fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2005 Εχω 2 πσ στο ίδιο δωμάτιο και μια σύνδεση isdn με το netmod στο ένα από αυτά.Ακόμα δεν τα έχω συνδέσει μεταξύ τους.Το Α έχει κάρτα gigabit και το Β 100ρα.Σκέφτομαι για κροσοβερ 100ρι.Απόσταση σε ευθεία 3μ αλλά αν πάω απο τοίχο περίπου 10μ. Υπάρχει πρόβλημα?Αυτη τη σύνδεση κυρίως για εκτυπωτή τη θέλω (υπάρχει άλλος τρόπος κοινής χρήσης του canon 4000 εκτός του διαμειρασμού του απο windows? - κάποιο αυτόματο usb switcher πχ ??? )Αλλά λέω μήπως για το ιντερνετ (ώστε να μην χρειάζεται να είναι πάντα ανοικτός αυτός που έχει τώρα το netmod) γίνεται? να βαλω τον Α στη usb του netmod και τον Β στη σειριακή του netmod. Kάπου διάβασα ότι γίνεται αυτό ΟΚ. Απλά όταν μπαίνουν και οι 2 έτσι θα πληρώνω διπλά τηλέφωνα... (εχω 2 λογαριασμούς free πάντως).Υπάρχει usb ή σειριακό που να φτάνει τα 10-12 μέτρα?Συγνώμη για το μεγάλο ποστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Ναι πάρεις ενα cross οσα μέτρα θες μετα απο 150 μέτρα εχει απώλεις ..και θα μοιράζεις ιντερνετ με την προπόθεση πρεπει να ειναι ανοιχτος μονιμα αυτους που εχει το νετμοντ ώστε να έχει και ο αλλός και θα κανεις share και τον εκτυπωτή .. Αυτο για το νετμοντ ωστε να συνδεθει usb και σειριακή αποκλείεται να γίνεται !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Και όμως...Οσοι το έκαναν (έχω ποστς δικά τους αλλού) δουλεύει κανονικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 fonzi μα δέν γίνεται κατι τέτοιο .... αφου θα ανοίξει η γραμμη με τον πρώτο pc μετα τι θα ανοιξει ?? ,για δειξε μας τα ποστς Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 To isdn έχει 2 τηλεφωνικές γραμμές, αυτό που δεν γίνεται μάλλον είναι να δουλεύει σαν modem σε 2 ξεχωριστά pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman To isdn έχει 2 τηλεφωνικές γραμμές, αυτό που δεν γίνεται μάλλον είναι να δουλεύει σαν modem σε 2 ξεχωριστά pc. ε αυτο λέω και εγω.. αν γινόταν πολύ πιθανον να το έλεγε το μανυαλ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 πάντως για το crossover που ανέφερες, δοκίμασε και με απλό καλώδιο patch... το πιο πιθανό ειναι οτι 8α σου δουλέψει κανονικά.To δοκίμασα μετα απο προτροπή φίλου και είχε δίκιο, κάτι μου είπε οτι οι νεες κάρτες κάνουν μόνες τους auto detect , και αντιστρέφουν τα RX/TX εσωτερικά μόνες τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Μάϊος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αυτό που γίνεται με το netmod είναι να το βλέπει ο ένας Η/Υ σανserial modem και ο άλλος σαν usb ανάλογα και ποιόν driver θα βάλεις.Δεν νομίζω όμως να μπορείς ταυτόχρονα να μπαίνεις κι από τουςδύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.