JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Ρε παιδια ξέρετε ποιες εκδόσεις Windows υποστηρίζουν Remote Desktop, συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν οι διαφορες εκδόσεις των Win2000, WinXP και Win2003Επίσης αν το PC μεσο του οποίου μπαίνω στο PC που θέλω αν δεν έχει το remote desktop connection πως θα μπώ στο PC μου , μπορώ να χρησιμοποίσω το RUN των Windows?Επίσης στο remote desktop connection ή ότι άλλο χρησιμοποιώ βάζω την IP του PC ή το όναμα που έχει στο τοπικό δύκτιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Δες εδώ, θα σε βοηθήσει αρκετά πιστεύω.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15260Για να χειριστείς windows όμως με remote desktop θα το καταφέρεις μόνο σε Windows XP, μόνο αυτά το υποστηρίζουν. Φυσικά μπορείς να τα χειριστείς από οποιαδήποτε άλλη έκδοση των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman...Για να χειριστείς windows όμως με remote desktop θα το καταφέρεις μόνο σε Windows XP, μόνο αυτά το υποστηρίζουν. Φυσικά μπορείς να τα χειριστείς από οποιαδήποτε άλλη έκδοση των windows. Και 2000/2003 server με terminal services που ειναι πιο βολικο αφου τρεχουν οσοι χρηστες θελουν ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ...καθως και απο τα NT4.0, απο οπου και ξεκινησε η ιστορια του terminal services, οποιο στα xp βαφτιστηκε remote desktop ωστε..να μην τρομαζει τοσο πολυ. (μη ξεχναμε και τον πατριαρχη των xp ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάϊος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy [Σήμερα, στις 14:04] - Επίσης αν το PC μεσο του οποίου μπαίνω στο PC που θέλω αν δεν έχει το remote desktop connection πως θα μπώ στο PC μου , μπορώ να χρησιμοποίσω το RUN των Windows?Επίσης στο remote desktop connection ή ότι άλλο χρησιμοποιώ βάζω την IP του PC ή το όναμα που έχει στο τοπικό δύκτιο? - ναι απλως δινεις τη διαδρομη και το ονομα: %SystemRoot%\System32\mstsc.exe-ναι εφοσον μιλας για lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούλιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy [30-05-2005 14:04] Ρε παιδια ξέρετε ποιες εκδόσεις Windows υποστηρίζουν Remote Desktop, συγκεκριμένα με ενδιαφέρουν οι διαφορες εκδόσεις των Win2000, WinXP και Win2003 Επίσης αν το PC μεσο του οποίου μπαίνω στο PC που θέλω αν δεν έχει το remote desktop connection πως θα μπώ στο PC μου , μπορώ να χρησιμοποίσω το RUN των Windows? Επίσης στο remote desktop connection ή ότι άλλο χρησιμοποιώ βάζω την IP του PC ή το όναμα που έχει στο τοπικό δύκτιο? ...επισης απο τα XP/2003 ...μπορεις να ξυλωσεις τον client ...καi να το δουλευεις σε ολα τα MS OS ...ειναι 2 αρχεια το "mstsc.exe" (οπως ειπε και ο zarras)...και το "mstscax.dll".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.