GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 LAN PARTY UT RD480 DR PROMISE PDC40719-GP SATAII RAID DFI NF3 ultra-D 939 AGP Για LGA775(Ας μην ναοιγω αλλο θεμα..ε?) Kαι εδω ο παραδεισος μαζεμενος.... ολα αυτα ειναι απο την computex στην taiwan....! Το rd 482 που ειναι γραμμενο σε μερικες μητρικες σημαινει οτι ειναι MVP enabled....δηλαδη dual ati's..... εδω ακομα μερικες φωτογραφιες απο την computex.... http://www.firingsquad.com/media/article_images.asp?fs_article_id=1666&page=1
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #2 Μάϊος 30, 2005 H γνωστη ψυκτρα με το ανεμιστηρακι της dfi ψυχει το Northbridge της ati...το αλλο διπλα το μαυρο τι ψυχει ακριβως?
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #3 Μάϊος 30, 2005 αν λες για την προτελευταια εικονα ειναι η θηκη για το cpu aka socket...
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #4 Μάϊος 30, 2005 Thanx Βασιλη! Παρατηρησεις: - Καμια δεν πρεπει να δινει πανω απο 3.2 στις μνημες, αφου το πολυ-jumper της nf4 δεν την εχει καμια -Η LAN PARTY UT RD480 DR εχει λιγο χαλια σχεδιασμο ή μου φαινεται; ΧP-120 δε νομιζω οτι θα μπει χωρις να κλεινει την πανω PCIE, παντως εκει που ειναι οι μνημες ισως κρυωνουν καλυτερα απο τα φανς που βγαζουν αερα απο το κουτι... -DFI NF3 ultra-D 939 AGP: Next year Πολυ απλη ειναι σε σχεση με τα αλλα! btw, τι φαν ειναι αυτο; lol! -NF4I: :devil: inside! 2 chipset? Χμμμ... φανταζομουν ενα! Το πανω εχει τεραστια ψυχτρα.. περιεργο... αφου οι D ειναι πολυ κρυοι επεξεργαστες ... πολλα caps δεν εχει γυρω γυρω απο το socket?
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #5 Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Thanx Βασιλη! Παρατηρησεις: - Καμια δεν πρεπει να δινει πανω απο 3.2 στις μνημες, αφου το πολυ-jumper της nf4 δεν την εχει καμια -Η LAN PARTY UT RD480 DR εχει λιγο χαλια σχεδιασμο ή μου φαινεται; ΧP-120 δε νομιζω οτι θα μπει χωρις να κλεινει την πανω PCIE, παντως εκει που ειναι οι μνημες ισως κρυωνουν καλυτερα απο τα φανς που βγαζουν αερα απο το κουτι... -DFI NF3 ultra-D 939 AGP: Next year Πολυ απλη ειναι σε σχεση με τα αλλα! btw, τι φαν ειναι αυτο; lol! -NF4I: :devil: inside! 2 chipset? Χμμμ... φανταζομουν ενα! Το πανω εχει τεραστια ψυχτρα.. περιεργο... αφου οι D ειναι πολυ κρυοι επεξεργαστες ... πολλα caps δεν εχει γυρω γυρω απο το socket? 1)Ακουγεται πως θα παιρνει συνεχεια απο την 5αρα ρευμα...! 2)δεν εχω δει XP-120 απο κοντα....αλλα τοσο τεραστια ειναι? 3).....EDIT:τωρα το προσεξα καλα... 4)lol....ε αρκετα...
chroma Μάϊος 30, 2005 #6 Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 H γνωστη ψυκτρα με το ανεμιστηρακι της dfi ψυχει το Northbridge της ati...το αλλο διπλα το μαυρο τι ψυχει ακριβως? Το κάτω γιοφύρι aka southbridge.Η NF3 939 περισσότερο φέρνει σε 754, μάλλον δεν ήθελαν να χαλάσουν τις καλές πωλήσεις της NF4.
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #7 Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 H γνωστη ψυκτρα με το ανεμιστηρακι της dfi ψυχει το Northbridge της ati...το αλλο διπλα το μαυρο τι ψυχει ακριβως? Αρχική απάντηση από chroma Το κάτω γιοφύρι aka southbridge. Η NF3 939 περισσότερο φέρνει σε 754, μάλλον δεν ήθελαν να χαλάσουν τις καλές πωλήσεις της NF4. lol.....τωρα το ειδα...νομιζα οτι ρωτουσες για το lga775....ειμαι για
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #8 Μάϊος 30, 2005 Καλα ηταν αναγκαιο να φτιαξουν και southbridge?Δεν μπορουσαν να τα βαλουν ολα στο northy?Αντε να δουμε..παντως η μαυρη μητρικη της ΑΤΙ που ποσταρες( Ati Crossfire) μ'αρεσει πολυ σε σχεση με την DFI!!!
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #9 Μάϊος 30, 2005 ΑΤΙ powered Fan στο NF3? btw ATT γραφει πανω! ΕΔΙΤ: Αυτο για την 5αρα που το ακουσες; Πολυ χλωμο μαν.....
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #10 Μάϊος 30, 2005 Ναι...τωρα ειδα το Τ και οχι το Ι....λαθος μου..(κατι εχω παθει σημερα).. http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=64260 ετσι ακουγεται για την 5αρα....απλα ''ακουγεται'' τιποτα παραπανω....αλλα δεν νομιζω αφου στις προηγουμενες μητρικες της ειχε δωσει μεχρι 4V τωρα να το κοψει....εκτος και εκανε καμια συμβαση με την ocz ή ton Hipro......
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #11 Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ναι...τωρα ειδα το Τ και οχι το Ι....λαθος μου..(κατι εχω παθει σημερα).. http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=64260 ετσι ακουγεται για την 5αρα....απλα ''ακουγεται'' τιποτα παραπανω....αλλα δεν νομιζω αφου στις προηγουμενες μητρικες της ειχε δωσει μεχρι 4V τωρα να το κοψει....εκτος και εκανε καμια συμβαση με την ocz ή ton Hipro...... Οτι θελουν γραφουν...... Δεν παιζει να παιρνει απο την 5αρα μονιμα, θα τιναχτουν ολα στον αερα σε default καταστασεις....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.