greekfragma Μάϊος 31, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 και για του λογου το αληθες:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 31, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 08:30] εισαι 100% σιγουρος για αυτο που λες?εγω βλεπω ολοι να του δινουν 2 χρονια εγγυηση.......@orion:Αγγελε πες μας σε παρακαλω που το διαβασες αυτο και αν θες εξηγησε μας τι σημαινει πανω κατω.η τιμη παντως δεν ειναι σωστη απλα εχει να ανανεωθει καιρο.στην ελλαδα η χοντρικη τιμη για αυτα τα ηχεια την τελευταια φορα ηταν στα 140ευρω. Συγνωμη δεν ειμουν σαφης.. Το ειδα στο site που υποτιθετε το πουλαει 92$ απο αλλη πηγη προφανως δεν ισχυει κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 31, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αφου θελει εδω ο Δημαρχος Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 11:30] Tι να την κάνεις εγώ τόσα χρόνια με τα Τ5400 με αναλογική μια χαρά είμαι Και γω τοσα χρονια με την ψηφιακη στα Cambridge Soundworks Επισης μια χαρα ειμαι EDIT Βεβαια αυτα ειναι ο ευσεβης ποθος μου απο οταν θυμαμαι ηχεια, αλλα του ματς μανι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 28, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Νομίζω πως το προιόν που περιμέναμε βγήκε εδώLogitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 29, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl [Χθες, στις 15:37] Νομίζω πως το προιόν που περιμέναμε βγήκε εδώ Κρίμα που είναι ακατάλληλη εποχή για αγορές απο μένα γμτττττ............πανω στην επιστροφη ολων μας θα πεσει η κυκλοφορια στην ελλαδα δηλαδηςςςςςςς...... :devil: κυρ-αλεκο πιασε 2 απ ολα χωρις τζατζικι....:drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 29, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ξέρει κανείς τί διαφορές έχουν αυτά από τα προηγούμενα 5300; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 30, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 τις λεει το λινκ! πολυ καλα!ποτε θα γινει η αγορα που λεγαμε!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 30, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Εγώ πάλι δεν βλέπω πού λέει τις διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 30, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Μάλλον θα εννοεί το new look Πάντως μόλις έρθουν ελλάδα δεν το κόβω να μένουν σε ράφι πάνω απο βδομάδα Όλη η χώρα τα περιμένει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 31, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Μάλλον θα εννοεί το new look Ναι οι διαφωρες δεν πρεπει να εχουν να κανουν με την αποδοση τους.Παντως απο την φωτο τα καινουργια χρωματα φαινονται πιο ομορφα απο τα παλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 31, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 και αν θυμημαι κατι που λεγαμε εδω πριν λιγο καιρο μαλλον θα εχουν και digital output!δεν ειμαι σιγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.