morph Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2005 3 μέρες άδεια πείρα από από το στρατό και πάλι προβλήμματα... Λοιπόν, επειδή έκοψα την DSL συνέδεσα πριν λίγο το netmod αλλά μου βγάζει οτι η πόρτα ή το μοδεμ χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα. Χρησιμοποίησα το task manager και εκελεισα κάμποσα περίεργα και τελικά συνδέδθηκε. Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που χρησιμοποιεί την com1 και δεν με αφήνει να συνδεθώ? (από τo task manager δεν γίνεται να καταλάβω ποιό είναι για να το απεγκαταστήσω)
trendy Μάϊος 28, 2005 #2 Μάϊος 28, 2005 Ίσως αν έκανες disable την com από το dev manager και έβλεπες παράλληλα στο task manager ποιο task έκλασε όταν την κατέβασες.
morph Μάϊος 28, 2005 Author #3 Μάϊος 28, 2005 το δοκίμασα αλλά δεν έκανε τπτ. Μου ζητησε reboot αλλά μόλις επανεκίνησε ήταν enabled. Επιπλέον, καμιά εφαρμογή δεν 'εδειξε να τα παίζει...
JiMeS Μάϊος 28, 2005 #5 Μάϊος 28, 2005 Ίσως να υπάρχει πρόβλημα με τους drivers του netmod λογικά αν είναι το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ γιατί κάτι τέτοια έκανε και εμένα το nMsk.exe θα σε εμποδίζει που είναι οι drivers
morph Ιούνιος 4, 2005 Author #7 Ιούνιος 4, 2005 Συγγνώμη για την αργοπορία αλλά... στρατός βλέπετε...Λοιπόν το πρόβλημα εντοπίστηκε κλείνοντάς ένα-ενα από το task-manager, σε κάποιο SERVIC~1. Οταν το κλείνω, όμως δεν φαίνεται να κεμάει καμια εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιά εφαρμογή το φορτώνει;
trendy Ιούνιος 9, 2005 #8 Ιούνιος 9, 2005 Είναι κάποιο service και δεν πρόκειται να δεις κάποια εφαρμογή να κρεμάει. Θα μπορούσες να το δεις ίσως στον πίνακα των services που τρέχουν (right click "My Computer->Advanced->Services and Applications->Services)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.