Jump to content

ΜΝΗΜΗ RAM TDR

sath

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:51]

Α, για αυτό τις έλεγαν έτσι: TelonaginoD(D)R :p

Xαχαχαχαχα...πολυ καλο.Καποιο λαθος εχει γινει!Κοιτα στις πωλησεις του Thelab ή σε κανενα fleamarket για καλες τιμες!

Αρχική απάντηση από fantacid

πριν τις ddr ηταν οι sdram, edo ram

tdr δε θυμαμε!

εγω οσο και να εψαξα δεν βρηκα ουτε στο γοογλε σπεκς τους.....μονο με Gforce 5700tdr μπερδευοταν συνεχειa και εβγαζε αποτελεσματα.....

Δεν μπορεί υπήρχαν αφού και σε ένα μαγαζί της Πάτρας που είχε ρωτήση κάποιος γνωστός μου πουλούσαν και μάλιστα αρκετά ακριβά καθώς όπως είπαν δεν βγαίνουνπλέον.

Μήπως σας λέει κάτι η ram vm γιατί μπορεί να λέγεται και έτσι??

τα έχεις μπλέξει λίγο....

προφανώς τελικά αναφέρεσαι σε SDRAM

η VM είναι μάρκα (από τις ''φθηνές'')

ΥΓ1: Εκτός αν στην Πάτρα η Intel είχε προβεί σε μυστικό beta testing της νέας super τεχνολογίας TDR:p )

ΥΓ2: Βρε μπας και μιλάς για μηχανάκι (aka Yamaha TDR - btw: φοβερό μηχανάκι!)

:flower:

Αρχική απάντηση από sath

Δεν μπορεί υπήρχαν αφού και σε ένα μαγαζί της Πάτρας που είχε ρωτήση κάποιος γνωστός μου πουλούσαν και μάλιστα αρκετά ακριβά καθώς όπως είπαν δεν βγαίνουνπλέον.

Μήπως σας λέει κάτι η ram vm γιατί μπορεί να λέγεται και έτσι??

εχεις φωτο?Ξερεις απο τι αποτελειται το υπολοιπo pc?Εννοω motherboard,cpu κτλ κυλ

Φώτο δεν έχω, έχει επεξεργαστή 1,7 pentium, motherboard msi, ram 180 mb [μαλλον sdram δεν ξέρω τα έχω μπερδέψει λίγο], κάρτα γραφικώ geforce2. Θέλετε τπτ άλλο???

Αρχική απάντηση από sath

[μαλλον sddr δεν ξέρω τα έχω μπερδέψει λίγο]

δεν το κάνουμε STDDR να είμαστε ΟΚ όλοι; :p

χωρίς πλάκα, για να σου απαντήσουμε χρειάζεται να μας πεις ακριβές μοντέλο μητρικής

μάλλον τελικά για RDRAM (aka Rambus) την κόβω την ιστορία....

Αρχική απάντηση από SlotKiller

α καταλαβα..... λεγε με 845!

από που προέκυψε αυτό ?????

Αρχική απάντηση από sath

Φώτο δεν έχω, έχει επεξεργαστή 1,7 pentium, motherboard msi, ram 180 mb [μαλλον sddr δεν ξέρω τα έχω μπερδέψει λίγο], κάρτα γραφικώ geforce2

motherboard msi...αλλα τι msi?ξερεις και το υπολοιπο του ονοματος?

Αρχική απάντηση από spc

δεν το κάνουμε STDDR να είμαστε ΟΚ όλοι; :p

χωρίς πλάκα, για να σου απαντήσουμε χρειάζεται να μας πεις ακριβές μοντέλο μητρικής

μάλλον τελικά για RDRAM (aka Rambus) την κόβω την ιστορία....

από που προέκυψε αυτό ?????

Καλα ασε τις RDRAM εσυ και ψαξε για κανενα venice:P :p :P :p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Παιζω με τις πιθανοτητες 845>850! :hehe::hehe:

Καλα ασε τις RDRAM εσυ και ψαξε για κανενα venice:P :p :P :p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

έγω έψαξα και βρήκα άλλα δεν φταίω εγώ που μερικοί φαφούτηδες ψάχνουν για Venice 1300+ με 15 :tongue:

Παιζω με τις πιθανοτητες 845>850! :hehe::hehe:

Δεν παίζουν με την αγωνία του άλλου φίλε μου! Αν ξέρουμε μιλάμε με επιχειρήματα! Αλλιώς μόκο! Γκέγκε; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.