GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ......ας περιμενουμε εκεινη την μερα.....see you then.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Lolll υπογραφη! @crmaris www.akiba.fi Aπο εκει τον πηρα εγω. Αλλα επειδη δεν ξερω την γλωσσα μιλησα με τον macci και μου τον εστειλε αυτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Lolll υπογραφη! Ευχαριστω.....! http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=234743#post234743 Εγω απο http://shop.crazycamel.com/product_info.php?products_id=3793 προς βελγιο μερια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 30, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 xχεχε... τον καημενο καλο παιδακι ειναι... Κατσε διαβασε να περασεις θεσ/νικη για να ερθεις προς τα εδω. Ακυρωσε την παραγγελια απο εκει γιατι δεν θα σου ερθουν. Το εχουν βαλει μονο για διαφημιση. Εχω παραγγειλει αλλον εναν για backup. Αν ειναι να στον δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από unseen xχεχε... τον καημενο καλο παιδακι ειναι... Κατσε διαβασε να περασεις θεσ/νικη για να ερθεις προς τα εδω. Ακυρωσε την παραγγελια απο εκει γιατι δεν θα σου ερθουν. Το εχουν βαλει μονο για διαφημιση. Εχω παραγγειλει αλλον εναν για backup. Αν ειναι να στον δωσω. μωρε θεσσαλονικη περναω...αλλα εγω αθηνα θελω....!Εχω ηδη στειλει τα χρηματα και τα εχουν απο 16/5.....μην μου λες τετοια γιατι θα πεθανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Μάϊος 30, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 to Βασίλης: Πες μου φιλαράκι γιατί με έχει φάει η αγωνία. Η πετσετούλα καθάρισε; και αν ναι τι απορρυπαντικό χρησιμοποίησες; Ωραίος man... P.S.: για το μάρμαρο είχα βρεί ένα καλό καθαριστικό απο Telemarketing pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από tigrakas to Βασίλης: Πες μου φιλαράκι γιατί με έχει φάει η αγωνία. Η πετσετούλα καθάρισε; και αν ναι τι απορρυπαντικό χρησιμοποίησες; Ωραίος man... P.S.: για το μάρμαρο είχα βρεί ένα καλό καθαριστικό απο Telemarketing pm me συγνωμη χαιρεσαι εσυ τωρα? η εχεις πολλες μερες να γ@.......? ΕΔΙΤ:Αν στα δωσω σε μετρητα για το καθαριστικο θα κερδισω το φπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάϊος 30, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 16:41] to Βασίλης: Πες μου φιλαράκι γιατί με έχει φάει η αγωνία. Η πετσετούλα καθάρισε; και αν ναι τι απορρυπαντικό χρησιμοποίησες; Ωραίος man... P.S.: για το μάρμαρο είχα βρεί ένα καλό καθαριστικό απο Telemarketing pm me Χωρις καμια διαθεση να κανω τον δικηγορο, το ξερεις και απο χτες το παιδι και του μιλας ετσι?? Εγω θα στην ελεγα ακομα πιο χοντρα. Λιγος σεβασμος ρε παιδια, ποτε δεν εβλαψε κανεναν η ευγενεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 30, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ......αν δεν αποκτήσει ct 479 ο Βασιλάκης .....δεν θα αποκτήσω ουτε και εγω ....γιατί από εκει περιμένω...........φιλανδικά δεν ξέρω............από ebay ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα......καλά ρε γμτ ....τι ζητάμε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ......αν δεν αποκτήσει ct 479 ο Βασιλάκης .....δεν θα αποκτήσω ουτε και εγω ....γιατί από εκει περιμένω...........φιλανδικά δεν ξέρω............από ebay ζητάνε τον ουρανό με τα αστρα......καλά ρε γμτ ....τι ζητάμε????? τους εχω στειλει 2 email εχθες και σημερα και τιποτα.....θα τους ζητησω τα χρηματα πισω αμα δεν μου απαντησουν....**** και κοστισε 34 ευρω εκαστος(χωρις μεταφορικα λεμε ε)...και αμα δεν απαντησουν θα επικοινωνησω με το αντιστοιχο ΙΝΚΑ του βελγιου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 30, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 19:36] τους εχω στειλει 2 email εχθες και σημερα και τιποτα.....θα τους ζητησω τα χρηματα πισω αμα δεν μου απαντησουν....**** και κοστισε 34 ευρω εκαστος(χωρις μεταφορικα λεμε ε)...και αμα δεν απαντησουν θα επικοινωνησω με το αντιστοιχο ΙΝΚΑ του βελγιου.... ρε κάτσε διάβασε και άσε τωρα το ΙΝΚΑ του Βελγίου ....σοβαρέψου.... ήθελα να ηξερα πόσες δραστηριότητες κάνεις συγχρόνως τώρα μέσα στις εξετάσεις.... κάτσε διάβασε και θα έρθουν και οι αντάπτορες ....... εδώ που τα λέμε αν σου έρθουν αυριο το πρωι αμφιβάλλω αν θα ξανανοίξεις βιβλίο μεχρι να δείς κανενα 21 sec......... :hehe: αστα για μετά τα κάνιστρα και τα αζωτα........:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 30, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 http://www.pcsilent.de/enpd_asus_adaptor_socket_479_ct_479_pentium_m-asusct479.asp?p1=hersteller&p2=Asushttp://shop.mediacomputers.co.uk/acatalog/Micro_ATX_Motherboards.htmlhttp://www.kustompcs.co.uk/acatalog/Intel_Socket_479_Mobile.htmlολα αυτα σε ευρωπη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Οχι τιποτα αλλο....ειμαι μικρος και δεν εχω τα απαραιτητα...αλλα μολις τελειωσα την κολληση με οξυγονο.... .....απλα δεν μ'αρεσει να με αμφισβητουνε.... τωρα δεν πιστευω να ανοιξουν με τιποτα.... αλλα θελουν 3πλασιο τριψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 αντε και εις ανωτερα... Το τερμα δεξια πως θα το βιδωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen αντε και εις ανωτερα... Το τερμα δεξια πως θα το βιδωσεις? ναι...ειναι μια καλη ερωτηση....!Μαλλον απο πισω θα μπυν βιδες αλεν με παξιμαδακια...πρεπει να χωραει τσιμα τσιμα...!Ειχα πορωθει που κολλουσα και βασικα το κανα για πλακα αυτο και βγηκε ετσι μπουλικο και ασχημο.....αλλα πιστευω θα τα καταφερω.....!αλλιως...σκουπιδια........δεν χαθηκε ο κοσμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 8, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Kαλη φαση... Το lab σαν news poster δεν θα πληρωθεις ποτε, με τις εξετασεις δεν βλεπω και πολλα πραγματα... Οι οξυγονοκολλητες ξερεις ποσα βγαζουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Kαλη φαση... Το lab σαν news poster δεν θα πληρωθεις ποτε OOOOXIIII γιατί του το είπες??? άλλα τους τάξαμε και θα τους την φέρναμε στο τέλος του μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 8, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 18:12] OOOOXIIII γιατί του το είπες??? άλλα τους τάξαμε και θα τους την φέρναμε στο τέλος του μήνα δεν ξερω τι θα κανετε με τον βασιλη.....εγω παντως τα δικαιουμαι........αλλιως θα τα πουμε στα δικαστηρια κυριοι:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 8, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 συγνωμη παιδια θολωσα και δεν ηξερα τι ελεγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 8, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX OOOOXIIII γιατί του το είπες??? άλλα τους τάξαμε και θα τους την φέρναμε στο τέλος του μήνα Πρόσεχε γιατί με τον μεν Φράγκμα θα την βγάλετε καθαρή με κανά καφέ, με τον Bill όμως δεν θα την βγάλετε εύκολα καθαρή (και δεν ξέρω που θα βρεθούν και τα κάνιστρά του....είναι και πολλά τα άτιμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.