Jump to content

SLI VGA DI/LN2 container.....

GoriLLakoS

Recommended Posts

ειναι για την καρτα την μεσσαια που δεν χωραει κανονικο κανιστρο....

υλικα:

βαση 8χ7 1cm παχος

σωληνας 26cm μηκος, 3.8 διαμετρος

mapp gas

κολλησεις με βορακα

και ενα μικρο κομματακι χαλκοσωληνα 1/4 για να κλισω το κατω μερος του κανιστρου

Η βαση αρχικα:

base.jpg

Αρχικος σωληνας:

swlinas.jpg

Διαμορφωμενη βαση:

basefixed.jpg

Διαμορφωμενος σωληνας(στο περιπου):

lol.jpg

Ετοιμα για κολληση πανω σε ενα μαρμαρο παλιο...πλιθα δεν βρηκα...:p:

together.jpg

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

συνεχιζουμε....

αλλη μια στο μερος που κολληθηκαν....

readytobraze.jpg

ο μπρουτζινος σωληνας τα εχει δει ολα και εχει γινει κατακοκκινος ενω η βαση απο χαλκο ακομα ''κοιμαται''.....:

redfire.jpg

με παιδεψαι πολυ το τελος της....ειχα κανει λαθος υπολογισμους και ειχε τεραστιο κενο αναμεσα στο τελος και την βαση και ετσι εβαλα ενα κομματι χαλκοσωληνα 1/4...αφου το γεμισα με ασημοκολληση το κολλησα με ασημοκολληση με βορακα πανω σε σωληνα και βαση......:D

1I4.jpg

τελος ετοιμο εδω....χρειαζεται μονο τρυπες και lapping....:cry:

ready.jpg

α ρε βασιλακη.........εισαι μαστορι με τα ολα σου(κολλησες απο τα νανακια του lineage)

αν δεν πας καλα στις πανελληνιες εξαιτιας των χαλκων θα σου φερω ολα τα κανιστρα στο κεφαλι...........εχεις ολο το καλοκαιρι μπροστα σου ρε μουργο και ατελειωτες ωρες μετα.........αραξε λιγακι.

:daisy:

ουφ βαριεμαι...τι να κανω?δεν παει στο hell...θα φτιαξω ενα κανιστρο για sli... :D

βασιλακη ωραιες οι κατασκευες σου οπως παντα αλλα μηπως πρεπει να ακουσεις λιγο τον γεροφραγμα?

Αρχική απάντηση από haris1984

ουφ βαριεμαι...τι να κανω?δεν παει στο hell...θα φτιαξω ενα κανιστρο για sli... :D

βασιλακη ωραιες οι κατασκευες σου οπως παντα αλλα μηπως πρεπει να ακουσεις λιγο τον γεροφραγμα?

να φανταστεις φτιαχνω και για chipset τωρα....:p

ασε ρε...κοπηκε το χερι μου απο την βουρτσα........αλλα το lapping μου πηρε 2 ωρες σιγουρα....το πιο καλο γυαλισμα που εχω κανει ειναι μιλαμε.....αφου για λουστρος παω,γι'αυτο δεν διαβαζω...προπονουμε...:p

Αφηστε το παιδι να δημιουργησει ρα!

εχει τους δικους τους πανω απο το κεφαλι του εχει κ σας να του "κοβεται τα φτερα"!

Μην τους ακους ρε βασιλη κανε τα μαγικα σου εσυ κ μη ακους τη λενε "αυτοι"

Ολοι ξερουμε αλλωστε οτι το σχολειο δε βοηθησε κανεναν!!!!

ειναι απλα μια προπαγανδα των "μεγαλων" για να ελεγχουν το κομσο στη πιο τρυφερη του ηλικια!

Ο "Βασιλακης" στην ομωνημη ταινια δουλευε λουστρος παντως...ομως πετυχε και στην ιατρικη:p

ΡΕ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ...ακουω τον αλλο του κοβουμε τα φτερα...αυτες οι μερες ειναι μετα παει.Απο το να σου κοψει τον κωλο οι Μαριετα καλυτερα να σου τα χωσουμε εδω!

Φιλικα παντα:D

Αρχική απάντηση από unseen

αληθεια δοκιμασες ποτε να βαλεις κανενα πανω?

oxi ακομα...κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιες και θα τα βαλω ολα.....!

ρε χρηστο συγνωμη που στο λεω αλλα εχω μια ιδεα οτι με ψιλοειρωνευεσαι τελευταια......ιδεα μου ειναι η εχεις κατι με εμενα και αυτα που κανω?

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:34]

αληθεια δοκιμασες ποτε να βαλεις κανενα πανω?

...αυτην την απορια την εχω και εγω....ωραια η χαρα της δημιουργιας ...αλλα καλυτερη η χαρα της επιτυχιας...;)

Αρχική απάντηση από mortisboy

...αυτην την απορια την εχω και εγω....ωραια η χαρα της δημιουργιας ...αλλα καλυτερη η χαρα της επιτυχιας...;)

ρε σας λεω μετα τις πανελληνιες.....!Παντως αμα θελει κανενας να του τα δανεισω για καναδυο βδομαδες μεχρι να τελειωσω no prob....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

ρε χρηστο συγνωμη που στο λεω αλλα εχω μια ιδεα οτι με ψιλοειρωνευεσαι τελευταια......ιδεα μου ειναι η εχεις κατι με εμενα και αυτα που κανω?

ρε συ billy γιατι να σε ειρωνευτω απλα βλεπω οτι πας και πετας τα χρηματα σου σε πραγματα που δεν προκειτε να χρησιμοποιησεις. Ανεβα θεσσαλονικη και ελα να παιξουμε οσο θες. Πες μου τωρα ειλικρινα υπαρχει περιπτωση να βαλεις αυτο το πραμα πανω σε καρτα? Αν νιωθεις ετοιμος να παιξεις με αζωτο θα φτιαξουμε ενα με τον 11 και να στο στειλουμε. Παιξε με τον dothan σου μαθε την πλατφορμα και αστα αυτα προς το παρον. Εγω τον ανταπτορα τον πηρα... Με το δικο σου τι εγινε?

Αρχική απάντηση από unseen

ρε συ billy γιατι να σε ειρωνευτω απλα βλεπω οτι πας και πετας τα χρηματα σου σε πραγματα που δεν προκειτε να χρησιμοποιησεις. Ανεβα θεσσαλονικη και ελα να παιξουμε οσο θες. Πες μου τωρα ειλικρινα υπαρχει περιπτωση να βαλεις αυτο το πραμα πανω σε καρτα? Αν νιωθεις ετοιμος να παιξεις με αζωτο θα φτιαξουμε ενα με τον 11 και να στο στειλουμε. Παιξε με τον dothan σου μαθε την πλατφορμα και αστα αυτα προς το παρον. Εγω τον ανταπτορα τον πηρα... Με το δικο σου τι εγινε?

Συγνωμη Unseen γι'αυτα που ειπα για σενα.....παρεκτραπηκα απο τα νευρα μου διοτι με κραζατε ολοι...

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:08]

Ναι,θα το βαλω σε καρτα....γιατι το αποκαλεις ''πραγμα''?Ενταξει δεν εχω ουτε cnc που εχει ο μιχαλης,ουτε οξυγονο που εχεις εσυ ουτε τα καταλληλα εργαλεια....!Εχω τρυπανι,ντρεμελ,σεγα και τα χερια μου και με αυτα προσπαθω....!

Δεν ειναι οτι δεν θα τα χρησιμοποιησω...θα τα χρησιμοποιησω και μαλιστα αρκετα πιστευω...!Αζωτο εχω βρει μπουκαλα και μου την χαρισαν λογο δουλειας του θειου μου(κοβει λαμαρινες για δεξαμενες κτλ) και εχω βρει και να μου δανεισουν στην μιση τιμη απο αυτη που ειχες παρει εσυ......και αμα θες να σου στειλω και μπουκαλα αδεια με 250ευρω...!

Ε ασε με ρε χρηστο,επειδη εσυ τα εχεις κανει ολα και εχεις οτι θες δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν να το κανουν και να τους συμπεριφερεσαι με ενα υφος αφυψηλου...

Με τους ανταπτορες μαμησετα....ειχα παρει πολλους και οι καραγκιωζηδες δεν ειχαν στοκ τοσα που ζητησα και περιμενω να τους φερουν ολους μαζι,αν και τους εχω κραξει παρα πολυ με email.....!

Και δεν εχω καταλαβει γιατι μιλας ετσι...!

Σε πμ μου λες :''Aστο το αζωτο δεν ειναι για σενα'' ε δεν ειναι υποτιμητικο αυτο?

σε αλλο thread μου σε αλλο site μου λες ''ολα ειναι υποθετικα,δοκιμασε πρωτα και μετα πες'' ε ναι ολα υποθετικα ειναι,αλλα εγω καθομαι και τα σκεφτομαι και τα κανω....δεν εχω εναν μιχαλη απο πισω μου να λεω,''θελω αυτο'' και να μου το κανει τελειο σε 1 μερα οπως εσυ...!Ουτε ειμαι 25 χρονων να εχω δουλεια κτλ κτλ και μπορω να κανω οτι θελω....

Σου ειπα,οταν τελειωσουν οι εξετασεις θα τα κανω ολα.... να κανουμε και κοντρα αμα θες.....το ξερω τωρα οτι γελας....αλλα δεν μπορω να κανω κατι....περιμενε ομως και θα δεις τα αποτελεσματα....

Bασιλη δεν εισαι σωστος.

Ο Χρηστος ξερει το αντικειμενο σαν την παλαμη του χεριου του

και για να σου λεει καποια πραγματα παει να πει οτι ετσι ειναι.

Γιατι το παιρνεις προσωπικα?

Η αληθεια εινα οτι αμα ηταν ολα ετσι ευκολα, ολος ο κοσμος θα επαιζε με αζωτα

ελα ομως που δεν ειναι....

οταν βλεπεις οτι πολυ πιο πεπειραμενοι χρηστες ζητανε την συμβουλη του,

τι σε κανει να νομιζεις οτι εσυ θα τα καταφερεις μονος σου?

καλο ειναι να εχεις ορεξη και μερακι αλλα δεν φτανει μονο αυτο...

χρειαζονται και καποιες τυπικες γνωσεις

τις οποιες εαν δεν τις εχεις ζητας απο καποιον πιο εμπειρο να στις δειξει.

δεν παιζεις με αυτα τα πραγματα...

φιλικα παντα σου μιλαω

απλα για να μην χαλαμε τις καρδιες μας ασκοπα...

βασιλη καταρχας cool. Ετσι οπως τα κανεις ειναι λιγο αρπακολλα. Στο λεω γιατι τα εχω κανει πριν απο σενα και ξερω. Μονο γιαυτο το λογο.

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι βλεπω thread για κανιστρα που φτιαχνεις ειτε που πουλας χωρις καν να τα εχεις βαλει πανω σε μια μητρικη. Καλα κανεις και παιδευεσε αλλα το αποτελεσμα μετραει. Και αυτο δεν το βλεπω.

Το αποκαλω πραμα γιατι δεν πρεπει καν να σκεφτεις να το βαλεις πανω σε καρτα και να ριξεις αζωτο. Θα ανοιξει για πλακα και θα τα παρεις ολα στο χερι. Ξερω πως ειναι οι κολλησεις με mapp gas.

Την μπουκαλα που λες την πηρα 6 ευρω δυο μερες. Ειναι ηδη αρκετα φτηνα οποτε δεν με νοιαζουν τα κονε σου.

Οσο για τους ανταπτορες οταν εβαλες αγγελια σε ρωτησα αν τους εχεις στα χερια σου γιατι ηξερα το site που τους παραγγειλες οτι ειναι σκαρτο.

Ποτε μα ποτε δεν εχω κοιταξει κανεναν αφυψηλου που λες και αυτο μπορουν αν το διαβεβαιωσουν οσοι με γνωριζουν. Για να μην τα παρω λοιπον να μετρας τις κουβεντες σου και προσεχεις που τις λες.

Τελος παντων ας το ληξουμε εδω γιατι δεν χρειαζεται να συνεχιστει.

Υγ1. Οσο για κοντρες και αποτελεσματα περιμενω την μερα που θα δω ενα thread με νουμερα σου.

Υγ2. Θα βαλω τον ζαχο να σε κραξει αν συνεχισεις.

εγώ πάντος το χαίρομαι το παιδί που προσπαθεί με ότι έχει να κάνει κάτι. Αν δεν τολμήσεις μερικές φορές δεν πρόκειται να μάθεις. Βεβαια πιστεύω ότι ο Χρήστος ότι σου λέει Βασίλη για καλό το λέει και όχι για να σε ειρωνευτεί. ’ντε και καλή επιτυχία στις εξετάσεις και όταν τελειώσεις τράβα διακοπές σε κανά νησάκι να ξεδώσεις και άσε τα pc για μετά το καλοκαίρι :D

[off topic] τους αντάπτορες που τους καβατζώσατε?? Έφαγα τον τόπο και δεν βρήκα κάτι. Αντε με βλέπω παλι λεφτά να δίνουμε για dothan 730!!! μετά την εξεταστική και εγώ[/off topic]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.