greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 το θρεντακι το φτιαχνω για να μαζευτουμε οσοι ενδιαφερεστε για τα ηχεια 5300 της Logitech:cool: το αρχικο θεμα για τα ηχεια μπορειτε να το βρειτε εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16058 Ακομα δεν ξερουμε τιποτα για τιμη.Πειτε αρχικα ποσοι ψηνεστε για την αγορα τους. Αναλογα τον αριθμο των κομματιων θα ποσταρω και την τιμη που συννενοηθηκα και ξαναλετε οσοι θελετε 100%. (υπαρχει το ενδεχομενο η παραγγελια να γινει απο ελλαδα και οχι απο νοματικα-μη ρωτατε λεπτομερειες/ας μαζευτουμε πρωτα και βλεπουμε τι μας συμφερει) Υ.Γ.λογικα οσοι περισσοτεροι ειμαστε τοσο χαμηλοτερη τιμη και πιο σιγουρη η παραγγελια(αυτονοητο βεβαια) ελα παμεεεεεεεεεεεεεε:clap: :banging: :clap: το 1ο κομματι δικο μου:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Ισως παραγγειλεις 1 και για μενα, μολις τακτοποιησω ενα rma... βεβαια μπορεις να παραγγειλεις 2-3 παραπανω και να τα πουλησεις Ελλαδα με κερδος λολ! :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 γιωργη υπολογισε με κι εμενα...για αποφυγη παρεξηγησης δεν ειμαι σιγουρος για την αγορα...αν την περιοδο που γινει η ομαδικη το σηκωνει η τσεπη μου ειμαι μεσα...μου τρεχουν τα σαλια οποτε τα βλεπω αυτα τα ηχειακια..ειμαι με inspire 5.1 τωρα και καταλαβαινετε...ποσο ειναι η αρχικη τους τιμη στο νοματικα?εψαξα στο site αλλα δεν βρηκα τα συγκεκριμενα ηχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Εγω ψηνομαι αλλα οπως ακουστηκε παραπανω εχει τεραστια σημασια η τιμη και ο χρονος της παραγγελιας. Αρκετα καλα μου φαινονται σαν ηχεια και σε μικρο δωματιο δε νομιζω να χρειαζεται παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάϊος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Εγώ είμαι μέσα μόνο αν η τιμή είναι πολύ καλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 και εγώ ψήνομαι έκανα και subscribe το θέμα για να μην χαθούμε.Γι πότε το σκέφτεστε? Πειράζει αν το αποφασίσουμ όλοι μαζί αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Εγώ πάντως ψήνομαι! Αρκεί να μάθουμε πρώτα τιμούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Και γω ειμαι μεσα, αλλα μονο αν μαθουμε πρωτα τιμη και αν το σηκωνει η τσεπη μου τοτε.Το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι οτι δεν εχουν ψηφιακη ρε γμτ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Μάϊος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Βαλε δυο απο ολα και εδω!!!:jump1: :jump1: αλλα να μαθουμε πρωτα τιμη και αν το σηκωνει η τσεπη μας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Μάϊος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 2 κομματια γιατι ενδιαφερεται και ενα φιλαρακι!!! Ενημερωσε μας για τιμη για να ξερουμε αν θα την αντεξουμε!! :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από spresv Και γω ειμαι μεσα, αλλα μονο αν μαθουμε πρωτα τιμη και αν το σηκωνει η τσεπη μου τοτε. Το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι οτι δεν εχουν ψηφιακη ρε γμτ.... Tι να την κάνεις εγώ τόσα χρόνια με τα Τ5400 με αναλογική μια χαρά είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάϊος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 15 ευρω μεταφορικα εννοεις για αθηνα ή συνολικα για αποστολη στο σπιτι του καθενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 31, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- 15 ευρω μεταφορικα εννοεις για αθηνα ή συνολικα για αποστολη στο σπιτι του καθενος? Αλλα 5-10ε το πολυ για μεταφορικη(φορτηγο) απο Αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Πωπω τι ταράκουλο θα πάθει τώρα ο φράγμας!!! (ξέρει αυτός...)Λέω και γώ να πάρω από δαύτα.....το σκέφτομαι καιρό να πάρω ηχεία και είναι καλή φάση αν πάρουμε καλή τιμούλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 31, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Λοιπόν και εγώ θέλω ηχεία, έψαχνα καιρό και αυτα μου φαίνετε είναι αρκετά καλά,με χαλάει μόνο το remote:( Βάλε με και εμένα μέσα άλλά όπως όλοι λένε... Όπως ο Χαρης ...αν την περιοδο που γινει η ομαδικη το σηκωνει η τσεπη μου ειμαι μεσα... Όπως ο Daywalker Ενημερωσε μας για τιμη για να ξερουμε αν θα την αντεξουμε!! κ.α.Υ.Γ. Αν η τιμή δεν είναι ικανοποιητική και δεν σήκώνει και η τσέπη ακυρώνω (όχι τπτ άλλο αλλά να μην γίνει και καμία παρεξήγηση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 31, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 βαλε και εμενα στη λιστα Γιωργο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 31, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Χαλαρά θα μας τα φέρουν με container..Να σου πω... Δεν παίρνει το e-shop ενα τηλ μπας και θέλει να του κάνεις καμιά εισαγωγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Μάϊος 31, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 nomatica θα τα έχουν σε καλή τιμή?Μήπως να ψάχναμε καμια πιο μακρινή λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Πιο μακρινη? Αλλα τα μεταφορικα? Τελωνία....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Ναι, ειμαι σιγουρος οτι ενα container με τουλαχιστον 10 κιβωτια που ζυγιζουν τουλαχιστον 5 κιλα το κα8ενα θα περασει απαρατηρητο :D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.