο -κινέζικο- εργοστάσιο με άλλη μάρκα... Οπότε είδα καλά!!! Ε προφανός και θα ήταν διανομέας...Την τετάρτη που θα ξαναπεράσω θα ρίξω καμία ματία... Λέτε να έχει πέσει κανένα ποντίκι? Θα βάλω φάκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 20, 2005 Author #118 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [18-06-2005 21:05] http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=305679&cks=SPC 29 κομματια ακομα στα 180 ευρω τα μεταφορικα ομως απο αγγλια θα μας πανε τα ηχεια στα 200+ευρω........ εκτος και αν παιξει κανα καλο κονε(το οποιο εχω αρχισει να ψαχνω εδω και 10λεπτα) τι λετε παιδια?εγω ειμαι σε τρομερο διλλημα μιας και θα ξεκινησει το νεο μοντελο το οποιο θα ειναι και digital.......... απο τη μια δεν ξερουμε επακριβως τιμη για τα νεα 5.1 απο την αλλη 180 χωρις μεταφορικα μου φαινονται πολλα.......θα κοταξω να δω τι μπορω να κανω..........παντως να ξερετε οτι θα μπλεξουμε με λιρα-ευρω.......δεν θα ειναι τοσο απλα τα πραγματα αν ηταν σε χωρα με ευρω και οχι με δικο τους νομισμα........ δωστε μου τη σημερινη μερα περιθωριο να μιλησω με τα κονε μου να δω μπας και μπορεσω να κατασταλαξουμε σε μια τιμη απο το εν λογω μαγαζι μαζι με μεταφορικα και τα ξαναλεμε ελπιζω συντομα...... μου τη σπανε οταν συμβαινουν τετοια τελευταια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούνιος 20, 2005 #119 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Όταν λέμε ψηφιακά τί ακριβώς εννοούμε; Σύνδεση με οπτική ίνα; Εγώ πάντως προτιμώ να περιμένω για τα καινούρια, εφόσον θα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα θα είναι και πιο εύκολο να τα βρούμε σε καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 20, 2005 #120 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Εγω ενα καταστημα εδωσα μαν δεν χρειαζεται να αρχισεις τηλεφωνα κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.