Jump to content

Ομαδική Παραγγελία LOGITECH 5300--(UPDATE-final)--

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

:dots: απο οτι φαινεται θα ποσταρω οταν θα τα εχω ετοιμα ολα και οποιος γουσταρει μου λεει.......μεχρι τοτες αδικα θα γραφω σε αυτο το θρεντ:dots:

greekfragma εσύ έχεις τον πρώτο λόγο. Απλά εμείς συζητάμε τις εναλλακτικές τώρα που είμαστε ζεστοί.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 23:29]

greekfragma εσύ έχεις τον πρώτο λόγο. Απλά εμείς συζητάμε τις εναλλακτικές τώρα που είμαστε ζεστοί.

και γω ζεστος ειμαι.........μην πω καρβουνιασμενος με τοσα τηλεφωνα και συνεννοησεις που εχω ριξει......αλλα γιατι να μην κανετε λιγακι υπομονη δεν μπορω να καταλαβω........ειμαι σιγουρος οτι πιο πολυ απο μενα τα ηχεια δεν τα θελει κανεις σας(εγω ΜΟΝΟ για αυτα ψηνομαι.......λεφτα για 5500 δεν εχω και το θρεντ λεει για τιτλο 5300........απο τη στιγμη λοιπον που ακομα ειμαστε σε αναμονη δεν βλεπω λογο να συζηταμε για creative κλπ.......

μπορει αυριο να σας πω οτι τα βρηκαμε και τα 16 κομματια και σε καλη τιμη......:nerd:

Δεν χρείαζεται να μας πεις ούτε πόσα βγάζεις ούτε πόσα χάνεις. Εδώ απλά είπες μια μπούρδα με ήφος 1000 καρδιναλίων. Δικαίωμα σου να τα μπαλώσεις όπως νομίζεις. (Η τιμή ήταν για ένα τεμάχιο, είναι 1.3% πιο φθηνός είναι 35% πιο ακριβώς και άλλα παρόμοια)

Όσο αφορά την τιμιότητα σου θα σου πω τι μου έλεγε ο παππούς.

Ότι έμπορος και τίμιος δεν πάνε πότε μαζί. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό γιατί απλά έχω συναντήσει τίμιους εμπόρους. Αλλά όμως τον χαρακτηρισμό τίμιος δεν τον έχεις, τον αποκτάς με την παρουσία σου στην αγορά. Τα μικρά μαγαζάκια ζουν από το καλό όνομα. Τα μεγάλα ζούν απλά από το όνομα.

Αρχική απάντηση από oktech

Τί κάνω ο άτιμος για να βάλω πελάτη στο κατάστημα :) :) :):D :D :D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::rofl: :rofl: :rofl:

Γενικά πέρα από όλα οι users του thelab αγοράζουν πάρα πολλά πράγματα και συνέχεια. Όχι μόνο για τους εαυτούς τους άλλα και για τα μηχανιμάτα φίλων και γνωστών που περνάν από τα χέρια τους. Το κέρδος από τους lampites δεν το έχεις από μια εισαγωγή που κάνεις γιαυτούς αλλά από το όνομα που αφήνει η συνεργασία αυτή. Εάν ψάξεις το forum είναι γεμάτο από παραδείγματα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

και γω ζεστος ειμαι.........μην πω καρβουνιασμενος με τοσα τηλεφωνα και συνεννοησεις που εχω ριξει......αλλα γιατι να μην κανετε λιγακι υπομονη δεν μπορω να καταλαβω........ειμαι σιγουρος οτι πιο πολυ απο μενα τα ηχεια δεν τα θελει κανεις σας(εγω ΜΟΝΟ για αυτα ψηνομαι.......λεφτα για 5500 δεν εχω και το θρεντ λεει για τιτλο 5300........απο τη στιγμη λοιπον που ακομα ειμαστε σε αναμονη δεν βλεπω λογο να συζηταμε για creative κλπ.......

μπορει αυριο να σας πω οτι τα βρηκαμε και τα 16 κομματια και σε καλη τιμη......:nerd:

εχει δικιο ο Γιωργος ρε παιδια!αυτος ψαχνει για να δει τι θα γινει με την παραγγελεια των 5300

και εδω περα ο καθενας λεει για τα ηχεια που του αρεσουν!

το θεμα ειναι να βρουμε αυτα που εχουν και καλη τιμη και δεν εχουν απο 250+++++++!!!

δεν το λεω αυτο για να παρεξηγηθω με κανεναν!οκ παιδες!?

Ε ωραια εγω δινω 280+ φπα τα 5500 και δεν χρειαστηκε καν να παρω τηλ quest .

Αλλα logi απο Ιντερσετ πρωτη φορα.

Περα απο την πλακα εχω σταματησει να ασχολουμε με τις χονδρικες.

Δεν ξερω τι παιζετε με την διαθεσιμοτητα της logi ελλαδα αλλα αυτοι που φερνουν σε καλες τιμες logi ειναι οι παρακατω

oktabit 6067100

quest 2310803333

despec www.despec.gr

centric multimedia www.centric.gr

Ελπιζω να βοηθαω.

Δεν ξερω τι παιζετε με την διαθεσιμοτητα της logi ελλαδα αλλα αυτοι που φερνουν σε καλες τιμες logi ειναι οι παρακατω

oktabit 6067100

quest 2310803333

despec www.despec.gr

centric multimedia www.centric.gr

Ελπιζω να βοηθαω.

Απο μια γρηγορη ματια που εριξα τα ειχε αλλα δεν ξερω σε τι ποσοτητες θα εχει και αν θα εχει!!!

Oχι αυτα βρε.Πηγαινε στα φθηνα της creative.20ε παραπανω εχουν και ειναι καλα.Τα εχω ακουσει...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 13:36]

Oχι αυτα βρε.Πηγαινε στα φθηνα της creative.20ε παραπανω εχουν και ειναι καλα.Τα εχω ακουσει...

Γιατί ρε σεις????? Δεν θα ακούγετε καλά σε ένα μικρό δωμάτιο?????

Έχουν και ξεχωριστό ενισχυτή;) δεν ξέρω είμαι σε δίλημμα:( Τα έχει κανείς αυτά και δεν είναι ικανοποιημένος?)

Πιστεύω ότι 25W RMS για ένα δωμάτιο 4m X 2m X 3m είναι καλά εσείς τι λέτε?????

Τώρα εντάξει και να χαλάσουν 2 χρόνια εγγύηση έχει, και από την άλλη είναι και κομψά,και εύχρηστα με ξεχωριστό ενισχυτή,και φθηνά, εγώ είμαι σχεδόν έτοιμος να τα πάρω,απλά να μου πείτε αν υπάρχει κανείς που να είναι δυσαρεστημένος από αυτά....

ποιοτητα δεν εχουν καλη ρε συ!

τελος παντων!αυτο το thead εχει ανοιξει για ενα σκοπο ρε σεις!

δεν εχει ανοιξει για να ρωταει ο καθενας ποια ηχεια θα παρει αν ειναι καλα!

δεν γινεται να το αφησουμε οπως ειναι το θεμα και οτι αλλη ερωτηση

υπαρχει ας την κανουμε αλλου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.