Jump to content

Καθαρισμός βάσης block

mitsosoft

Recommended Posts

Ετσι οπως ειχα το συστημα εκτος pc για να το δοκιμάσω για διαρροες κτλ η βάση απο το block δεν ειναι πλεον οπως ηταν οταν το πηρα. Εχει χασει την γυαλαδα και εχει ψιλομαυρισει;

Πως να την καθαρίσω για να είναι οκ οταν το βάλω;

Κάποιος γνωστός μου πρότεινε μια αληφί ή κατι τετοιο που βάζουν στους χαλκοσωληνες πριν του κολλησουν που τους καθαριζει για να πιασει καλα η κολα. Επισης λεει οτι δεν δημιουργει κανενα προβλημα στον χαλκο αλλα οτι απλα τον καθαριζει και γυαλίζει μετα.

Ξεχασα να αναφερω οτι το block ειναι το Silverprop SXT

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Μαλλον αυτο που σου προτεινε ο φιλος σου ηταν βορακας...σηνηθως το πουλανε σε σκονη σαν πουδρα η ειναι ετοιμες επενδυμενες οι κολλησεις με αυτο και λιωνει καθως το καις για να κολλησει....αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει....

αυτο που ψαχνεις λεγεται brasso...και γυαλιζει ολα τα μεταλλα.....

διαβασε και τα λινκ που δινει ο frost και θα καταλαβεις...

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Μαλλον αυτο που σου προτεινε ο φιλος σου ηταν βορακας...σηνηθως το πουλανε σε σκονη σαν πουδρα η ειναι ετοιμες επενδυμενες οι κολλησεις με αυτο και λιωνει καθως το καις για να κολλησει....αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει....

αυτο που ψαχνεις λεγεται brasso...και γυαλιζει ολα τα μεταλλα.....

διαβασε και τα λινκ που δινει ο frost και θα καταλαβεις...

επισεις ενα πολυ καλο ειναι το glasurit. με αρκετο τριψιμο γινετε καθρευτης

Το ξέρω για το lapping αλλά δεν θέλω να το εφαρμόσω σε ολοκαινουργιο block. Θα ξέρω το απόγευμα πως λεγεται αυτό που αναφέρω. Μην φανταστείτε οτι ειναι κάτι το υπερβολικό απλά χάθηκε η αρχική γυαλάδα. Το block δεν το έχω ουτε 10 μερες και απλά το είχα και δούλευε για κανα 2-3 μερες εκτος pc.

• 3 weeks later...

Συμφωνώ με τους περισσότερους αλλά αν θές δοκίμασε κάτι ποιο πρακτικό και δοκιμασμένο. Πάρε μιά οδοντόβουρτσα και μια οδοντόκρεμα κατα προτίμηση να έχει μέντα η κάτι τέτοιο και δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Απλά κάνει θαύματα.

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 23:00]

Συμφωνώ με τους περισσότερους αλλά αν θές δοκίμασε κάτι ποιο πρακτικό και δοκιμασμένο. Πάρε μιά οδοντόβουρτσα και μια οδοντόκρεμα κατα προτίμηση να έχει μέντα η κάτι τέτοιο και δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Απλά κάνει θαύματα.

Συμφωνώ απόλυτα:T: Απλά μετά πέρνα το κανένα χέρι listerin για καλύτερο αποτέλεσμα που διαρκεί.......:)

Αρχική απάντηση από helloween

Αρχική απάντηση από K.K

Συμφωνώ απόλυτα:T: Απλά μετά πέρνα το κανένα χέρι listerin για καλύτερο αποτέλεσμα που διαρκεί.......:)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:hmm: Νομίζω καλύτερο θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε να συμβουλευτείς τον οδοντογιατρό σου.....

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 23:53]

Δεν παίζεστε μια συμβουλή πηγα να δώσω και τελικά μου φαίνεται ότι θα σας στείλω την οδοντογιατρό μου (την Ιακωβίδου) ξέρεται εσείς:red:

Δεν την στελνεις και σε μενα... :whistling :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.