mitsosoft Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Ετσι οπως ειχα το συστημα εκτος pc για να το δοκιμάσω για διαρροες κτλ η βάση απο το block δεν ειναι πλεον οπως ηταν οταν το πηρα. Εχει χασει την γυαλαδα και εχει ψιλομαυρισει; Πως να την καθαρίσω για να είναι οκ οταν το βάλω;Κάποιος γνωστός μου πρότεινε μια αληφί ή κατι τετοιο που βάζουν στους χαλκοσωληνες πριν του κολλησουν που τους καθαριζει για να πιασει καλα η κολα. Επισης λεει οτι δεν δημιουργει κανενα προβλημα στον χαλκο αλλα οτι απλα τον καθαριζει και γυαλίζει μετα.Ξεχασα να αναφερω οτι το block ειναι το Silverprop SXTΕυχαριστω προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Lapping;) http://www.thelab.gr/reviews/Lapping_1.phphttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Μαλλον αυτο που σου προτεινε ο φιλος σου ηταν βορακας...σηνηθως το πουλανε σε σκονη σαν πουδρα η ειναι ετοιμες επενδυμενες οι κολλησεις με αυτο και λιωνει καθως το καις για να κολλησει....αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει....αυτο που ψαχνεις λεγεται brasso...και γυαλιζει ολα τα μεταλλα.....διαβασε και τα λινκ που δινει ο frost και θα καταλαβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Μαλλον αυτο που σου προτεινε ο φιλος σου ηταν βορακας...σηνηθως το πουλανε σε σκονη σαν πουδρα η ειναι ετοιμες επενδυμενες οι κολλησεις με αυτο και λιωνει καθως το καις για να κολλησει....αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει....αυτο που ψαχνεις λεγεται brasso...και γυαλιζει ολα τα μεταλλα.....διαβασε και τα λινκ που δινει ο frost και θα καταλαβεις... επισεις ενα πολυ καλο ειναι το glasurit. με αρκετο τριψιμο γινετε καθρευτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Μάϊος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Το ξέρω για το lapping αλλά δεν θέλω να το εφαρμόσω σε ολοκαινουργιο block. Θα ξέρω το απόγευμα πως λεγεται αυτό που αναφέρω. Μην φανταστείτε οτι ειναι κάτι το υπερβολικό απλά χάθηκε η αρχική γυαλάδα. Το block δεν το έχω ουτε 10 μερες και απλά το είχα και δούλευε για κανα 2-3 μερες εκτος pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ε τοτε δεν θελει τιποτα ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 με brasso θα γινει σαν καινουριο...μονο αυτο χρειαζεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Βασιλης για τοσο λιγο που εχει δουλεψει δεν πιστευω οτι χρειαζεται κατι απλως την γυαλαδα εχασε δεν θα εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Συμφωνώ με τους περισσότερους αλλά αν θές δοκίμασε κάτι ποιο πρακτικό και δοκιμασμένο. Πάρε μιά οδοντόβουρτσα και μια οδοντόκρεμα κατα προτίμηση να έχει μέντα η κάτι τέτοιο και δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Απλά κάνει θαύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιούνιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 οδοντοβουρτσα?? τον γαμσες! θα γεμισει γρατσουνιες...ασε που έχουν περασει ηδη 3 βδομαδες κ θα έχει λυσει ήδη το πρόβλημα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Ιούνιος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 23:00] Συμφωνώ με τους περισσότερους αλλά αν θές δοκίμασε κάτι ποιο πρακτικό και δοκιμασμένο. Πάρε μιά οδοντόβουρτσα και μια οδοντόκρεμα κατα προτίμηση να έχει μέντα η κάτι τέτοιο και δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Απλά κάνει θαύματα. Συμφωνώ απόλυτα Απλά μετά πέρνα το κανένα χέρι listerin για καλύτερο αποτέλεσμα που διαρκεί....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Συμφωνώ με τους περισσότερους αλλά αν θές δοκίμασε κάτι ποιο πρακτικό και δοκιμασμένο. Πάρε μιά οδοντόβουρτσα και μια οδοντόκρεμα κατα προτίμηση να έχει μέντα η κάτι τέτοιο και δοκίμασε και θα με θυμηθείς. Απλά κάνει θαύματα. Αρχική απάντηση από K.K Συμφωνώ απόλυτα Απλά μετά πέρνα το κανένα χέρι listerin για καλύτερο αποτέλεσμα που διαρκεί....... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Νομίζω καλύτερο θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε να συμβουλευτείς τον οδοντογιατρό σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούνιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Δεν παίζεστε μια συμβουλή πηγα να δώσω και τελικά μου φαίνεται ότι θα σας στείλω την οδοντογιατρό μου (την Ιακωβίδου) ξέρεται εσείς:red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 23:53] Δεν παίζεστε μια συμβουλή πηγα να δώσω και τελικά μου φαίνεται ότι θα σας στείλω την οδοντογιατρό μου (την Ιακωβίδου) ξέρεται εσείς:red: Δεν την στελνεις και σε μενα... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.