Jump to content

SLI VGA DI/LN2 container.....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

Kαλη φαση...

Το lab σαν news poster δεν θα πληρωθεις ποτε, με τις εξετασεις δεν βλεπω και πολλα πραγματα... Οι οξυγονοκολλητες ξερεις ποσα βγαζουν??

λοιπον ακου....εχω εναν μπαρμπα που εχει εταιρια με κολλησεις,δεξαμενες κτλ....εκει πηγα...εχουν εναν ειδικο που κολλαει σε λιγες περιπτωσεις οπως δεξαμενες για ευδαπ ,shell κτλ....ο τυπος παιρνει 300ευρω την μερα......!Αλλα η δουλεια του ειναι τελεια.....ξερεις,περνανε τις δεξαμενες απο κατι ακτινες....δεν θυμαμαι τι για να δουν τυχον τρυπες κτλ...και ο τυπας ειναι αριστος....Αλλα οχι...δεν θα γινω οξυγονοκολλητης....χαχαχααχ...τα τριβω τωρα....τα χερια μου εχουν λιωσει.....χαχα

Αρχική απάντηση από RootX

OOOOXIIII γιατί του το είπες??? άλλα τους τάξαμε και θα τους την φέρναμε στο τέλος του μήνα :hehe:

για τα προφιτερολ λες?:p

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:24]

Πρόσεχε για με τον μεν Φράγκμα την βγάζατε καθαρή με κανά καφέ με τον Bill όμως δεν θα την βγάλετε εύκολα καθαρή (και δεν ξέρω που θα βρεθούν και τα κάνιστρά του....είναι και πολλά τα άτιμα)

:p

:unsure: βγηκε καλη κουβεντα απο το στομα του εσπισι για μενα.......ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ:unsure:

:banging:

Αρχική απάντηση από greekfragma

:unsure: βγηκε καλη κουβεντα απο το στομα του εσπισι για μενα.......ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ:unsure:

:banging:

άμοιρε Φραγμούλη, δεν κατάλαβες το υπονοούμενο....:devil:

Τα πεταξα γιατι το ενα το τρυπησα πανω σε πειραματα και το αλλο δεν μ'αρεσε...:p

Χρεπια ηταν απο εμφανιση...!

Βρηκα φρεζα εχω αρχισει την κατσκευη 2 αλλων για την πανω καρτα σε sli-mvp mod τα οποια θα ειναι ετσι ακριβως...

attachment.php?s=&postid=212371

αλλα ο σωληνας εχει διαμετρο 3cm...πραγμα που σημαινει πως οταν κολλησει πανω στην βαση θα μενει απ'εξω μολις 2cm kai θα χωραει ανετα χωρις ταρζανιες κτλ...!....mvp is waiting...:p

Παει ο κοπος και ο χρονος σου χαμενος....τα πεταξες ολα?:eek:

Τελιωσαν οι πανελληνιες...εχουμε και ενδοσχολικα......γιαυτο κατσε διαβασε και λιγο θρησκευτικα μπας και σε βοηθεισει ο θεουλης με τα ο/c που ετοιμαζεις....:p :P

Φενετε πολυ ομορφο.....:T: :worship: :worship:

εδω οτι υλικο θα χρησιμοποιηθει....

οι βασεις

οι σωληνες διαμετρου 3cm

και ενα ακομα λετπο φυλλο μπρουτζου το οποιο θα χρησιμοποιησει για να κλισει απο κατω ο σωληνας σαν ταπα...

post-634-1416072009,7795_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Τα πεταξα γιατι το ενα το τρυπησα πανω σε πειραματα και το αλλο δεν μ'αρεσε...:p

Χρεπια ηταν απο εμφανιση...!

Βρηκα φρεζα εχω αρχισει την κατσκευη 2 αλλων για την πανω καρτα σε sli-mvp mod τα οποια θα ειναι ετσι ακριβως...

attachment.php?s=&postid=212371

αλλα ο σωληνας εχει διαμετρο 3cm...πραγμα που σημαινει πως οταν κολλησει πανω στην βαση θα μενει απ'εξω μολις 2cm kai θα χωραει ανετα χωρις ταρζανιες κτλ...!....mvp is waiting...:p

ρε τι πεταξες αυτο που μου ειχες ....ταξει

:eek: :eek:

• 2 weeks later...

Λοιπον,μολις σημερα κολληθηκαν ''καλα''....βγηκαν πολυ μικρουλια και ωραια,μολις 380γραμμαρια....μην κλαταρει και καμια καρτα....!

Μεσα στο σουκου λοιπον,περιμενετε.....πολυ καλα αποτελεσματα θα ελεγα....αν κρινουμε απο τοhardware....και επιπλεον,ισως την καλυτερη επιδωση σε 32mb kai 3dmark2001,3dmark03,3dmark05.....:)

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 22:32]

Μιλα με έργα καλύτερα και ασε τα λόγια για τις δικαιολογίες... αργότερα.

καλά σου λέει ο συνονόματος :p

εγώ επίσης θα προσθέσω ότι αν κρίνω από τις διόπτρες σου το αποτέλεσμα θα είναι τραγωδία (καθότι αυτά δεν είναι γυαλιά μάστορά αλλά τεντιμπόυ :p )

post-1061-1416072050,5256_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.