jax7480 Μάϊος 30, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads με γειες Γιωργω!καλα!!!!!!παρα πολυ καλα!!!καλοδουδευτα! Εχω την εντυπωση οτι δεν διαβασες ουτε μια γραμμη στο thread σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 15:01] Εχω την εντυπωση οτι δεν διαβασες ουτε μια γραμμη στο thread σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 30, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Εχω την εντυπωση οτι δεν διαβασες ουτε μια γραμμη στο thread σωστα? LOL!Shi t Happens m8 George παριμενουμε εντιπωσεις απο του Psyco,παρε κανενα CD μαζι σου για μετρο συγκρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 30, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 κυρ φραγμα τα ζαχαρωνω εδω και 4-5 μηνες...αν βρεις καλη τιμη μεσα ή εξω και γινει καλυτερη με 2 κομματια πμ me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάϊος 30, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Εχω την εντυπωση οτι δεν διαβασες ουτε μια γραμμη στο thread σωστα? :D Αρχική απάντηση από SamaelGeorge παριμενουμε εντιπωσεις απο του Psyco,παρε κανενα CD μαζι σου για μετρο συγκρισης Ακόμα τον περιμένω..... μάλλον κοιμάται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma εχω ακουσει τα 5500 σε δωματιο 10 τετραγωνικων και πραγματικα δεν καθεσαι. Σε 10 τετραγωνικα ειναι τοσες πολλες οι ανακλασεις του ηχου που πραγματικα δεν ακους .... Αρχική απάντηση από greekfragmaθα ακουσω και σε λιγες ωρες και τα 5300 και θα σου πω συγκεκριμενα. (αν και για μενα τοσα RMS σε δωματιο ειναι υπεραρκετα) Δυστυχως και το δωματιο που βρησκονται τα 5300 δεν παει πισω!...Watts are never enough!!! Αρχική απάντηση από greekfragmaαπο οτι μιλησα με ατομα γνώστες πανω σε θεματα ηχου η διαφορα αναλογικου ψηφιακου ακομα βρισκεται σε υβριδικο σταδιο γιατι ειτε οι ψηφιακοι εναλλακτες δεν ειναι ακομα εξελιγμενοι ειτε γιατι η πηγη ηχου(καρτα ηχου π.χ.) δεν εχει τοσο μεγαλες δυνατοτητες. γενικα το να παρει καποιος ενα ψηφιακο πολυκαναλο σετακι αξιζει μονο εαν και η πηγη ειναι με ψηφιακες εξοδους/επιχρυσωμενους ακροδεκτες και με πιστοποιησεις κινηματογραφου κ.α. γνωμη μου αλλα και γνωμη ειδικοτερων ειναι οτι στους υπολογιστες ακομα οι διαφορες ψηφιακων σετ και αναλογικων δεν δικαιολογουν την τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη Ειχα απο τις 5πμ μεχρι τις 8:30πμ που σου εξηγουσα αυτο: "Η ψηφιακη συνδεση μεταφερει την διαδικασια των DACs απο την καρτα στο ηχειο. Οταν (KAI MONO OTAN) τα DACs του ηχειου ειναι καλυτερα της καρτας (καλυτερο SNR) τοτε η ψηφιακη συνδεση αποδιδει, σε διαφορετικη περιπτωση ΘΑ χασεις. Τελος με την Ψηφιακη συνδεση γλητωνεις τις απολειες του καλωδιου, αλλα αν μιλαμε για ενα καλο επιχρυσομενο καλωδιο μηκους 2 μετρων, τοτε η διαφορα ειναι απειροελαχιστη και μη αντιληπτη" ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 30, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 π.χ., το laptopi μου έχει μούφα output analog, αλλά έχει optical output που σε συνδυασμό με τα creative digital 5500 σκοτώνει (στην κατηγορία τιμής πάντα). Για μουσική τα 5.1 δεν ξέρω αν αξίζουν, πιο πολύ για ταινίες αν βλέπεις. Αλλιώς θα παιρνα ένα καλό 2.1 σετάκι προσωπικά ( αν και από ότι λες έχεις τέτοια ) πάντως γενικά καλό είναι να έχεις όσο πιο πολλές εισόδους -εξόδους γίνεται ούτος ώστε να συνδέεις ό,τι χρειάζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάϊος 30, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKillerΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Μην τον κραζεις τον καημένο.... και δεν βρισκει και τα ηχεια και έχει ξενερώσει Γι' αυτά που λέτε συμφωνω περι του digital input. Βάσικα εμενα δεν με νoιαζει που δεν μπορει να παιξει το pc σε digital. Αυτο που με νοιάζει ειναι οτι δεν μπορω να παιξω το x-box σε 5.1 μιας και 5.1 βγαζει μονο σε digital.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 18:57] κυρ φραγμα τα ζαχαρωνω εδω και 4-5 μηνες... αν βρεις καλη τιμη μεσα ή εξω και γινει καλυτερη με 2 κομματια πμ me... η μονη διεξοδος να τα παρουμε ειναι απο nomatica εαν υπαρξει ζητηση για αρκετα κομματια(αυτο μου το επιβεβαιωσαν σε τηλεφωνικη επικοινωνια) μαζι με σενα ειναι και αλλο ενα ακομα ατομο μεσα απο το λαμπ που ενδιαφερεται.αρα συνολο ειμαστε 3 σετακια(ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?-ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΗΝΕΡ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΣΕΤΑΚΙΑ LOGITECH ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠ) :clap: Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 19:12] Ακόμα τον περιμένω..... μάλλον κοιμάται..... η αληθεια ειναι οτι τυχαν κατι πραγματακια..... Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 19:32] Μην τον κραζεις τον καημένο.... και δεν βρισκει και τα ηχεια και έχει ξενερώσει Γι' αυτά που λέτε συμφωνω περι του digital input. Βάσικα εμενα δεν με νoιαζει που δεν μπορει να παιξει το pc σε digital. Αυτο που με νοιάζει ειναι οτι δεν μπορω να παιξω το x-box σε 5.1 μιας και 5.1 βγαζει μονο σε digital.... ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 5500:cool: ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΜ-ΑΡΕΤΕ ΜΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 30, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Ομαδική; Μωρε λες.. Για πόσα κομμάτια μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 21:36] Ομαδική; Μωρε λες.. Για πόσα κομμάτια μιλάμε; το ενδιαφερον ανεβαινει.ηδη εχουμε 5ατομα που ψηνονται για ομαδικη..... τι λετε παιδες?αστε τα πμ και ποσταρετε οσοι ψηνεστε. οταν μαζευτουμε οσοι ειναι παιρνω τηλεφωνο στο νοματικα και τους ενημερωνω για τα κομματια.επανερχομαι μετα με τελικη τιμη και μου λετε ποιοι εισαστε μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 30, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 κι εγω ψιλοψηνομαι....να μαθουμε τιμουλα πρωτα και μετα βλεπουμε....και τι παιζει με εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 30, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 This product has been factory reconditioned. Please be aware that the item you are purchasing cannot be returned. This is a refurbished product, so we cannot guarantee its quality or performance. Αυτο το προσεξατε? Order Total: (EUR) 204.91 Ή αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 30, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από orion This product has been factory reconditioned. Please be aware that the item you are purchasing cannot be returned. This is a refurbished product, so we cannot guarantee its quality or performance. Αυτο το προσεξατε? Order Total: (EUR) 204.91 Ή αυτο? Εσυ τι πεταγεσαι τωρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 30, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 παντος οσοι παρουν Logitech δεν θα απογοητευτουνε... τα ηχεια Γ@Μ@ΝΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 30, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 23:44] Εσυ τι πεταγεσαι τωρα ? Ετσι ρε πεταγομε τι θες εσυ? Πεξε με την EIZO και μη μιλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 31, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από orion This product has been factory reconditioned. Please be aware that the item you are purchasing cannot be returned. This is a refurbished product, so we cannot guarantee its quality or performance. Αυτο το προσεξατε? Order Total: (EUR) 204.91 Ή αυτο? Τι μπορει να σημαινει πρακτικα αυτο και που ειναι το προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 31, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Δεν υπάρχει εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 31, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Δεν υπάρχει εγγύηση. Χλωμο, το διαβασες στο site της Logie αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 31, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 08:12] Δεν υπάρχει εγγύηση. εισαι 100% σιγουρος για αυτο που λες?εγω βλεπω ολοι να του δινουν 2 χρονια εγγυηση.......@orion:Αγγελε πες μας σε παρακαλω που το διαβασες αυτο και αν θες εξηγησε μας τι σημαινει πανω κατω.η τιμη παντως δεν ειναι σωστη απλα εχει να ανανεωθει καιρο.στην ελλαδα η χοντρικη τιμη για αυτα τα ηχεια την τελευταια φορα ηταν στα 140ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.