Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Παιδια εχουν κανει λαθος στο Πλαισιο ή η μοναδικη μητρικη με NForce4 και Dual Chanelπου εχουν ειναι η A8N SLI Deluxe ? Ρωταω γιατι θελω κατι λιγο πιο value και με προβληματισε,ριξτε μια ματια να πειτε http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1034&Nav_Section_Id=1032&Catalog_Id=1&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Κατσε θες nf4 ή nf4 SLI?Εγω βλεπω τις ASUS SLI(απλη και deluxe),καθως και chaintech(απλη και ultra) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάϊος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Βασικα ειχα υποψιν μου την VNF4 Ultra Γιατι Sli δεν μου χρειαζεται ,αλλα μου φαινεται περιεργο που στα specs δεν γραφει dual ddr και στην φοτο οι υποδοχες των καρτων μνημηςειναι του ιδιου χρωματος κατι που υποδηλωνει οτι δεν δουλευουνε σε dual , και γενικα ολα τα mobos του πλαισιου σε pcie δεν βλεπω να εχουν dual εκτοσ απο το Sliτο οποιο προειπα δεν μου χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Δεν υπαρχει 939 μητρικη που να μην υποστηριζει dual channel!Τωρα καταλαβα τι εννοουσες!Αυτο ισχυει για ολα τα chipset(nforce,via). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.