tomhel Μάϊος 29, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Eιμαι στην ακριβως ιδια φαση με εσενα....Εχω ξεφορτωθει το 3.2 πρεσχοτ και σιγα - σιγα στηνω το νεο μου Α64 .Eχω ηδη αγορασει μια 6600gt ( pcie ) , και την μοβο ( chaintech nf4u ) ενω κοιταω για κανα 3500+ winnie ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 29, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από tomhel [Σήμερα, στις 22:43] Eιμαι στην ακριβως ιδια φαση με εσενα....Εχω ξεφορτωθει το 3.2 πρεσχοτ και σιγα - σιγα στηνω το νεο μου Α64 .Eχω ηδη αγορασει μια 6600gt ( pcie ) , και την μοβο ( chaintech nf4u ) ενω κοιταω για κανα 3500+ winnie ..... ......και εσύ λάθος δρομο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 29, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ......και εσύ λάθος δρομο........... Αρχική απάντηση από doctor φίλε μεινε όπως είσαι ....αλλιώς πάρε CT479 και έναν Dothan M735...........και τρελανέ τους όλους............. αχχαχααχχαχαχαχα σωστός ο Δόκτωρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 29, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 22:50] αχχαχααχχαχαχαχα σωστός ο Δόκτωρ ...μην γελάς καθόλου ....προσάρμοσε και το bigwater επάνω .......και ....άντε γειά...... έχεις το 875.....που θές να πας ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάϊος 29, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ......και εσύ λάθος δρομο........... Διστυχως , οι μαυρες δυναμεις του κακου , με εκαναν να απαρνηθω την μαμα intel και να περασω στην dark side...... :devil: :devil: :devil: Ιδου τα πρωτα αποτελεματα της στερησης .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 30, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Δεν ξέρω αν είναι σωστός ο συλλογισμός μου, αλλά εγώ με τα λεφτά αυτά θα έψαχνα για μια από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ μητρικές και μετά, θα αγόραζα τα υπόλοιπα.Διότι χωρίς μητρική καλή ... ’ντε Γειά* Βασικά όπως είπε και ο Alex_000 , θα έψαχνα μπας και βρώ καμιά ΚΑΛΗ μητρική σε συνδιασμό με CPU METAXEIΡΙΣΜΕΝΑ μπας και βρεις καμιά προσφορά που αξίζει !www.ebay.com Ebay Mothers ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Μάϊος 31, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από kreach Δεν ξέρω αν είναι σωστός ο συλλογισμός μου, αλλά εγώ με τα λεφτά αυτά θα έψαχνα για μια από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ μητρικές και μετά, θα αγόραζα τα υπόλοιπα.Διότι χωρίς μητρική καλή ... ’ντε Γειά* Βασικά όπως είπε και ο Alex_000 , θα έψαχνα μπας και βρώ καμιά ΚΑΛΗ μητρική σε συνδιασμό με CPU METAXEIΡΙΣΜΕΝΑ μπας και βρεις καμιά προσφορά που αξίζει !... πολυ σωστος ειναι ο συλογισμος σου , αλλα δεν ειναι αναγκη να ψαχνεις μετχ μοβο στο EBAY...( εαν ειναι ελατωματικη που κανεις rma )...???Για Α64 η chaintech (nf4 ultra ) καθως και η gigabyte ( nf4 ) @ 110 ειναι πολυ καλες προτασεις και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕς....Μετα δεν μενει απο εναν δοκιμασμενο used cpu ( απο τον λαμπη...!!!!:devil: :devil: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από tomhel πολυ σωστος ειναι ο συλογισμος σου , αλλα δεν ειναι αναγκη να ψαχνεις μετχ μοβο στο EBAY...( εαν ειναι ελατωματικη που κανεις rma )...??? Αν είναι ελλατωματικός τότε den τον στέλνεις πίσω ή κάνεις παράπονα στο ebay και τον μαμάνε τον άλλο ????? * Τί είναι rma ? Αρχική απάντηση από tomhelΜετα δεν μενει απο εναν δοκιμασμενο used cpu ( απο τον λαμπη...!!!! :devil: :devil: ) Το δεύτερο ... ΣΩΣΤΟΣ !!!!! Έτσι να προοθούμε και τον Λάμπη μας ! ’λλωστε για τα 150 threads δεν έχω και πολύ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούνιος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 rma - επισκευη , αντικατασταση .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιούνιος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Γιατι να ψάξεις στο ebay tomhel οταν υπάρχει fleamarket , insomnia και ο μέγιστος Λάμπης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 4, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Τελικά κατέληξα σε π4 640 + abit as8...μόλις τα παραλάβω σας λέω εντυπώσεις!!!ευχαριστώ για τη πολύτιμη βοήθειά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιούνιος 6, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Ρε παιδία θα βοηθήσετε και μένα, και εγώ έιμαι στην φάση να αλλάξω επεξεργαστή, μητρική και μνήμες, το σύστημα που έχω τώρα έιναι Asus P4P800-E Deluxe, P4 3.00GHz και 2x256MB Kingston. Οσο για χρήματα γύρω στα 600ευρώπουλα.(είδα στο πλαίσιο την Αsus P5WD2 Premium τι σας λέει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 6, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 τζωρτζη τελικα τα παρελαβες?johnyboy τρεις λυσεις που προταθηκαν παραπανω δεν σου φτανουν??α)Δφι+3200(3500) venice+uttb)as8+640(630)+utt(h tccd)c)dothan(πως και τι ρωτα αλλους(doctor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 6, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG τζωρτζη τελικα τα παρελαβες? ) Τα περιμένω μέχρι Τετάρτη θα είναι υπό την κατοχή μου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27m Ιούνιος 6, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Παιδια θα ηθελα και εγω να ρωτησω τι ακριβως ειναι ο dothan m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.