Cartman1416003173 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 http://www.aceshardware.com/forums/read_post.jsp?id=115131596&forumid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Εναν τετοιο νταβα πανω απ το κεφαλι μου ειναι το τελευταιο που θα θελα... ..οσο εχουμε τα mp3 ομως δεν εχουμε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 τον ειχαν και οι πρωτοι P-III, μονο που υπηρχε η δυνατοτητα να απενεργοποιηθει απο το BIOS/για να ειμαι ακριβης ειχαν εναν serial που θα τον χρησιμοποιουσαν για λογους ασφαλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Βαγγελη δεν ειναι το ιδιο, το λινκ μιλαει για DRMΤα Vodafone live! που εχουν DRM, δεν βαζουν αρχειο mp3 σε ringtone αν δεν ειναι copyrighted απο την vodafone (ή καπως ετσι τλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ναι, και όταν θα κάνω εγώ το cd μου mp3 θα του περνάω και drm...τα χουμε παίξει μου φαίνεται... δεν κοιτάνε να γράψουνε κάνα τραγούδι, το drm τους έφαγε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Μάϊος 31, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Είχα μια συζήτηση χτες με άνθρωπο της Intel από Γερμανία και αυτό που αναφέρθηκε στο Internet δεν ισχύει. Δε πρόκειται για DRM αλλά για μια τεχνολογία που επιτρέπει σε video-on-demand ταινίες να μπορούν να παίξουν μέσω του υπολογιστή σε τηλεόραση με απόλυτη ασφάλεια για την ταινία (να μη μπορεί να τη γράψει κάποιος σε βίντεο/DVD από την έξοδο TV του PC). Για εμάς δεν έχει καμμία σημασία καθώς... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ VOD (VIDEO-ON DEMAND). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.