Johnakis12 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2005 Η ερώτηση μου είναι η εξής : Ποιό είναι το minimum τροφοδοτικό που μπορεί να δουλέψει με 6800 gt σε sli ? Από ότι έχω δεί έχουν αρκετοί φίλοι από το lab sli , αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Ενα ποιοτικο 450αρι μιας γνωστης μαρκας ειναι μια χαρα νομιζω, εφοσον εννοειτε δεν εχει γινει overclocking πουθενα. Ουτε στον επεξεργαστη, ουτε στις καρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Μάϊος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα , έχω ένα 475W heroichi καιμε λίγο ψάξιμο είδα ότι δεν επαρκεί λόγω του ότι δεν έχει ξεχωριστές γραμμές για pcie γι΄αυτό το ψάχνω λίγο ακόμη. Επίσης δεν βρήκα κάτι ανάλογο μέσα στο lab οπότε πιστεύωείναι ευκαιρία να το δούμε λίγο γιατί θα ενδιαφέρει κι άλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Γιατι σου ειναι λιγο το 475?Σου εκανε καποιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Ποιος σου ειπε οτι χρειαζονται ξεχωριστες γραμμες για το PCI-Express?Απλα υπαρχουν τροφοδοτικα στην αγορα που σε καποιο μολεξ τους γραφουν επανω VGA. Αυτα εχουν υποτιθεται ΠΙΟ καθαρη γραμμη για να δωσουν καθαροτερη ταση στην καρτα γραφικων. Κατι αλλο σχετικο με αυτο που αναφερεις δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ποιος σου ειπε οτι χρειαζονται ξεχωριστες γραμμες για το PCI-Express?Απλα υπαρχουν τροφοδοτικα στην αγορα που σε καποιο μολεξ τους γραφουν επανω VGA. Αυτα εχουν υποτιθεται ΠΙΟ καθαρη γραμμη για να δωσουν καθαροτερη ταση στην καρτα γραφικων. Κατι αλλο σχετικο με αυτο που αναφερεις δεν ξερω. πολυ σωστα ζαχο.και με το 450 της ozc και εναν 3500+να εχει +sli6800gt παλι δεν θα εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.