ARK Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Θέλω να κάνω format.Βάζω στα BIOSνα κάνει boot cdrom.Βάζω το cd winXP και πατάω ένα key για να ξεκινήση εγκατάσταση ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ WINDOWS.Τι φταίει ?Μήπως επειδή το πληκτρολόγιό μου είναι ασύρματο και ενεργοποιείται αργοτερα ή τι?
Black_Maba Μάϊος 30, 2005 #2 Μάϊος 30, 2005 Δοκιμασε να βαλεις την infrared βαση του πληκτρολογιου σε usb 1.0 θυρα και να ενεργοποιησεις κ απο το bios την επιλογη "usb keyboard support".
ARK Μάϊος 30, 2005 Author #3 Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Black_Maba Δοκιμασε να βαλεις την infrared βαση του πληκτρολογιου σε usb 1.0 θυρα και να ενεργοποιησεις κ απο το bios την επιλογη "usb keyboard support". Τα έκανα αλλά τίποτα.Τώρα παρατήρησα ότι εκεί που λέει να πατήσω ένα key για να κάνει boot απο cdrom γράφειcannot boot of cdrom.Τι έγινε γαμώτο. Κάθε μήνα έκαν format ωρίς κανένα πρόβλημα.
ARK Μάϊος 30, 2005 Author #5 Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Για δοκιμασε απο αλλο cd των windows Ναι, απο άλλο bootαρε, αλλά αυτό το άλλο δεν έχει ενσωματωμένο sp2. Hδη έκαν φορματ και αυτή την στιγμή έχω περάσει μόνο τα windows. Eχω το sp1 χωριστά αλλά δεν έχω το προγρ.... κλπ για να τα περάσω
ARK Μάϊος 30, 2005 Author #6 Μάϊος 30, 2005 '\\Eχω το sp1 χωριστά αλλά δεν έχω το προγρ.... κλπ για να τα περάσω\\Μπορεί κανείς να βοηθήσει prive (email) να εγκαταστήσω το SP1 ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.