fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Αξίζει τον κόπο η αλλαγή των ανεμιστήρων του ηεροιψηι 6Α19 με Akasa AK-183-L2B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Κανα λινκ ισως για να δουμε τις διαφορες. Βασικα λινκ για τον Akasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 http://www.akasa.com.tw/spec/fans/spec_ak_183_l2b.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 30, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 1400rpm18db45cfm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Τον Akasa. Αν και δεν βρισκω τον λογο να αλλαξεις τους μαμισιους, αν βαλεις τον ακασα στανταρ θα εχεις θορυβο. Μπορει να ειναι σε χαμηλα dB, αλλα ηδη οι υπαρχοντες παραγουν θορυβο, λογω του φιλτρου και της γρυλιας που εχει το κουτι. Οποτε με αυτους, που μετακινουνε, πιο πολλα CFM, θα εχεις περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Το θέμα είναι αν με την ίδια ροή (έχω πάνελ ελέγχου) θα έχω λιγότερο θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 εγω παντως με το 6920 το οποιο ειναι ιδιο εσωτερικα με το δικο σου επρεπε να ριξω τις στροφες του μπροστινου ανεμιστηρα σε 500-600 για να μην τον ακουω...μετα συνειδητοποιησα οτι εφταιγε η γριλια μπροστα...κοψε την μπροστινη γριλια,και απο το μωβ πλαστικο κοψε τα εσωτερικα πλαστικα ωστε να μεινει κενος ο κυκλος...η διαφορα στον θορυβο ήταν τεραστια μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 αν κοψει την μποστηνη γριλια θα υπαρχει προβλημα?μηπως μπαινει περισοτερη σκονη?βασικα εχω και εγω το ιδιο κουτι και ο μπροστα κανει θορυβολογο γριλιας!οταν τον βγαζω απο εκει ειναι αθορυβος!εχει και το φιλτρο!κατι θα κραταει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 7, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Οταν λέμε την μπροστινή γρίλια εννοούμε στο μπροστινό εξωτερικό καπάκι or what? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο κουτί, νομίζω ότι λέει για τη λαμαρίνα με τις τρύπες πάνω στο κουτί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Ιούνιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Γενικότερα όμως αξίζει ο AKASA? Υπάρχουν στην κατηγορία του καλύτεροι και πιο αθόρυβοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Ιούνιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 τρομερό αέρα με λίγο θόρυβο. το είχα τσακώσει απο e-shop το πάσχα κ τωρα που ξαναφερε λεω να πάρω άλλους 2 ίδιους για το black ice. η ταπεινη μου γνώμη κ εμπειρία με το ανεμηστήρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 NEA: Εκοψα και απο τους 2 του κουτιού τα πλαστικό πλαίσιο.Αφαίρεσα την μπροστινή σιδερένια γρίλια.Τους έβαλα πάνω σε fan controller (hardcano 13). Τον ακασα τον έβαλα σε ΧΡ-120 στον επεξεργαστή.Φοβεροί αυτοί οι ακασα! Πολύ αθόρυβοι και δυνατοί!Δεν ξέρω αν θα πρέπει να βραχυκυκλώσω τους αισθητήρες θερμοκρασίας και πως γίνεται αυτό;;Ο μπροστά έχει 4 καλώδια και άρα και δείχνει τις στροφές του και ρυθμίζεται απο το πανελ.Ο πίσω έχει μόνο 2. Αρα δεν ρυθμίζεται;Το ίδιο ισχύει και για το φαν της κάρτας γραφικών που έχει μόνο 2 καλωδιάκια (κόκκινο-μαύρο); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.