greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 30, 2005 Kαλημερα σε ολα τα παιζακια. Επειδη εδω και 2 χρονια ειμαι με 2.1 ηχεια και πλεον οι καρτες ηχου στις μητρικες εχουν φτασει σε πολυ καλο επιπεδο ειπα να αναβαθμισω τον ηχο μου. μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα να παρω 5.1ηχεια (το 6.1-7.1 μου φαινεται υπερβολη) βαζοντας κατω τις επιλογες σε 5.1 σετακια του εμποριου κατεληξα σε ενα σετακι δυνατο/ποιοτικο και αρκετα φθηνο(περιπου στα 140-150ευρω) για αυτα που δινει Logitech 5300 πανεμορφο και απο οτι φαινεται απο το φινιρισμα σοβαρη κατασκευη δειτε το sub διπλα σε αλλα sub της αγορας και την τεραστια ψυκτρα που εχει στο πισω μερος και μια απο πισω με τις εισοδους και λεπτομερεια απο την ψυκτρα το τηλεχειριστηριο με αρκετες επιλογες και ρυθμισεις κοντινη σε εναν δορυφορο με εμφαση στον τροπο στηριξη(με ουπες/βιδες και σε τοιχο πανευκολα με ρυθμιζομενο κοιταγμα) ακομα μια φωτογραφια με τον δορυφορο ετοιμο για δραση οσοι τα πηρανε στο εξωτερικο εχουν παθει την πλακα τους για τα λεφτα που δωσανε.εχω ψηθει ασχημα να τα παρω συντομα.:drool: στην κατηγορια τιμης τους και ΜΟΝΟ για 5.1 εχετε κατι αλλο να προτεινετε? αν καποιος τα εχει θα του ημουν υποχρεως να μου πει μια ακομα γνωμη edit:ξεχασα να βαλω και τα specifications http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AU/EN,CRID=2177,contentid=9586,detail=2 Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην το παρακανα με τις φωτογραφιες:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 omorfo.. πολυ ομορφο .. καλορυζικα.. μου αρεσει το remote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pro [Σήμερα, στις 04:05] omorfo.. πολυ ομορφο .. καλοριζικα.. μου αρεσει το remote... το remote δεν ειναι και κατι το τρομερο.απλα λειτουργικο και ευχρηστο.τα 5500 εχουν πολυ καλυτερο αν εξαιρεσεις το αθλιο στρογγυλο κουμπι που ''ακουει'' σωστα μονο αν το γυρνας αργα. οντως ειναι πανεμορφα .επισης τα καλωδια ειναι rca που σημαινει ευκολη προσθηκη προεκτασεων χωρις πατεντες.τα σκεφτομαι καρφωμενα στους τοιχους στο δωματιο και τρελαινομαι.:drool: διαβασα αρκετα review σε site εξωτερικου και οσοι τα πηρανε μεινανε με ανοιχτο το στομα για τα λεφτα που δωσανε....βρηκα και τρελες τιμες στην αμερικη(92δολαρια τελικη) αυτα για την ωρα. περιμενω γνωμες απο καποιος που τα εχει ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάϊος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Καλησπέρα Γιώργο, εγώ τα έχω εδώ αρκετό καιρό τα είχα πάρει μόλις είχανε βγει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση τους. Βασικά εγώ σπάνια τα αξιοποιώ γιατί δεν παίζω γενικά πολύ δυνατά όποτε έχω πλεόνασμα ισχύος..... Από όσο ξέρω μένουμε σχετικά κοντά όποτε αν θέλεις έλα από το σπίτι αύριο να τα ακούσεις. Για λεπτομέρειες πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Σήμερα, στις 04:29] Καλησπέρα Γιώργο, εγώ τα έχω εδώ αρκετό καιρό τα είχα πάρει μόλις είχανε βγει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση τους. Βασικά εγώ σπάνια τα αξιοποιώ γιατί δεν παίζω γενικά πολύ δυνατά όποτε έχω πλεόνασμα ισχύος..... Από όσο ξέρω μένουμε σχετικά κοντά όποτε αν θέλεις έλα από το σπίτι αύριο να τα ακούσεις. Για λεπτομέρειες πμ. θενκ κιου βερυ ματςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Μάϊος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma το remote δεν ειναι και κατι το τρομερο.απλα λειτουργικο και ευχρηστο.τα 5500 εχουν πολυ καλυτερο αν εξαιρεσεις το αθλιο στρογγυλο κουμπι που ''ακουει'' σωστα μονο αν το γυρνας αργα. οντως ειναι πανεμορφα .επισης τα καλωδια ειναι rca που σημαινει ευκολη προσθηκη προεκτασεων χωρις πατεντες.τα σκεφτομαι καρφωμενα στους τοιχους στο δωματιο και τρελαινομαι.:drool: διαβασα αρκετα review σε site εξωτερικου και οσοι τα πηρανε μεινανε με ανοιχτο το στομα για τα λεφτα που δωσανε....βρηκα και τρελες τιμες στην αμερικη(92δολαρια τελικη) αυτα για την ωρα. περιμενω γνωμες απο καποιος που τα εχει ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο Το remote μου αρεσε γιατι φενεται αστειο.. ευχαριστο... οχι βαρετοοοοο.... Τουλαχιστον μπορεισ να τα κρεμασεις.. εχω και γω 5.1 (philips 80rms) αλλα πανω στην εξοδο του pc για τα εμπρος ηχεια εχω περασει κα ι το στερεο .. 170watt ηχεια.. καταλαβαινεις οτι και γω θα γουσταρα να κρεμασω ταηχεια του στερεο αλλα με 5 κιλα το ενα 2 καρφια δεν φτανουν....!!!!! οσο για ηχο.. μεσα σε 30 τ.μ. χωρο φαντασου οτι εχω κλαμπακι...:d:d:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:28] το remote δεν ειναι και κατι το τρομερο.απλα λειτουργικο και ευχρηστο.τα 5500 εχουν πολυ καλυτερο αν εξαιρεσεις το αθλιο στρογγυλο κουμπι που ''ακουει'' σωστα μονο αν το γυρνας αργα. οντως ειναι πανεμορφα .επισης τα καλωδια ειναι rca που σημαινει ευκολη προσθηκη προεκτασεων χωρις πατεντες.τα σκεφτομαι καρφωμενα στους τοιχους στο δωματιο και τρελαινομαι.:drool: διαβασα αρκετα review σε site εξωτερικου και οσοι τα πηρανε μεινανε με ανοιχτο το στομα για τα λεφτα που δωσανε....βρηκα και τρελες τιμες στην αμερικη(92δολαρια τελικη) αυτα για την ωρα. περιμενω γνωμες απο καποιος που τα εχει ή αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο Αυτά δεν είναι? http://www.globeone.gr/store/product_info.php?products_id=620 Πόσα να φέρουμε απο αμέρικα..... ενημέρωσέ με Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 05:04] Αυτά δεν είναι? http://www.globeone.gr/store/product_info.php?products_id=620 Πόσα να φέρουμε απο αμέρικα..... ενημέρωσέ με αν εχεις κονε απο αμερικη δεν θα με χαλαγε να τα παρουμε απο δω------> http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PRODUCT&PROD_ID=831350&cid=44344&fp=F Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Αυτά δεν είναι? http://www.globeone.gr/store/product_info.php?products_id=620 Πόσα να φέρουμε απο αμέρικα..... ενημέρωσέ με Προβλημα τους! οπως ειπε πιο πανω τα βρηκε με 150! Γιωργη με κλειστα ματια παρ'τα! edit: omg τα Ζ3 τα εχει 41$!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Μακάρι να είχα....Πιο κοντα δεν παίζει? σε καλη τιμη? αν είναι πάντως να πάρεις πες μου να πάρουμε μαζί αν είναι ..δεν είναι κακά για 100 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Γιωργο κουκλα ειναι το σετακι. go for it.Υ.Γ. Μας ιππευσες με τις φωτο(1024χ768)? Ελεεινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 αν ειναι να τα παρεις απο Ελλάδα με 283 ευρο που τα βρηκα στο skroutz καλυτερα χτύπα με 325-335 τα Ζ 5500 . Μικρή στα λεφτά η διαφορά και πολύ καλύτερα τα δεύτερα. Αν τα εβρισκα για 92 δολάρια όπως στην Αμερική τα 5300 πάντως θα χτυπαγα 2-3 ,ένα για κάθε pc μου (ακόμη και για τον φορητό θα έπαιρνα!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 08:20] Γιωργο κουκλα ειναι το σετακι. go for it. Υ.Γ. Μας ιππευσες με τις φωτο(1024χ768)? Ελεεινε... sorry για τις φωτο αλλα ηθελα να το δειτε ειναι πολυ κουκλα το ατιμο....... Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 08:54] αν ειναι να τα παρεις απο Ελλάδα με 283 ευρο που τα βρηκα στο skroutz καλυτερα χτύπα με 325-335 τα Ζ 5500 . Μικρή στα λεφτά η διαφορά και πολύ καλύτερα τα δεύτερα. Αν τα εβρισκα για 92 δολάρια όπως στην Αμερική τα 5300 πάντως θα χτυπαγα 2-3 ,ένα για κάθε pc μου (ακόμη και για τον φορητό θα έπαιρνα!!) αν εκαναν τοσα δεν θα τα επαιρνα.μαλλον το σκρουτζ δεν τα βρηκε ολα αυτη τη φορα με πληροφορησαν οτι υπαρχει ελλαδα στα 140-150 ευρω χονδρικη και περιπου 170-180 τελικη. αν τελικα οντως ισχυει αυτο που λες και οι πληροφοριες μου δεν ειναι σωστες θα κανω υπομονη και θα το παρω απο σεπτεμβρη μερια ωστε να μαζεψω κι αλλα χρηματα:bye: για να δουμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 παντος εμενα μου αρεσανε τα 5500 παρα πολύ. Ιδιαίτερα το χειριστήριο με την lcd οθονη αλλά και το Sub που είναι 188 watt rms!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 09:40] παντος εμενα μου αρεσανε τα 5500 παρα πολύ. Ιδιαίτερα το χειριστήριο με την lcd οθονη αλλά και το Sub που είναι 188 watt rms!! εμενα ομως δεν μου αρεσαν τα 330ευρω.....στα 170ειμαι καλα. επισης ενα sub 100watt rms για δωματιο πιστεψε με ειναι υπεραρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 τα ηχεια ειναι κάτι που δεν χάνει εύκολα την αξία του όπως οι καρτες γραφικων , επεξεργαστες κτλ. Δεδομένου το πόσα λεφτά σκάμε στα παραπάνω πιστεύω για ένα καλό σετ ηχεία τα 330 ευρό είναι λογικό ποσό. Βέβαια αν σε καλύπτουνε τα 5300 που ειναι και αυτά πολύ καλά είσαι πρώτος. Απλά το αναφέρω για την ιστορία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 τα Ζ-5500 με τα Ζ-5300εχουν διαφορα στην εναταση η κσι στην ποιοτητα του ηχου?για ενα δωματιο 20 τετραγωνικα περιπου η ενταση απο τα Ζ-5300 ειναι αρκετη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 10:15] τα Ζ-5500 με τα Ζ-5300εχουν διαφορα στην εναταση η κσι στην ποιοτητα του ηχου? για ενα δωματιο 20 τετραγωνικα περιπου η ενταση απο τα Ζ-5300 ειναι αρκετη? εχω ακουσει τα 5500 σε δωματιο 10 τετραγωνικων και πραγματικα δεν καθεσαι. θα ακουσω και σε λιγες ωρες και τα 5300 και θα σου πω συγκεκριμενα. (αν και για μενα τοσα RMS σε δωματιο ειναι υπεραρκετα) η διαφορα τους εγκειται στα watt,στο τηλεχειριστηριο(σαφως καλυτερο και με περισσοτερες λειτουργιες του 5500) και στην δυνατοτητα ψηφιακης εισοδου που εχουν τα 5500 ενω τα 5300 ειναι μονο με αναλογικη. απο οτι μιλησα με ατομα γνώστες πανω σε θεματα ηχου η διαφορα αναλογικου ψηφιακου ακομα βρισκεται σε υβριδικο σταδιο γιατι ειτε οι ψηφιακοι εναλλακτες δεν ειναι ακομα εξελιγμενοι ειτε γιατι η πηγη ηχου(καρτα ηχου π.χ.) δεν εχει τοσο μεγαλες δυνατοτητες. γενικα το να παρει καποιος ενα ψηφιακο πολυκαναλο σετακι αξιζει μονο εαν και η πηγη ειναι με ψηφιακες εξοδους/επιχρυσωμενους ακροδεκτες και με πιστοποιησεις κινηματογραφου κ.α. γνωμη μου αλλα και γνωμη ειδικοτερων ειναι οτι στους υπολογιστες ακομα οι διαφορες ψηφιακων σετ και αναλογικων δεν δικαιολογουν την τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 30, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 :bye: το ελεος το ιδιο:bye: Ελλαδα δεν υπαρχουν πλεον (εξαντληθηκαν απο παντου και μαλλον δεν προκειται να φερουν το συγκεκριμενο μοντελο) Πηρα τηλεφωνο σε pixmania δεν το εχουν και δεν προκειται να το φερουν σιγουρα:bye: πηρα και σε nomatica και εαν το φερουν θα μου στειλουν e-mail......... ΡΕ ΘΑ ΠΑΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ Ο ΙΔΙΟΣ........γκρρρρρρ I MUST HAVE THESE DAMN SPEAKERSSSSSSSS:wall: καμια ακρη ρε παιδια εχουμε?εσας λεω που φερνετε πραμα απ εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 καλα!!!!!!παρα πολυ καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.