Jump to content

Προβλημα με AS8.

Byron

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 02:24]

Shido-son... msmiley18xh.gif

δουλευει :)

μια ακομα απορια,

εχω 2 PCI καρτες και 2 SATA που χρησιμοποιω, με AGP/PCI -> 70/35 ειναι ασφαλες για 24/7 χρηση???

Ευχαριστω.

Αν έχεις τους SATA στον INTEL controler είναι λίγο μπέρδεμα να τους δεί με PCI πάνω από το 33..........

χχχμ,

ανεβασα μπας και δω καμια διαφορα στην σταθεροτητα οταν τρεχω double prime95... αλλα τζιφος... παλι μου βγαζει σχετικο error με μνημη αν και στο memtest ειναι error free :(

καμια ιδεα στο τι μπορει να φταιει ρε παιδια?

ειμαι 2 μερες τωρα που τρεχω με ΒΗ5 UTT Twinmoss, και μεχρι 233 παιζουνε με prime95 και 3.2Vdimm. Μηπως πρεπει να την modaro την μητρικη για prime95 stability και περισσοτερα fsb?

Ευχαριστω.

ok,

εκανα Vdroop, Vagp & Vchip το Vdroop δουλεβει Αψογα! :T: Hipro!

οι μνημες μετα απο burn-in εχουνε τερματισει στα 239 :(... καμια διαφορα με τα mods.

Μηπως ειναι λογο 2χ512mb sticks και θελουν πιο πολυ Vdimm???

Επισης... το Vfsb mod θα βοηθησει σε 1:1 ?

Ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από Byron

χμ, οκ ευχαριστω :):T:

να παιξω με κανενα Booster λες?

Μια φορα δοκιμασα και το βγαλα αμεσως ...πολυ ψευτικο πραγμα..maximizer παιζω εγω και μου ελυσε τα χερια.

ναι οντος... ειχα χρισημοποιησει ενα στην IC7... πολυ DROOP... επεφτε στην αβυσσο το Vdimm.

λες ο HiPro να μπορεσει να μου φτιαξει ενα?

ποσο σου κοστισε btw?

Cheers drunk7ti.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.