LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2005 ξέρει κανεις κανανα site να στελνει δωρεάν μηνύματα σε γερμανικά κινητά ?. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Κάτι έλεγε το www.kotsos.net αλλά το ΚΛΕΙΣΑΝΕ !!!!! Πάντως τα περισσότερα sites τέτοιου περιεχομένου κλείνουν ... τείνουν πλέον για εξαφάνιση ! Εδώ τα περισσότερα του κώτσου δεν λειτουργούσαν πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dazed Ιούνιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Δεν ξέρω για γερμανία, πάντως για ελλάδα.. υπάρχει τοwww.doritos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 εγώ δεν μπόρεσα να στείλω με doritos ...έχεις στείλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από kagelar34 εγώ δεν μπόρεσα να στείλω με doritos ...έχεις στείλει? Σωστός ! Δεν είναι ΚΑΝ Link !Περίεργο ... ίσως έχει κάποιο πρόβλημμα το server Link to comment Share on other sites More sharing options...
dazed Ιούνιος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Δοκιμάστε με ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.